ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΟΕ - ΟΤA " οι αντοχές μας εξαντληθηκαν, οι ανοχές μας τελείωσαν".

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΕΜΠΤΗ, 30 Αυγούστου 2012.

H ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι από νωρίς στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας  που γίνεται το έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ για τα οικονομικά προβλήματα και την υποχρηματοδότηση των Δήμων. 

Ο Υπουργός Εσωτερικών ήξερε την κατάσταση που επικρατεί και επελεξε να μπει στο ξενοδοχείο όχι από την κεντρική εισοδο αλλά απο το πάρκινγκ.

Οταν όμως κλήθηκε να ανέβει στο βήμα για να μιλήσει ξεκίνησαν τα όργανα. Οι εργαζόμενοι δεν τον άφηναν  να ξεκινήσει την ομιλία του και τον διέκοπταν  διαρκώς με τις αποδοκιμασίες τους.
Εργαζόμενοι με ντουντούκες στα χέρια του φώναζαν το σύνθημα "μια νύχτα μαγική θα φύγετε με το ελικόπτερο σαν την Αργεντινή" ενώ στο βάθος ακουγόταν ήχος από ελικόπτερο. 

Τελικά 10 λεπτά αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως και ο Ευρίπιδης Στυλιανίδης, φανερά αμήχανος ξεκίνησε την ομιλία του. 

Σε δηλώσεις που έκανε ο Υπουργός Εσωτερικών μετά την ομιλία του σχολίασε και τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε λέγοντας "δικαιολογώ απόλυτα τις αγωνίες των εργαζομένων και που για μήνες έμειναν απλήρωτοι και τα δίκαια αιτήματά τους. Ηδη έχουν γίνει ενέργεις για να δοθούν χρήματα στους Δήμους. Για εμένα ο εχθρός είναι τα προβλήματα της χώρας. Ολοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε για να βγει η χώρα απο αυτη τη δύσκολη στιγμή".

Τελικά 10 λεπτά αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως και ο Ευρίπιδης Στυλιανίδης, φανερά αμήχανος ξεκίνησε την ομιλία του. 

Σε δηλώσεις που έκανε ο Υπουργός Εσωτερικών μετά την ομιλία του σχολίασε και τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε λέγοντας "δικαιολογώ απόλυτα τις αγωνίες των εργαζομένων και που για μήνες έμειναν απλήρωτοι και τα δίκαια αιτήματά τους. Ηδη έχουν γίνει ενέργεις για να δοθούν χρήματα στους Δήμους. Για εμένα ο εχθρός είναι τα προβλήματα της χώρας. Ολοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε για να βγει η χώρα απο αυτη τη δύσκολη στιγμή". 

newsit.gr

Y.Γ TOY ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Κάποιοι κύριοι εργαζόμενοι των Ο.Τ.Α είναι τα ίδια πρόσωπα που στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας υποκρίνονται περισσότερο ακόμα και απο τους εκλεγμένους; (oι αντοχές μας εξαντληθηκαν, οι ανοχές μας τελείωσαν) 

Bλέπεις ποιοι είναι οι Νεοέλληνες αναγνώστη και αναγνώστρια; 

Στη συνέχεια σε λίγες προτάσεις θα επισημάνω την ποιότητα του συνόλου, όπως και τις πρακτικές όλων: Εχουμε αρκετές περιπτώσεις ατόμων που στο παρελθόν ο μπαμπάς σύμφωνα με κάποιες γνωριμίες σε επίπεδο αιρετών ζήτησε ρουσφετάκι για το καμάρι του, και έτσι πλαισίωσαν κάποια άτομα θεσούλες στους Ο.Τ.Α.

Είναι γνωστό οτι οι συμβασιούχοι στη συνέχεια μονιμοποιήθηκαν εξασφαλίζοντας απο το σύνολο την διαβιωσή τους. Σε άλλες περιπτώσεις ούτε ο μπαμπάς, ούτε η μαμά ζήτησαν ρουσφετάκια, και κάποιοι άνθρωποι δραστηριοποιήθηκαν επενδύοντας τις οικονομίες και τον κόπο τους παρέχοντας πολιτισμό.

Στη συνέχεια βρέθηκε μια πολιτεία που πλαισιώνεται απο πολλά άτομα που ζήτησαν ρουσφετάκια και αμοίβονται απο το σύνολο, όπως και αυτοί που κάνουν τα ρουσφετάκια να στρέφεται επανελλημένα κατά του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και του ανθρώπου που ουδέποτε ζήτησε ρουσφέτια και εξυπηρετήσεις, και να υπάρχει η διαπίστωση οτι ακόμα και αρκετοί συμπολίτες μας έγιναν συνδρομητές και φορείς διαφόρων σχολίων και με διαθέσεις υπονομευτικού χαρακτήρα όπως και πρακτικών.

