ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αγόρασαν βίλα στη Γλυφάδα Α. Καμηλά – Π. Στογιάκοβιτς!!!

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΔΕΥΤΕΡΑ, 6 Αυγούστου 2012.


Μια τριώροφη μεζονέτα στη Γλυφάδα φαίνεται πως αγόρασαν ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και η Αλέκα Καμηλά, που αποφάσισαν να επιστρέψουν και να μείνουν μόνιμα στην Αθήνα.

 Το ζευγάρ ισχεδιάζει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του και θα μετακομίσει στο νέο του σπίτι με τα παιδιά του, στις αρχές του φθινοπώρου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life”, o Πέτζα και η Αλέκα έχουν ήδη αγοράσει μια βίλα πολλών τετραγωνικών, που εκτείνεται σε τρία επίπεδα και διαθέτει κήπο, πισίνα, playroom και γυμναστήριο. 

Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο, ενώ στην περιοχή μένουν και πολύ καλοί φίλοι του ζευγαριού.

ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ web: Τελικά ως πολιτισμό κάποιοι ''σερβίρουν δημόσια'' την υλιστική υποδομή και τις αγορές  του καθενός. (Τελικά τι μας νοιάζει τι αγόρασε και που ο κάθε ενας;)
(Aυτα που ουσιαστικά πρέπει να μας ενδιαφέρουν. και να υπάρχουν ώστε να υφίστατε ενα στοιχειώδες επίπεδο πολιτισμού, δεν υπάρχουν γιατί υπάρχει ο κομπλεξισμός, η απατεωνιά,  και πολλά ακόμα αρκετών απολίτιστων που προσπαθούν να πείσουν οτι πολιτισμός είναι να εχεις βίλες και τριώροφες μεζονέτες, να έχεις εκατομμύρια σε τράπεζες και κωδικούς στην Ελβετία,  και να φροντίζεις να υποκρίνεσαι δημόσια για την κοινή δημιουργία μιας χώρας κωλοχανείο χωρίς κανένα επίπεδο.)

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αγόρασαν βίλα στη Γλυφάδα Α. Καμηλά – Π. Στογιάκοβιτς!!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">