ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κύριε Δήμαρχε Γλυφάδας είστε επικίνδυνος

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
TΡΙΤΗ, 14 Αυγούστου 2012.


Τοπικός μεσαίωνας στη ΓΛΥΦΑΔΑ του 2012.


(Δημόσια και επανελλημένα με πλήρη διαφάνεια εχω ενημερώσει το σύνολο, οπότε οι πρακτικές αποστροφής και υπονομεύσεων τι ακριβώς εξυπηρετούν;)
Eαν οι δημότες Γλυφάδας συναινούν στον τοπικό μεσαίωνα που υφίστατε λόγω της καθολικής αδράνειας των εκλεγμένων, να δώσουν και τεκμηρίωση. 

Σήμερα στη Γλυφάδα έχουμε επικινδύνους αναχρονιστές, και ενα δήμαρχο που επαναλαμβάνει τις πρακτικές που εχουν καταδικάσει οι πολίτες. 

Εχωντας βρεθεί η Ελληνική κοινωνία σε μια δεδομένη φάση ύφεσης που επηρεάζει το *σύνολο, ζήτησε ευθέως να μην υπάρχει επανάληψη τακτικών πολιτικάντηδων του παρελθόντος.* (Ύφεση που επ' ουδενί επηρρεάζει τον κ.Κόκκορη και λοιπούς για τους οποίους φροντίσαμε να μην υπάρχει πρόβλημα, και αυτοί με την σειρά τους ως συνηδητοποιημένοι και υπεύθυνοι άνθρωποι απο τις δημόσιες θέσεις, έδωσαν δείγματα αμοιβαιότητας και ανταποδόσεως τα οποία γνωρίζουν όλοι στη τοπική κοινωνία!!!)

Στη συνείδηση του κάθε δημότη οι πρακτικές του κ. Κώστα Κόκκορη είναι επιεικώς απαράδεκτες, και αυταπόδεικτα έχουμε μια διοίκηση που προωθεί τα ιδιοτελή της συμφέροντα εις βάρος του συνόλου των δημοτών όταν αρχικό της μέλημα είναι η προώθηση των συμφερόντων δημοτικής συμβούλου, και της οικογενείας της (Το συγκεκριμένο μένει ανοιχτό για επεξεργασία απο το σύνολο, βάση όσων μέχρι σήμερα είναι γνωστά σε όλους)

Δημόσια στη τοπική μας κοινωνία υπήρξαν οι φωνές της πλειοψηφίας κατά της απευθείας  αγοράς των οικοπέδων Παπαδημητρίου, άρα ο δήμαρχος και η ''αυθαίρετη'' οικονομική επιτροπή λειτουργεί με γνώμονα ιδιοτελή συμφέροντα χωρίς να εκφράζει στον ελάχιστο βαθμό τους δημότες και το δημόσιο συμφέρον. (Τις δημόσιες φωνές υπέρ της αγοράς δεν τις είδαμε ούτε τις ακούσαμε πλήν των απόψεων Κόκκορη)

Βέβαια σύνομα ο δήμος εχει το δικαίωμα να αγοράζει ακίνητα ώστε να κάνει μελλοντική αξιοποίηση πρός όφελος της τοπικής κοινωνίας. (Όταν όμως έχουμε βασικά δεδομένα σε ισχύ τα οποία δεν συνάγουν με το πρέπον, οι εκλεγμένοι οφείλουν να ορίζουν τις προτεραιότητες του άμεσου συμφέροντος του συνόλου, και το όφελος του συνόλου αυτη τη περίοδο δεν είναι η απευθείας αγορά οικοπέδων της δημοτικής συμβούλου, όταν αυταπόδεικτα υφίστατε ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ στη ΓΛΥΦΑΔΑ τεκμηριωμένα.)

Απαράδεκτη η κίνηση του δημάρχου την περίοδο του δεκαπενταύγουστου ερήμην  ενημέρωσης και παρουσίας αντιπολιτευόμενων και δημοτών, να περάσει την απευθείας αγορά των οικοπέδων της οικογένειας της αντιδημάρχου και δημοτικής συμβούλου κ. Παπαδημητρίου.
(Ο Τοπικός Μεσαίωνας εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάποιων που επιθυμούν ενα ελλειματικό πολιτισμό, και ενα αναχρονιστικό υφιστάμενο πλαίσιο το οποίο αναπαράγει φαινόμενα διαφθοράς και κακοδιοίκησης, και εαν εχει την δυνατότητα έστω και ένας να τεκμηριώση αντίθετη άποψη ας το πράξει.) 

