ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βασίλειος Μουλακάκης: Αιτείται πρός τον Κώστα Κόκκορη και θέλει εξηγήσεις

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΡΙΤΗ, 7 Αυγούστου 2012.

Ο Βασίλειος Μουλακάκης δια μέσω αιτήσεως προς τον πρόεδρο της παράταξης ''Δυνατή Γλυφάδα'' αιτείται για πολλοστή φορά  πλήρη και κατατοπιστική ενημέρωση σχετικά με το πλαίσιο διαγραφής του.

ΑΙΤΗΣΗ

Παρακαλώ όπως μου κοινοποιήσετε το πρακτικό διαγραφής μου απο την παράταξη ''ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'' προκειμένου να λάβω γνώση των λεπτομερειών της.

Δηλαδή ημερομηνία διεξαγωγής συμβουλίου παράταξης, αριθμό κληθέντων, αριθμό ψηφισάντων, καθώς και τα επι μέρους
στοιχεία που αφορούν στην εν λόγω διαγραφή, ώστε να διαπιστώθεί αν τηρήθηκε η δέουσα διαδικασία που ορίζουν οι σχετικές διατάξεις της νομοθεσίας, και ο νόμος Καλλικράτη για την λειτουργία των ΟΤΑ.

Με τιμή,

Βασίλειος Γ. Μουλακάκης.

ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Προφανώς ο κ.Μουλακάκης γνωρίζει με επάρκεια τι εχει συμβεί (δηλαδή οτι η ''παράταξη'' Δυνατή Γλυφάδα είναι ο Κώστας Κόκκορης, και στη λήψη των αποφάσεων ο ίδιος και μόνο) όμως με σειρά αιτήσεων δημόσια προσπαθεί να ενημερώσει τους συμπολίτες μας για τα ισχύοντα σήμερα το 2012 στη Γλυφάδα.

Εγω απο την πλευρά μου εχω να δηλώσω δημόσια ενα: Aπο τη στιγμή που συνολικά οι δημότες Γλυφάδας γνωρίζουν τα καθέκαστα και απόλυτα τι ισχύει στο δήμο Γλυφάδας και δεν ντρέπονται για την ολοένα αυξανόμενη ολίσθηση του τοπικού πολιτισμού και το μόρφωμα (έκτρωμα παντελούς ελλείψεως δημοκρατικών και σύνομων διαδικασιών) διοίκηση ενός και των συνεργαζομένων (όπως και λήψη αποφάσεων ενός για το σύνολο των ζητημάτων) είναι άξιοι της τύχης τους και του μέλλοντος που διαμορφώνουν για όλους.

Όλοι κάνουμε λάθη...όμως τα αναγνωρίζουμε και επανορθώνουμε με οτι τρόπο μπορούμε, διότι μόνο με αυτη τη μέθοδο πιστοποιείται ο πολιτισμός που διέπει ενα άτομο η μια κοινωνία.
(Στο σύνολο όλων αυτών που ισχύουν στη τοπική μας κοινωνία υπάρχει έστω και ίχνος επανορθώσεων;)

Θεωρώ οτι έχουμε μορφωμένους δημότες και συμπολίτες στη πόλη μας οπότε δεν χρειάζεται η επανάλληψη ώστε κάποια πράγματα να είναι σαφή απο όλους.

Και τέλος Βασίλη Μουλακάκη το 60% αυτών που δεν ψήφισαν στις τοπικές εκλογές (η πλειοψηφία) νομίζεις οτι δεν γνώριζαν; (Kάποια στιγμή όλοι και όλες οφείλουν να επανορθώσουν ώστε να ονομάζονται πολιτισμένοι άνθρωποι και στη συνέχεια  δημότες Γλυφάδας)

Επιτέλους πόση γραφικότητα, φασισμός, και αντιδημοκρατικά αισθήματα διέπουν μια μειοψηφία που καπηλεύεται οτιδήποτε υφίστατε σε τοπικό επίπεδο, ακόμα και τα αυτονόητα;
(Και εαν θέλουν αυτού του είδους πλαίσια κάποιοι αιρετοί όπως και οι ψηφοφόροι τους, να έχουν τα κότσια να το δηλώνουν δημόσια προεκλογικά, και οχι οι τακτικές διπρόσωπων και διφορούμενων υποκριτών που άλλα πράττουν δημόσια για λόγους εντυπωσιασμών και εξαπάτησης, και άλλα κεκλεισμένων των ''θυρών'')
Οφείλουν να μάθουν οτι σε μια κοινωνία πολλών...... υπάρχουν και πολλές απόψεις, θέσεις, προτάσεις, αντιδράσεις, κ.α, και μόνο έτσι λειτουργεί η δημοκρατία η οποία στη πόλη μας εχει εκπέσει απόλυτα και εχει γίνει έρμαιο των ολίγων. (Σημειωτέων οτι είναι ''ολίγοι'' και σε επίπεδο νόησης και αντίληψης βάση των αυταπόδεικτων σε ισχύ στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, εκει που πρέπει κάποιοι να δίνουν αποδείξεις καθημερινά της καταλληλότητας τους.)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

*Ενδεικτικό παράδειγμα: Οι ''επιχειρηματίες'' δημότες Γλυφάδας εχουν εγκρίνει τις προτάσεις κάλυψης  θέσεων εργασίας, και εχουν παρέχει εργασία με συγκεκριμένο χρόνο κάλυψης οργανικών θέσεων σε κάποια άτομα. (Υποχρέωση των εργοδοτών είναι να ελενχουν την δραστηριότητα των έμμισθων εργαζομένων τους και να τους αξιολογούν, και εαν δεν πληρούν τις προυποθέσεις να τους ''απολύουν'')
Είμαστε σε μια πόλη που ακόμα και τα αυτονόητα δεν ισχύουν διότι οι ''εργοδότες'' σε πολλές περιπτώσεις ποτέ δεν ασχολούνται με τους ''εργαζομένους'' και έμμισθους που έχουν, απλά τους περισσέβουν πολλά χρήματα και τα διαθέτουν απλώχερα χωρίς όρους και προυποθεσεις.
(Γνωρίζουν διεθνώς πόσο ''χουβαρντάδες'' είναι οι δημότες Γλυφάδας, όπως και το πλαίσιο τοπικού πολιτισμού και ''δημοκρατίας'' τα οποία είναι στο ''ανώτερο'' εφικτό επίπεδο διότι ως ''χουβαρντάδες'' μονομερώς οι συμπολίτες μας εχουν διαμορφώσει το κορυφαίο μόρφωμα
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βασίλειος Μουλακάκης: Αιτείται πρός τον Κώστα Κόκκορη και θέλει εξηγήσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">