ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Eίναι πολύ δύσκολο να βρεθεί αγοραστής για την ομάδα ΒΙΚΤΩΡΑ ΡΕΣΤΗ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΣΠΟΡ
ΠΕΜΠΤΗ, 9 Αυγούστου 2012.

Μετά τον οργασμό ειδήσεων σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε για μετασχηματισμό της Α.Ο Γλυφάδας, έχουμε την επίσημη θέση του προέδρου της Βίκτωρα Ρέστη.

Βέβαια προσωπικά γνωρίζω πολλά γνωστά και άγνωστα συμφέροντα (άλλωστε εμένα εχουν διώξει επανελλημένα και εγω εχω βρεθεί εκτός αν και έχουμε πλειάδα απο υποκριτές που ζητούν με περίσσιο θράσος θέσεις, αξιώματα, διαχειρίσεις, αρμοδιότητες, και σαφώς είναι πολυ λίγοι των θέσεων που ζητούν απο το σύνολο και ξεπουλημένοι ) όπως και την δεδομένη υποκρισία που διέπει αρκετούς που διαψεύδουν οτιδήποτε ενω ουσιαστικά άλλα τελούν εν ισχύ. Και ο νοών νοείτο σε μια χώρα .................
Δεν θυμάμε πότε έχουν διώξει τον Ρέστη και άλλους οι οποίοι ''δεν είναι μέτοχοι και ιδιοκτητες Μ.Μ.Ε'' απλά γίνονται βορά της παραπληροφόρησης των άλλων ''Μ.Μ.Ε'' !!!

Προσωπικά ένα γνωρίζω: Όλα όλες και όλοι πωλούνται και αγοράζονται πλήν εμου και ελαχίστων ακόμα με το σύνολο των αποδείξεων. (Άλλωστε ειναι γνωστό ποιοι είναι οι βασικοί οπαδοί υποστηρικτές και δημιουργοί του ξεπουλήματος και σε εθνικό και σε τοπικό επίπεδο)

Όταν υπάρχουν οι αποδείξεις ξεπουλημένων ειδικά στη τοπική μας κοινωνία, τι άλλο περισσότερο χρειάζεται. (Εκτός εαν έχουμε να κάνουμε με κατώτατης νόησης δημότες που δεν έχουν καν την δυνατότητα αντίληψης και κρίσης, που σε αρκετές περιπτώσεις θεωρούν οτι εαν αποστρέφονται (στρουθοκαμηλίζουν) της δεδομένης πραγματικότητας δεν υφίσταντε τα αυταπόδεικτα)

Και τέλος κάποιοι αποφασίζουν τις πολιτικές που ακολουθούν και σαφώς ολοι κρίνονται, όμως δεν υπάρχει ουσιαστική διάψευση απο τον Α.Ο Γλυφάδας οτι κάποια στιγμή δεν θα πωληθεί  η δεν θα μετασχηματιστεί, διότι ενας επαρκώς νοήμων άνθρωπος βάση της ανακοινώσεως του Βίκτωρα Ρέστη μπορεί να βγάλει ολοκληρωμένο συμπέρασμα. (Eίναι πολύ δύσκολο να βρεθεί αγοραστής για την ομάδα του ΒΙΚΤΩΡΑ ΡΕΣΤΗ, όμως οχι ανέφικτο κάτω υπο κάποιες προυποθέσεις)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Y.Γ: *Είναι πολυ εύκολο να αναπαράγεις πιστά μόνο διασταυρωμένες ειδήσεις εκ του ασφαλούς, όμως με αυτη την μέθοδο δεν κάνεις ''αλίευση'' άσε που αναπαράγεις στημένα και υποκριτικά κατασκευάσματα. Οπότε χρειάζονται και αυτοί που γεμίζουν την χώρα απο ''σενάρια'', ώστε να υπάρχουν οι ειδήσεις.

Και σε πλήρη αντίθεση με όσα είθισται να συμβαίνουν δεν χρωστάω καμία καλή κουβέντα σε κανένα, και ειδικά σε άτομα που έμμεσα η άμεσα φροντίζουν την καταστρατήγηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και την ισχύ μιας δημοκρατίας δυο ταχυτήτων, άρα ΧΟΥΝΤΑ ( είναι γνωστό ότι ήμουν ο πρώτος που δημόσια καυτηρίασα την κομματικοποιημένη πραξικοπιματική ελλειματική  αντίληψη και νοοτροπία, όπως και την καπηλία απο λαμόγια της πολιτικής στη Χώρα μας..... και με πλοκάμια στις τοπικές κοινωνίες. Όπως είναι επίσης γνωστό οτι σε τοπικό επίπεδο δεν υπάρχει ούτε ίχνος ντροπής σε αρκετούς για την ολοένα αυξανόμενη ολίσθηση του πολιτισμού της τοπικής κοινωνίας όσο πλαισιώνουν και υποκρίνονται η προσπαθούν να πείσουν δια μέσω έμμισθων ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ)

Ειδικά όταν αυτός που πληρώνει με τα χρήματα των δημοτών ώστε να κάνει ανακοινώσεις αυτού του τύπου,  φρόντισε να βάλει το κορυφαίο λιθάρι υπονόμευσης πρόσφατα. (Το απόλυτο της λαμογίας και παλιανθρωπιάς ενός ατόμου που του παρείχαμε τη θέση του δημάρχου Γλυφάδας)

Προφανώς είναι ΤΥΦΛΟΙ, πλήρως ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, η ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ. Yπάρχει κάποια άλλη εξήγηση;

Όλα είναι αμοιβαία και αλληλένδετα σε ενα πολιτισμό, και προσωπικά επανελλημένα έδωσα δια πράξεων δείγματα γραφής, και είναι γνωστό τι ίσχυσε και συνεχίζει εν ισχύ.