Aυτές είναι οι απόλυτα αναχρονιστικές τακτικές που καταδίκασαν συνολικά οι πολίτες, και ο δήμαρχος Κώστας Κόκκορης με περίσσιο θράσος τις επαναλαμβάνει στη Γλυφάδα του 2012.
(Κάποια στιγμή οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά να έχουν και τα κότσια να υπάρξει το πλαίσιο που απαιτείται σε μια χώρα που κατήντησαν κωλοχανείο οι πρακτικές πολιτευομένων κομμάτων που οφείλουν την υπαρξή τους στο πελατειακό κράτος και τα κομματικά πλοκάμια  στις τοπικές κοινωνίες, όπως και την διαπλοκή που δημιούργησαν είς βάρος κάθε έννοιας δημοκρατίας)

Χαρακτηρίζεται σκάνδαλο το πλήρες έλλειμα άμεσης ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ του συνόλου των δημοτών, που όλα τα μαθαίνουν εκ των υστέρων, και πολλά δεν τα γνωρίζουν. (Στο σύνολο των  ζητημάτων έχουμε τοπικό μεσαίωνα στη ΓΛΥΦΑΔΑ του 2012, και ολα αποφασίζονται μια δυο ημέρες πρίν την τέλεση τους, χρόνος που είναι ανεπαρκής. Επίσης τα διαπλεκόμενα καθώς και οι έμμισθοι συνεργαζόμενοι πολιτευτών, σε καμία περίπτωση δεν έχουν την δυνατότητα άμεσης και έγκυρης ολοκληρωμένης ενημέρωσης των δημοτών τοπικών κοινωνιών για το σύνολο των ζητημάτων )

Υπάρχουν τα αυταπόδεικτα, και κάποιοι γελοίοι που εμμένουν σε παλαιολιθικές απόψεις και πρακτικές, διότι εξυπηρετούνται απο αυτής της μορφής και επιπέδου συνθήκες.( Η παρακαταθήκη που αφήνουν με τη σειρά τους για τους επόμενους είναι συγκεκριμένη, και όταν βρεθούν εκτός των κοινών της τοπικής κοινωνίας θα διαπιστώνουν τι υφίστατε διαχρονικά. Τώρα σαφώς ''δεν εχουν δυνατότητα αντίληψης''.) 

Εαν πράγματι επιθυμία του συνόλου εμπεκομένων (αιρετών) καθώς και δημοτών είναι αυτο το αυταπόδεικτα έκτρωμα, γιατί δεν έχετε και την τόλμη να το δηλώσετε δημόσια;
(Η μήπως στη συνείδηση αρκετών εχει περάσει οτι υπάρχει ο ουτοπιστής γραφικός διαμαρτυρόμενος o οποίος διαπιστώνει και βιώνει το κ@@@χανείο που έχετε δημιουργήσει καθώς και την λειτουργία σας ως ανάλγητοι χωρίς καμία βασική δομή υφιστάμενου πολιτισμού στη τοπική κοινωνία;) Με τα δεδομένα που ολοι είτε ελάχιστα είτε αρκετά ακολουθούν σύνχρονη μορφή πολιτισμού θεωρούνται τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα άμεσης και μαζικής ενημέρωσης.

Είναι γνωστό ποια είναι η άμεση και μαζική ενημέρωση στη πόλη μας, και για ποιούς λόγους, όπως και ο ρόλος των πολιτευομένων στη Γλυφάδα. (όσο για τους δημότες .........................)
(Εκτός εαν υπάρχουν και πολλές χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίοι δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει δίπλα τους, όμως γνωρίζουν με επάρκεια τι συμβαίνει στις σαπουνόπερες και παράλληλα θεωρούν οτι συμμετέχουν σε ενα σύνχρονο πολιτισμό. )