(Υπάρχει δεδομένα ποιοτική και ποσοτική αντίληψη όταν έχουμε τις πρακτικές του συνόλου ανάλγητων και υποκριτών και απο την μια και απο την άλλη πλευρά !!!
Δεν είναι λογικό να υπάρχει αυτής της μορφής μετεξέλιξη όσων αφορά αυτά τα άτομα;)

Εξηγώ ώστε οι εκτός των στενών ορίων της Γλυφάδας να αντιλαμβάνονται τους λόγους  και τα αίτια της παλιανθρωπιάς που διέπει κάποια άτομα στη τοπική κοινωνία (οχι το σύνολο) όταν αυταπόδεικτα ακόμα και πρόσφατα με το σύνολο των ενεργειών συμπολίτες δεν έκαναν το ελάχιστο επανόρθωσης πλήν υπονομεύσεων, ενω συνεχίζονται τα ρουσφέτια και δεδομένα η υποκρισία τους.

Πρόσεξε τη ταύτιση του ομαδοποιημένου συνόλου που σε άλλες περιτπώσεις είχε και εχει αδυναμία αντίληψης επι δεκαετίες. (Προσωπικά γνωρίζουν όλοι οτι στηρίζω το δίκαιο του κάθε ένα όπου και να ανήκει, όμως παράλληλα θυμάμε οτι είχα ενημερώσει επανελλημένα το σύνολο και όσους στήριζαν τη διαπλοκή σε όλα τα επίπεδα για τη μετεξέλιξη) Προφανώς ακόμα και σε αυτό υπάρχει  αδυναμία αντίληψης απο όσους έχουν  αποδεχθεί υποκριτικά συστήματα και πρακτικές.

Έχουμε ενα διαπλεκόμενο Κυβερνητικό σχήμα σήμερα στην Ελλάδα, και όσοι κάνατε αυτη τη διαμόρφωση ελπίζω να λάβετε τους καρπούς των επιλογών σας. (Θεωρώ οτι σχήματα συνεργασιών σε πολιτικό επίπεδο, διαφορετικών ιδεολογιών και διαδρομής) επιφέρουν μεγαλύτερη ζημία στο σύνολο, διότι δεν μπορεί να γίνετε αντιπολίτευση εντός του Κυβερνητικού σχήματος και να υπάρχουν απτά αποτελέσματα και πρόοδος.

Σε μια χώρα που εχει χαθεί το μέτρο...... πολυ δύσκολα μπορεί να υπάρξει ενα μέλλον σύμφωνα με τις προσδοκίες του συνόλου. (Όσοι φρόντισαν να μην υπάρχει μέτρο, και σε τίποτα, γνωρίζουν καλύτερα τι δημιούργησαν)

Ίσως μέσα σε αυτη τη '' κοινωνική αναμπουμπούλα''  που επικρατεί, πολλοί να αδυνατούν σε επίπεδο υγιούς αντίληψης, και ειδικά όταν το στοίχημα της Κυβέρνησης είναι να σώσει την λεγώμενη ''μεσαία τάξη''. Για να σωθεί η ''μεσαία τάξη'' που σε πολλές των περιπτώσεων είναι οι επαγγελματίες, καταστηματάρχες κ.α. αρχικά έπρεπε να δίνει το κίνητρο με ενδεδειγμένες επιλογές σε επίπεδο Ο.Τ.Α να δομούνται οι βάσεις σύνχρονων μορφών ενημέρωσης, επικοινωνίας και διαφήμισης, κάτι που επ' ουδενί μπορούν να κάνουν στο καθεστώς το ισχύον. (Που θα προωθήσουν τα προϊόντα η τις υπηρεσίες τους στον Αντ1 η στο MEGA και τα λοιπά Μ.Μ.Ε τα οποία λαμβάνουν υπέρογκα ποσά απο τους βιομηχάνους και τις πολυεθνικές;)

Όταν σε διεθνές επίπεδο γίνετε προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών και των δυνατοτήτων σε ψηφιακό επίπεδο, στην Ελλάδα διαχρονικά έχουμε τις περιπτώσεις εφοπλιστών και ομίλων που λαμβάνουν το σύνολο των δημοσίων αγαθών χωρίς να έχουν τη δυνατότητα κάλυψης των αναγκών του συνόλου, άρα σε καμία αυτών των περιπτώσεων δεν πληρούνται οι όροι παραχώρησης δημόσιου αγαθού. 
Σύντομα θα διαπιστώσουν οι νεοέλληνες τη παραχώρηση και της ψηφιακής ραδιοφωνίας στα ίδια ακριβώς άτομα ενω η τοπική αυτοδιοίκηση θα μένει στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ. (Ψηφιακή ραδιοφωνία σημαίνει εικόνα, ήχος, διαδραστικότητα, όπως και πολλά ακόμα.)

Aρωγός πρέπει να είναι η τοπική αυτοδιοίκηση και οι εκλεγμένοι που φροντίζουν ρουσφετάκια, αργόμισθους, και έμμισθους παπαγάλους ώστε να χτίζουν το image πολιτευτών. (Η πολιτεία θεσμοθέτησε και οι δήμαρχοι και αιρετοί βρίσκονται διαχρονικά στα λόγια όσων αφορά τη στηριξή τους στον εμπορικό κόσμο και τους επαγγελματίες, άρα τη μεσαία τάξη)

Υπονομεύστε περισσότερο.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΟΕ - ΟΤA " οι αντοχές μας εξαντληθηκαν, οι ανοχές μας τελείωσαν". Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">