ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χρυσή Αυγή: "Παριστάνουν τις παρθένες"

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 Αυγούστου 2012.


Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο και το Φώτη Κουβέλη με ανακοίνωση που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή. 
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση.
«Βενιζέλος και Κουβέλης παριστάνουν τις νεαρές παρθένες, υποκρινόμενοι πως αντιστέκονται στα επονείδιστα μέτρα της τρόικα. Ο ελληνικός λαός δεν τρώει κουτόχορτο και έχει ήδη αντιληφθεί που μας οδηγούν τα εγχώρια φερέφωνα των τοκογλύφων».

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στη Γλυφάδα με μια διαφοροποίηση. Στη Γλυφάδα έχουμε τις περιπτώσεις ''νεαρών παρθένων'' που είναι κινεζικής εθνικότητας και έχουν απόλυτα πρόβλημα αντίληψης, ενω εχουμε  πειστήρια οτι ''γυρίζουν υπερπαραγωγές porno ταινιών'' πολλών εκατομμυρίων χωρίς κανένα ενδοιασμό και ήθος. (Την ίδια περίοδο του οργίου  για σειρά άλλων ζητημάτων αντιμετωπίζουν γενικότερα οικονομικές δυσκολίες? Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, ούτε μια......... η οποία να πληροί όρους ορθολογικής)

Και διαχρονικά συνεχίζεται η παράδοση που θέλει ελαχίστους υπο άλλους όρους να διευθετούν ζητήματα εκατομμυρίων, και όσων αφορά τους υπολοίπους μεμψιμοιρία και κακομοιρία και πλήρης αδυναμία αντιμετώπησης, συν του οτι οι παρατηρητές αυτών των φαινομένων ταυτίζονται με τις πρακτικές των ''νεαρών κινέζων''

Αποδεδειγμένα και χίλιες ενέργειες να κάνεις υπέρ αυτών δεν έχουν τις προδιαγραφές να ανταποδώσουν ούτε μία φορά.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χρυσή Αυγή: "Παριστάνουν τις παρθένες" Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">