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Τονίζω οτι  υποκρίπτουν δόλο οι σχεδιασμοί που γίνοντε για λήψη αποφάσεων τον μήνα Αύγουστο, και ειδικά δεκαπενταύγουστο, περίοδο που οι περισσότεροι δημότες εχουν εγκαταλείψει τη πόλη, (και δεδομένα χαρακτηρίζεται περίοδος διαποπών) και με μια ανακοίνωση για ενα τόσο σημαντικό ζήτημα δυο ημέρες πρίν την συνεδρία της οικονομικής επιτροπής και δημοτικού συμβουλίου, που δεν πέρασε στο σύνολο των τοπικών Μ.Μ.Ε.
(Είναι βέβαιο οτι οι περισσότεροι δημότες δεν γνωρίζουν την απόφαση της διοίκησης και θα βρεθούν προ τετελεσμένου γεγονότος τις επόμενες εβδομάδες)

*Όταν εχεις μάθει να είσαι ειλικρινής και εχεις πληρώσει το τίμημα (σε μια κοινωνία μεθοδευμένων καταστάσεων που αποσκοπούν σε αποτέλεσμα εν μέσω εντυπώσεων η δια της πλαγίας οδού) δεν βάζεις πωλητήριο στις αρχές σου.

*Και απόλυτα σε κλίμα λαϊκισμού συγχαρητήρια για την αγορά σας Γλυφαδιώτες. (Τώρα ''είσαστε ιδιοκτήτες'' των δυο οικοπέδων Παπαδημητρίου. Σε καλή μεριά, και να τα χαίρεστε, διότι τα οικόπεδα είναι σημαντική επένδυση στον ''ΤΟΠΙΚΟ υλιστικό ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ'' σας, άσε και το δεδομένο ''κέρδος και όφελος'' που έχετε ΟΛΟΙ) 

Είναι οι ίδιες ''κεφάλες'' στη τοπική μας κοινωνία που όπου τους βολεύει φροντίζουν να κάνουν αναφορές του δημοσίου συμφέροντος, και όπου δεν τους βολεύει υπάρχουν κάποιοι που θέλουν την ζημία του συνόλου!!!!

Μόνο που έχουμε τα πειστήρια καθολικότητας ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ και ανεύθυνων, και εγκληματικά ανάλγητων βάση ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ. 
(Προσωπικά γνωρίζω και βιώνω την ολοκληρωτική ζημία του πολιτισμού, και της άμεσης ενημέρωσης στη βάση που χρειάζεται, δεν υπάρχει ίχνος ζημίας των ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ και ΑΝΑΛΓΗΤΩΝ  αυτής της τοπικής κοινωνίας)

Έχουμε τα πειστήρια καθολικότητας ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ και ανεύθυνων, και εγκληματικά ανάλγητων βάση ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ.
(Εκτός εαν δεν είναι το ίδιο πρόσωπο ο Κώστας Κόκκορης ο οποίος μετά το σύνολο της δημόσιας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΑΙΤΗΣΕΩΝ, και όλων των δεδομένων και εκτελεσμένων σε τοπικό επίπεδο, που φροντίζει το συμφέρον της κ.Παπαδημητρίου (ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ), ενω συνεχίζει να ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ όσων αφορά τον δημότη ΓΛΥΦΑΔΑΣ και δεδομένο ΤΟΠΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ)

Θα τα πούμε με όλους επίσημα τον Σεπτέμβρη, όταν θα κληθείτε.... οχι να υπάρχει η δεδομένη υποκρισία που υφίστατε πολλά χρόνια, να υπάρξει επίσημη θέση του ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. ( Ο κάθε ένας απο την στιγμή που ζητάει την εμπλοκή του με τα κοινά, να αναλαμβάνει και τις υποχρεώσεις που έχει)

(Ακόμα και στις Η.Π.Α το κέντρο του καπιταλισμού πρόσφατα η κυβέρνηση και κρατικοί λειτουργοί φρόντισαν *να σώσουν τους ιδιώτες κατά παράβαση των θεμελιωδών αρχών τους, και έχουμε στη Γλυφάδα τους δήθεν ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ πασόκους και τις πρακτικές τους, και απο την άλλη τους δήθεν φιλελεύθερους της ΝΔ που συνολικά υπηρετούν τα συμφέροντα της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, θέλουν την εκλογή τους και τον πρώτο λόγο στην τοπική κοινωνία, και είναι απώντες σε όλα τα τοπικού χαρακτήρα ΔΡΩΜΕΝΑ )
*Σε πλήρη αντίθεση με την Ελλάδα που οι ιδιώτες σώζουν διαχρονικά τους μετέχωντες του δημοσίου, οι οποίοι τουλάχιστον δεν είναι συνεπείς του ρόλου που έχουν)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κύριε Δήμαρχε Γλυφάδας είστε επικίνδυνος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">