ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημήτρης Τσακίρης: Ως δήμος δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε αριθμό επιλογής παιδιών

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 Αυγούστου 2012.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας είχε ανακοινωθεί η πρόταση δημιουργίας ενός νέου παιδικού σταθμού βάση των αυξημένων αναγκών στη πόλη μας.

Ο αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ κ. Δημήτρης Τσακίρης σε πρόσφατη δήλωση είπε οτι ο δήμος Γλυφάδας χρειάζεται νέο παιδικό σταθμό και ευχαριστούμε όλους τους δημοτικούς συμβούλους για την καταρχήν ομόφωνη απόφαση μας περί ίδρυσης νέου παιδικού σταθμού. Σας αναφέρω ότι οι αιτήσεις για την επιλογή παιδιών στο δήμο μας αγγίζουν τον αριθμό των 1000.


Ως δήμος δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε αριθμό επιλογής παιδιών αν δεν έχουμε τον αριθμό του προσωπικού το οποίο δίδεται από το Υπουργείο Εσωτερικών. Θέλουμε την κατανόηση όλων των δημοτών που αγωνιούν και προγραμματίζουν την ζωή τους σε ένα αβέβαιο μέλλον».
Σκοπός μας είναι να λειτουργήσουν όλοι οι παιδικοί σταθμοί με τον αριθμό προσωπικού όπως εμείς έχουμε προγραμματίσει και έχουμε στείλει στο Υπουργείο Εσωτερικών έτσι ώστε να εξυπηρετήσουμε μεγάλο αριθμό των αιτούντων. Γι αυτό πιέζουμε και απαιτούμε στην μη μείωση του προσωπικού των παιδικών σταθμών στη μεγαλύτερη οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουν οι οικογένειες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημήτρης Τσακίρης: Ως δήμος δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε αριθμό επιλογής παιδιών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">