ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η διοίκηση του Κώστα Κόκκορη δίνει ουσιαστικές λύσεις ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΡΙΤΗ, 7 Αυγούστου 2012.

Εδω και πολλές δεκαετίες, όμως περισσότερο πρόσφατα, είχα προβληματιστεί επανελλημένα γιατί το Golf της Γλυφάδας που φροντίζουν επιμελώς  οι αεριτζήδες πολιτευτές να διορίζουν απο το παράθυρο μέλη των οικογενειών τους και οικία πρόσωπα, δεν εχει και μια πράσινη ιστοσελίδα.

Και πάνω που είχα αυτο τον έντονο προβληματισμό, έρχεται η διοίκηση του Κώστα Κόκκορη να δώσει ουσιαστική λύση σε ενα μακροχρόνιο τοπικό ζήτημα.

Η ιστοσελίδα του Golf της Γλυφάδας βρίσκεται πρό των πυλών και θα λάβει σάρκα και οστά ώστε οι συμπολίτες και συνδημότες μας καθημερινά να την επιλέγουν και να ενημερώνονται με ψυχαγωγία διασκεδάζοντας.

Τώρα μετά απο αυτο το σημαντικό υλοποιούμενο έργο υποδομής ουδείς δικαιούτε  να κρίνει αρνητικά κατά της διοικήσεων Κόκκορη.

Η διοίκηση του Κώστα Κόκκορη πλέον συνεισφέρει ουσιαστικά στον τοπικό πολιτισμό καλύπτοντας το σύνολο των δημοτών και όλων των διαμορφωμένων αιτημάτων και θεμάτων.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

YΓ: Η Ελληνικότατη ρήση λέει: Τι έχεις Γιάννη; Τι είχα πάντα!!! (''Εν ολίγης'' δηλαδή εν συντομία σε τοπικό επίπεδο η παράσταση που παίζεται τις τελευταίες δεκαετίες και ειδικά τα τελευταία χρόνια εχει καταντήσει κουραστική και βαρετή με αποτέλεσμα να υπάρχει ανία και κανένα ενδιαφέρων απο πλευράς δημοτών.) Ο Καραγκιόζης σαφώς πληρούσε καλύτερο επίπεδο προδιαγραφών και είχε περισσότερη και ουσιαστικότερη συνδρομή στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, άρα φαντάσου πως ονομάζονται και τι είναι αρκετοί του παρόντος που συνεχίζουν την ίδια ακριβώς παράσταση στη Γλυφάδα.
Ειλικρινά ούτε καραγκιόζηδες δεν είναι!!!! (Υποδιέστεροι ακόμα και του Καραγκιόζη, και αυταπόδεικτα, ώστε να μη δικαιούτε κανείς να εχει το ελάχιστο επιχείρημα σε τοπικό επίπεδο.)

Εαν σε προβλημάτισε ελάχιστα ο σχολιασμός προφανώς δεν πληρείς καλές προδιαγραφές, διότι θα έπρεπε να σε προβληματίζει περισσότερο ποιός είναι ο ρόλος των αιρετών και εκλεγμένων σε μια τοπική κοινωνία και τι διαπιστώνεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η διοίκηση του Κώστα Κόκκορη δίνει ουσιαστικές λύσεις ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">