ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα σημαντικά έργα συνεχίζονται στη Γλυφάδα με ανάπλαση @@παριων

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΡΙΤΗ, 7 Αυγούστου 2012.

Τα έργα συνεχίζονται: Ανάπλαση κηπαρίων

Η Δημοτική αρχή συνεχίζει τα έργα ανάπλασης για την ενίσχυση του πρασίνου και τη βελτίωση της εικόνας της πόλης. Συγκεκριμένα τοποθέτησε καλλωπιστικά φυτά στα σημεία:
Παπανδρέου και Δήλου, Γούναρη και Παλαμιδίου, Γούναρη και Πέλλης, Αρχιπελάγους και   Αθανάτου, Γεννηματά και Αθανάτου.

Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται ο καθαρισμός νησίδων κυκλοφορίας κατά μήκος της Λεωφ. Ποσειδώνος.

Αυτά είναι τα μείζονος σπουδαιότητας έργα;.....Aυτά χαρακτηρίζονται έργα βιτρίνας ευτελούς ήσσονος σημασίας χωρίς να αγγίζουν τα υφιστάμενα ζητήματα τοπικού χαρακτήρα εκατοντάδων η και χιλιάδων συμπολιτών μας. (προσωπικά εμένα)

Τα πλασματικά και υποκριτικά θεατρινίστικα πρός χάριν ενός ευτελούς επιπέδου πολιτισμού οδήγησαν τον πλανήτη και σειρά χωρών όπως και την δική μας χώρα και τοπική κοινωνία στο παρόν, και πολίτες έρμαια των τηλεοράσεων και των καθοσπρεπισμών ώστε να  μην εκτεθούν στους υπολοίπους υποκριτές. (Η δέχονται τα λάθη τους όλοι και επανορθώνουν ώστε να υπάρχει ισχύς του αλήθινου Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο Υ (που αρχικά είναι η ειλικρίνεια και η αλήθεια) η συνεχίζεται η κακοπαιγμένη παράσταση που προκαλεί ανία στο σύνολο και οι καθωσπρεπισμοί απο στρουθοκαμηλίζοντες με σαφή ρόλο.

*Στο παρελθόν ο λεγώμενος σοφός ελληνικός λαός χρησιμοποιούσε την εξής ρήση. Στο είπα μια, άντε και δύο, εαν είσαι άνθρωπος πρέπει να καταλάβεις, διαφορετικά είσαι ζώο. (Με τι έχουμε να κάνουμε αυταπόδεικτα στη τοπική μας κοινωνία;)

O κάθε ένας εχει το δικαίωμα να κρίνει κατά το δοκούν και εμένα και τα ................... και να καταλήξει σε ενα ολοκληρωμένο συμπέρασμα, ώστε στις επόμενες εκλογές να μην υπάρχει δυσαρέσκεια όταν κάποιοι θα διαπιστώσουν οτι ψηφοφόροι θα είναι οι ίδιοι, τα μέλη των οικογενειών τους, και μερικοί ρουσφετοδιορισμένοι απο το 20% των συμπολιτών μας στη Γλυφάδα, ενω θεατρικά θα κάνουν δημόσιες ομιλίες και ανακοινώσεις για το έργο που παρείχαν στους δημότες, και προφανώς εις τους οφθαλμούς των δημοτών θα φαντάζουν υποδιέστεροι ακόμα και του καραγκιόζη. (Μη ξεχνάς άλλωστε οτι είχαμε  60% αποχή στις τελευταίες εκλογές... και χωρίς να υπάρχει ίχνος προβληματισμού απο τους αιρετούς στη Γλυφάδα)

Ακόμα και αυτό δηλώνει ουσιαστικά και συγκεκριμένα τι υφίστατε σήμερα και τι διαμορφωνεται για το αύριο, γιατί απλά αυτό είναι το σημαντικότερο που παρέκαμψαν σχεδόν συνολικά οι εκλεγμένοι. (Σήμερα έχουμε αυταπόδεικτα μια απόλυτα ελλειματική δημοκρατία, και επίσης αυταπόδεικτα την γύμνια του κομματικοποιημένου κράτους και της διαπλοκής του στις τοπικές κοινωνίες)

Αισχρό ως διαπίστωση και θέαμα και σαφώς κατακριτέο με σαφή νομική ''παράβαση ηθών'' διότι το μήνυμα που πέρασαν οι δημότες στις τοπικές εκλογές ήταν σαφές και έπρεπε να υπάρξει ο απαιτούμενος σεβασμός στην
πλειοψηφία και αποδείξεις οτι έκαναν λάθος.

Προφανώς δεν κάνουν ΛΑΘΟΣ και ΛΑΘΗ οι περισσότεροι. Αυτοί ξέρουν.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος

YΓ: Η υφίστατε Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο Σ άρα υπάρχει απόδειξη, η δεν υφίστατε. (Δεν υπάρχει μέση οδός)
Δεν γνωρίζω ποιοι και πόσοι - πόσες ψήνονται με λουλουδάκια και ανάπλαση @@παριων όταν αποδεδειγμένα οι αιρετοί συνεχίζουν την τοπική παράσταση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα σημαντικά έργα συνεχίζονται στη Γλυφάδα με ανάπλαση @@παριων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">