ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: Πρόγραμμα αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
TETAΡTH, 22 Αυγούστου 2012.

Μηδέν εις το πηλίκον. Πάμε για άλλα.


Η σημερινή διοίκηση του δήμου Γλυφάδας αντι να δώσει τουλάχιστον μια πειστική απάντηση στην ενέργεια απόφαση συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής δεκαπενταυγουστο όσων αφορά τα οικοπέδα Παπαδημητρίου, προσπαθεί με κινήσεις εντυπωσιασμού να κερδίσει εντυπώσεις.

Κάνουν αναφορά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων δια μέσω υπαίθριων οργάνων γυμναστικής, και καλύτερα να μη γράψω ολοκληρωμένα την αποψή μου. (Θεωρώ οτι σε καθημερινή βάση εμπαίζουν τη νοημοσύνη του συνόλου και το κλείνω εδω, διότι όπως φαίνεται ο Δήμος Γλυφάδας και οι διοικούντες θέλουν τους δημότες στο δρόμο, (και έρχεται χειμώνας) ενω εαν υπήρχε πραγματικά διάθεση προσφοράς θα δημιουργούσαν σε κάθε συνοικία ενα πλήρες οργανωμένο κλειστό γυμναστήριο, και άλλωστε η δημιουργία 7 γυμναστηρίων σε κεντρικές συνοικίες της πόλης δεν θα κόστιζαν εννέα εκατομμύρια.)

Αξιολόγησε την αποψή μου,  κρίνε βάση όσων γνωρίζεις, και θα διαπιστώνεις αύριο... τους λόγους που οδηγούν κάποιους να θέλουν μανιωδώς την αγορά δυο οικοπέδων. (Τι θα δημιουργήσουν στα δυο οικόπεδα στο μέλλον; Είναι βέβαιο οτι η διοίκηση Κόκκορη που υπογράφει την αγορά δεν θα κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ)




Και φυσικά να μην ξεχνάει κανένας οτι το παλιό δημαρχείο,  ( η τοπική ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ) μένει ατελές επι τετραετίες και με εκατομμύρια που έχουν διατεθεί υπέρ της ολοκληρωσής του και ποτέ δεν τελειώνει, ενω κάποιοι φροντίζουν να κάνουν διάθεση των χρημάτων των δημοτών υπέρ οικοπέδων. 

(ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, όμως οχι όλων.............ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ)


Οι διοικούντες του δήμου Γλυφάδας εαν θέλουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις πρέπει να δώσουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, και δεν υπάρχει ούτε ΜΙΑ.
(Κάνω ιδιαίτερη αναφορά στο παλιό δημαρχείο διότι εχει χαρακτηριστεί ως Πολιτιστικό κέντρο Γλυφάδας, άρα ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ είναι οτι μπορεί να δει και γνωρίζει ο κάθε δημότης της πόλης)



Όλοι θυμούνται αυτή την εικόνα μετά απο εκατοντάδες εκατομμύρια για την ανακατασκευή του, και απλά του έχουν κάνει ενα σοβάντισμα και μένει ενα ατελές ερείπιο.



Ενα βίντεο με εικόνες μεγαλείου μετά την διάθεση εκατομμυρίων επι της περατώσεως, και αμέσως μετά και άλλα εκατομμύρια χωρίς αποπεράτωση διότι οι δημότες Γλυφάδας είναι μεγαλόψυχοι και χουβαρντάδες και προτιμούν τους καταλληλότερους σε θέσεις διοικούντων. (Έκτοτε πέρασαν και άλλες δυο διοικήσεις, και το παλιό δημαρχείο παραμένει ατελές, ενω προωθούν τις αγορές οικοπέδων εννέα εκατομμυρίων  με τα χρήματα των δημοτών, και είναι βέβαιο οτι σε δυο χρόνια η διοίκηση του Κόκκορη θα εγκαταλείψει με το πολιτιστικό κέντρο ατελές, και θα χρειάζονται και άλλα εκατομμύρια για την αποπεράτωση του το 2374 μ.χ. εαν βέβαια στέκεται όρθιο μέχρι εκείνη την περίοδο)

Αυτή η πραγματικότητα αντικατοπτρίζει 
τον ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

Σε περίπτωση που εκτός απο τις ενέργειες αγοράς των δυο οικοπέδων η διοίκηση Κόκκορη εχει και κάποιο σχέδιο συγκεριμένης ανάπτυξης υποδομής σε αυτά τα οικόπεδα, ας δώσει στη δημοσιότητα τα σχέδια. (Συνήθως όταν κάποιος προβεί εξ ονόματος των άλλων σε αγορά οικοπέδων έχει και κάποιο σχέδιο. Ποιό είναι το σκεπτικό του κ.Κόκκορη και της κ.Παπαδημητρίου που εχουν επιλεγεί απο κάποιους συμπολίτες μας;)

(Παράδειγμα: Πόσο θα κόστιζε στο δήμο Γλυφάδας η δημιουργία μικρών οργανωμένων κλειστών γυμναστηρίων και ανοιχτών στους δημότες σε ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις όπως γήπεδα, κ.α ;) Προφανώς οι δημότες Γλυφάδας θεωρούν σημαντική επένδυση την αγορά των οικοπέδων Παπαδημητρίου χωρίς να έχουν κανένα απολύτως στοιχείο τι μέλλει γενέσθαι, ούτε να εχουν ερωτηθεί, και οτιδήποτε άλλο τεκμηριωμένα και δεδομένα ειπωμένο και κάτω απο συγκεκριμένες συνθήκες σε αυτη την τοπική κοινωνία δεν πρέπει ούτε να συζητηθεί. (Έτσι υπάρχει η αξιολόγηση του ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, τον οποίο πρέπει να χαίρεσθε. Και σαφώς σε αντίθεση με πρακτικές ουδετερότητας και άκρατου λαϊκισμού στον οποίο αρέσκονται οι περισσότεροι και κάνουν χρήση κάποιοι συμπολίτες μας, προσωπικά δεν ρίχνω τον πήχη τόσο χαμηλά κύριοι διοικούντες )

Γνωρίζουν με επάρκεια αρκετοί δημότες Γλυφάδας (το 60%) οτι τον πήχη τον έχουν βάλει στο πάτωμα οι πρακτικές αυτών που έλαβαν την λαϊκή εντολή, και ποτέ δεν δείχνουν το απαραίτητο ενδιαφέρων απο τις θέσεις που ζήτησαν.

