ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι Έλληνες είναι περήφανος λαός - Δώστε τους μια ευκαιρία ανάπτυξης

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΣΑΒΒΑΤΟ, 25 Αυγούστου 2012.

Α. Σαμαράς: «Η Ελλάδα θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της»

Την ανάγκη η νέα κυβέρνηση να παρουσιάσει συγκεκριμένα αποτελέσματα και να περάσει από τα λόγια στις πράξεις τόνισε και ο Έλληνας πρωθυπουργός.
«Τρία είναι τα μηνύματα που θέλω να δώσω», τόνισε ο κ. Σαμαράς.
Πρώτο: αποτελέσματα, δεύτερο: εξαλείφουμε τόσο τα ελλείμματα του δημοσίου τομέα όσο και το έλλειμμα αξιοπιστίας της χώρας, τρίτον: ανάκαμψη της οικονομίας και στην συνέχεια ανάπτυξη που είναι το γιατρικό.
Ο κ. Σαμαράς επεσήμανε πως οι Έλληνες είναι περήφανος λαός και δεν θέλουν να ζουν με δανεικά. Επίσης είπε πως πρέπει να τους δωθεί μια ευκαιρία ανάπτυξης.
Το μήνυμα του πρωθυπουργού το στέλνουμε στη διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, στο σύνολο των εκλεγμένων, και στο σύνολο των δημοτών που σε πολλές περιπτώσεις έχουν έντονο πρόβλημα αντίληψης.

*Εξηγώ οτι η υπερηφάνια δεν συνάβει με πρακτικές που ακολουθούν πολλοί πολίτες και πολιτευόμενοι, (ρουσφέτια, εξυπηρετήσεις ημετέρων, κ.α) ούτε με το πλαίσιο της αναξιοκρατίας που συντηρεί φαινόμενα δυο μέτρων και σταθμών (πενήντα ευκαιρίες σε μέλη οικογενειών πολιτικών,κομματόσκυλα, διαπλεκόμενους, χρηματοδότες κομμάτων κ.α, και καμία σε άλλους)

Βέβαια σε μια χώρα που ολοι υποκρίνονται και παίζουν ακόμα και σήμερα δημόσια θέατρο κάκιστης μορφής και επιπέδου, υπάρχουν και χαμηλού πνευματικού επιπέδου άτομα που θεωρούν οτι είναι υπηρήφανοι διότι πλαισίωσαν με ρουσφέτι, ενω οι ίδιοι πολιτευόμενοι που κάνουν τα ρουσφέτια ουδέποτε ήταν συνεπείς των υποχρεώσεων τους στο σύνολο των πολιτών. (Όσον αφορά πολλούς και πολλές που οτι πέτυχαν το οφείλουν σε ρουσφέτια, γνωρίζω καλύτερα ποια ''ΠΟΙΟΤΗΤΑ'' ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, και γνωρίζω και τις πρακτικές τους που καλύτερα είναι να μην υπάρχουν δημόσια)

*Χρειάζεται  καλύτερη ερμηνεία το μήνυμα του υποκριτή πρωθυπουργού της Ελλάδας;
(Αν είναι δυνατόν να πείσει με τέτοιου είδους επιχειρήματα όταν γνωρίζουν διεθνώς το χάλι που ισχύει στην Ελλάδα ΒΛΕΠΕ Τραγάκης)

Ο κ. Σαμαράς θέλει ανάπτυξη κάτω απο αυτές τις συνθήκες; (Oυδέποτε θα υπάρξει ουσιαστική ανάπτυξη στην Ελλάδα όσο ισχύουν τα φαινόμενα διαπλοκής,  ρουσφετιών, και κομματικοποιημένης τοπικής αυτοδιοίκησης που στηρίζουν και καλύπτουν πολιτευόμενοι)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Έχουμε την περίπτωση του πρωθυπουργού της Ελλάδας ο οποίος κάνει αυτές τις δηλώσεις εξ ονόματος του συνόλου των πολιτών, όταν αποδεδειγμένα εντός της χώρας οι πολίτες γνωρίζουν και βιώνουν την δημιουργία ανάλγητων και υποκριτών που καπηλεύονται την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τους ΠΟΛΙΤΕΣ.
(Ζητάει μια ευκαιρία ανάπτυξης για το σύνολο, όταν ποτέ δεν δίνουν μια ευκαιρία ως κυβερνώντες και πολιτευόμενοι πλήν οικίων προσώπων, κομματόσκυλων, και χρηματοδοτών τους)
Και απο την άλλη στις τοπικές κοινωνίες (όπως στη Γλυφάδα) έχουμε κάποια μέλη κομμάτων που τους δώσαμε ευκαιρίες ώστε να πλαισιώσουν, και το μόνο που κάνουν ως ανταπόδοση είναι να μας προδόσουν. (Δεν υπάρχει ίχνος εκπροσώπησης απο τους εκάστοτε διοικούντες, ανεξάρτητα του κόμματος που ανήκουν)

Εαν υπήρχε έστω και το ελάχιστο εκπροσώπησης ολα θα ειχαν διευθετηθεί όσων αφορά τους πολίτες, και τίποτα δεν θα είχε την τροπή των ισχυόντων. (Ο κ. Σαμαράς δήθεν δεν γνωρίζει ποιοι ευθύνονται για το σύνολο των αρνητικών)

Είμαι Απόλυτα διάφανος, ξεκάθαρος, και έντιμος σε μια χώρα ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ σε όλα τα επίπεδα, δες τι συμβαίνει !!! 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι Έλληνες είναι περήφανος λαός - Δώστε τους μια ευκαιρία ανάπτυξης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">