ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όσοι είναι εξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λένε στη Γλυφάδα

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 Αυγούστου 2012.

Τουλάχιστον αρκετοί ευφυείς άνθρωποι δεν χρειάζονται περισσότερα όσων πρέπει να υπάρχουν ώστε να σχηματίζεται ορθό συμπέρασμα σε οτιδήποτε.

Πολλές φορές και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που υπάρχει σαφής προσβολή αρχικά της νοημοσύνης του συνόλου, και στη συνέχεια εμπαιγμός, ίσως χρειάζεται καλύτερο πλαίσιο αποσαφήνισης.

Είναι η δεύτερη χρονιά μετά την εκλογή της σημερινής διοικήσεως, που γίνετε  προσπάθεια να πείσουν δια μέσω του κειμένου που εχει συντάξει ο πρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ και παράλληλα δήμαρχος Γλυφάδας, και πολλά άλλα ταυτόχρονα, οτι οι δυο εβδομάδες πολιτιστικών εκδηλώσεων παρά τις οικονομικές δυσκολίες που ''αντιμετωπίζουμε γενικότερα'' (χωρίς να αποσαφηνίζεται) πρέπει να ''βρούμε διέξοδο απο τους προβληματισμούς'' και οτι είναι το ''ιδανικότερο μέσο επικοινωνίας μεταξύ μας''

Αυτο είναι αυτούσια το κείμενο του δημάρχου κ. Κόκκορη, και εαν δεν είχαν προηγηθεί όσα εχουν γίνει και κάτω απο διαφορετικές συνθήκες υγιούς άσκησης των καθηκόντων της σημερινής διοικήσεως, και του δημάρχου, δεν θα υπήρχε απολύτως κανένας λόγος σχολιασμού.


Θεωρώ οτι δεν χρειάζεται για πολλοστή φορά δημόσια να τονίσω τις υποχρεώσεις των διοικούντων,ούτε οτι έχουν ορκιστεί για συγκεκριμένους λόγους, απλά θα κάνω μια επισήμανση.


Υπάρχουν αρκετοί δημότες Γλυφάδας που δεν γνωρίζουν, δεν ενημερώθηκαν, και δεν διαπιστώνουν δημόσια και οχι εν μέσω πρακτικών που προσωπικά θεωρώ ανάρμοστες, το χρονικό ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για συγκεκριμένο ζήτημα;


Σίγουρα πολλοί συμπολίτες μας γνωρίζουν και διαπιστώνουν το πλαίσιο που ισχύει στη τοπική κοινωνία, και οτι κάποιοι αιρετοί μπαίνουν στη διαδικασία προσκλήσεων συγκεκριμένων καλλιτεχνών για να παραστούν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις.


Δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι που σε κάποιες περιπτώσεις δημιούργησαν υπονομεύσεις; 

Δεν είναι οι ίδιοι που έλαβαν αιτήσεις;
Δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι που αποστρέφονται και στρουθοκαμηλίζουν σαν να έχουν προσωπικά προηγούμενα, και κάποιοι άλλοι που ελαφρά την καρδία τα θέτουν ολα σε ενα επίπεδο ευτελούς αντιμετώπισης χωρίς κανένα επίπεδο υπευθυνότητας;

Προφανώς είναι δείγμα γραφής μιας Πολιτισμένης κοινωνίας διαχρονικά (πολλά συναπτά έτη) να φροντίζει για το σύνολο (για περιτώσεις που αφορούν πολλούς δημότες ώστε να εξασφαλίζουν ψήφους) εξαιρώντας πάντα τον άνθρωπο που έθεσε ενα λίθο σε πολιτισμικό επίπεδο στη τοπική κοινωνία και σε επίπεδο επικοινωνίας, και σκόπιμα να δημιουργούν συνθήκες αποπροσανατολισμού χωρίς καμία αντιμετώπιση απο όσους έχουν τη διοίκηση του δήμου.

Γνωρίζετε πόσες δεκαετίες πληρώνουμε ανεύθυνους ώστε να αποφασίζουν εν αγνοία μας οτιδήποτε, και όταν υπάρχουν δημόσια αιτήματα και αιτήσεις να εκφεύγουν, η να συμπράτουν στη φυσική εξόντωση του δημότη; 

(Ποιός είναι για εσάς ο ρόλος όλων αυτών των ανεύθυνων όταν ολα τα βάζουν κάτω απο το πρίσμα των ιδιοτελών συμφερόντων απο δημόσιες θέσεις;)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: O κύκλος ολοκληρώθηκε κ.Κόκκορη και λοιποί διοικούντες, και μέσα στον Σεπτέμβρη θα τεθεί το ζήτημα στη βάση που απαιτείται με ανάλυψη προσωπικής ευθύνης των αιρετών και διοικούντων. (Αυτονόητα μια πολιτεία που τα εχει κάνει μαντάρα και ουδείς θέλει ανάλυψη ευθύνης,..... μόνο κέρδος και πλαισίωση)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όσοι είναι εξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λένε στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">