Δεν είμαι ο καταλληλότερος ώστε να κρίνω την ενέργεια Δωρεάς της οικογενείας Αγιοστρατίτη, ούτε γνωρίζω το σκεπτικό τους, μένω απόλυτα στο σημείο αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων, και μόνο αυτό υπο τις συγκεκριμένες συνθήκες αξιολογώ.

Με λίγα λόγια η ουσία......... και για όσο χρονικό διάστημα θα υπάρχω σε αυτη τη τοπική κοινωνία και δεδομένων όσων εχουν τελεστεί και των πρακτικών αιρετών, όσοι ομιλούν για ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ των κατοίκων, θα εισπράτουν το λιγότερο ύβρεις. (Όσες και όσοι ηθελημένα η άθελα τους παρακάμτουν την πραγματικότητα και προσπαθούν να κομίσουν οφέλη προτάσσοντας την ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ενω υποκρίνονται και αποδεδειγμένα είναι ανάλγητοι, πρέπει να τυνχάνουν ειδικής μεταχειρίσεως) 

Εαν κάποιοι θέλουν να είναι με περικεφαλαία, αγνοώντας οτι όλα είναι αλληλένδετα δικό τους θέμα. (Επίσης όσοι και όσες θέλουν υποκρισία και παραμύθι καλό είναι ποτέ να μην επιλέγουν τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB.)

*Κάτοικοι δεν είναι μόνο αυτοι και αυτές που ουδέποτε εχω διαπιστώσει να έχουν άποψη για σειρά τοπικών ζητημάτων κύριοι διοικούντες. (Eπίσης δεν νοείται ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ αξιόλογος στον οποίο οι περισσότεροι δεν εχουν καμία άποψη για τα τοπικά δρώμενα και καλύπτονται πίσω απο μια παθητική ουδετερότητα η οποία τους εξασφαλίζει προσωπική κάλυψη, όμως υποβαθμίζεται η ποιότητα του τοπικού πολιτισμού.)

ΥΠΑΡΧΕΙΣ, έχεις άποψη, άρα υφίστατε ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Δεν υπάρχεις, δεν έχεις άποψη, δεν υφίστατε ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Οι άνθρωποι δημιουργούν τις τοπικές κοινωνίες και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τη τοπική κοινωνία ως Πόλη Νεκρών σε στάδιο μουμιοποίησης, δεδομένου οτι δεν υπάρχει σε σειρά ζητημάτων απόλυτα τοπικού χαρακτήρα η άποψη των κατοίκων δημοτών.)

Συμπολίτη της Γλυφάδας θέλεις υποκριτικές ωραιοποιήσεις η την απόλυτη ΑΛΗΘΕΙΑ; (Δεν μου αναβαθμίζει καμία ποιότητα ζωής το σχέδιο υπαίθρια όργανα γυμναστικής σε πλατείες. Υπάρχουν σε όλους και όλες άλλες και σημαντικότερες προτεραιότητες που θεωρούνται μείζονος σημασίας. Τώρα εαν αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των υπολοίπων και ειδικά του δημάρχου Γλυφάδας, πρέπει να τον δούμε καθημερινά να επισκέπτεται τις πλατείες και να κάνει χρήση των υπαίθριων οργάνων γυμναστικής ώστε να μας πείσει, να αναθεωρήσουμε τις ενδεδειγμένες απόψεις και να κατέβουμε όλοι στις πλατείες, να κάνουμε γυμναστική στο ύπαιθρο με *ακατάλληλα όργανα γυμναστικής, και να ευγνωμονούμε τους δημιουργούς που μας αναβάθμισαν το επίπεδο ΖΩΗΣ.)

*Όσες και όσοι εχουν ενασχόληση με τη γυμναστική, γνωρίζουν οτι αρκετά απο αυτά τα ογκώδη όργανα δεν έχουν καμία λειτουργική σχέση με ανάλογα των κλειστών γυμναστηρίων.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος,

Το πρόγραμμα βελτίωσης των υποδομών της Πόλης με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της συνεχίζει η Δημοτική Αρχή.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η τοποθέτηση και λειτουργία υπαίθριων οργάνων γυμναστικής στις πλατείες Αγ. Τρύφωνα, Αγ. Παύλου, Εθνικής Αντιστάσεως ενώ σύντομα πρόκειται να τοποθετηθούν και στις πλατείες Εσπερίδων, Πύρρου, Σύμης και Κονίτσης μετά την αποδοχή δωρεάς των κ.κ. Στ. και Δημ. Αγιοστρατίτη (Πρακτικό της με αριθ. 27/2012 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμός Απόφασης 310/2012).

Με την ολοκλήρωση του έργου θα έχουν τοποθετηθεί υπαίθρια όργανα γυμναστικής σε έντεκα σημεία της Πόλης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα της ελεύθερης άθλησης στους κατοίκους όλων των ηλικιών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: Πρόγραμμα αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">