Ωραιά παράσταση, έχετε ξεπεράσει ακόμα και τις παραστάσεις του Ευγένιου Σπαθάρη με τον καραγκιόζη δήμαρχο. (Ποιούς ετοιμάζεται στη συνέχεια; Eίναι σημαντικό το ερώτημα, γιατί θα διαπιστώνουν όλοι για τα επόμενα 100 χρόνια στη τοπική κοινωνία πόσοι ανεύθυνοι και λαμόγια θα παρελάσουν, και θα πλαισιώσουν, με τη Γλυφάδα ως βασική καραμέλα, ώστε να υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα υπονομεύοντας ακόμα και τα ίχνη δημοκρατίας και ΤΟΠΙΚΟΥ Πολιτισμού. ΟΧΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟΥ για λογους εντυπώσεων, ΤΟΠΙΚΟΥ Πολιτισμού.....και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ, δεν είναι οι στρουθοκαμηλισμοί έμμισθων και υποκριτών, ούτε πλασματικές καταστάσεις πρός χάριν εντυπώσεων ώστε να υφίστατε η απατεωνιά ανάλγητων και κάπηλων. )

Όλα όσα διάβασες νωρίτερα περικλύονται στο εξής μήνυμα λίγων λέξεων: ;Eχουμε μια πλειάδα ξεπουλημένων σε τοπικό επίπεδο και το μόνο που γνωρίζουν είναι η υποκρισία και ο στρουθοκαμηλισμός. (Η ειλικρίνεια είναι Αρχοντιά, η υποκρισία δουλοπρέπεια)

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Ο ΓΛΥΦΑΔΑΣ. (Βίκτωρα Ρέστη)


Για μια ακόμη φορά γίναμε την περασμένη εβδομάδα θεατές δημοσιευμάτων από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σε θέματα που αφορούν την ΠΑΕ Γλυφάδας που αν μη τι άλλο μας προκαλούν γέλια και οίκτο συνάμα για τον τρόπο που λειτουργούν σήμερα οι περισσότεροι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.
PAE_AO_GLYFADAS_2
Δυστυχώς αδιασταύρωτες ειδήσεις ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ προς τον αναγνώστη που τον παραπληροφορούν και τον συγχέουν στην προσπάθεια τους να διεκδικήσουν την μοναδικότητα η την αποκλειστικότητα της είδησης ίσως και για να εξυπηρετήσουν κάποια άγνωστα για μας συμφέροντα.
Εδώ και μια εβδομάδα διαβάζουμε πως η ομάδα μας ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΌ ΠΕΙΡΑΙΆ Η ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ. 
Απαντούμε λοιπόν στους ειδησεογράφους και τους την ελαφρά την καρδία πέννα κατέχοντες.

Πρώτον είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί αγοραστής για την ομάδα του κυρίου ΒΙΚΤΩΡΑ ΡΕΣΤΗ και προς αποκατάσταση της αλήθειας και απόλυτου σεβασμό προς τον αγνό κόσμο και των δυο συλλόγων δηλώνουμε:
Τα αγνά και ανιδιοτελή αισθήματα που τρέφει τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ Γλυφάδας όσο και μεγαλομέτοχος μας προς το ιστορικό σωματείο του ΕΘΝΙΚΟΎ και το αξιοσέβαστο φίλαθλο κοινό του δεν είναι προϊόν προς υλική διαπραγμάτευση.

Οι ιδέες και η ιστορία των συλλόγων για μας δεν είναι εμπόρευμα προς πώληση η αγορά.
Μετά από ένα χρόνο ανέφελης συγκατοίκησης στο γήπεδο του Ελληνικού των δυο σωματείων και με την παρουσία του ανεπανάληπτου φίλαθλου κοινού του Εθνικού οι φίλες διοικήσεις των δυο συλλόγων έχουν κάθε δικαίωμα να συζητούν, να ανταλλάσουν απόψεις και να σκέπτονται για το καλύτερο των δυο ομάδων δηλαδή μια ουσιαστική συμπόρευση .

Μέσα από ανιδιοτελή διάθεση και πρόθεση έπεσε στο τραπέζι η ιδέα μιας πιο στενής συνεργασίας, ιδέα που κυοφορήθηκε πιο σοβαρά μετά από την συγκατάθεση και συναίνεση του μεγαλομετόχου μας κυρίου Βίκτωρα Ρέστη που εγγυήθηκε την οικονομική συνεισφορά και ασφάλεια στο εγχείρημα μας.
Απαράβατος όμως όρος ήταν η συμπόρευση μόνο με τον ΕΘΝΙΚΌ Ο.Φ.Π.Φ δηλαδή τον Ερασιτέχνη ΕΘΝΙΚΌ Πειραιώς.
Παρ’όλη την αμέριστη συμπαράσταση και διάθεση του προέδρου του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΕΘΝΙΚΟΎ κυρίου Αλέξη Αγγελόπουλου και τις άμεσες ενέργειες που δρομολογήσαν οι δυο διοικήσεις παρουσιάσθηκαν τεράστια νομικά προβλήματα στα διαδικαστικά του ιστορικού γαλανόλευκου συλλόγου τα οποία δεν επιτρέπουν την υλοποίηση του παντρέματος στα χρονοδιαγράμματα που θα έδιναν την ευκαιρία στους καταταλαιπωρημένους φίλους του ιστορικού σωματείου να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες αναπτερώνοντας το καταρρακωμένο τους ηθικό από τις ατυχίες των τελευταίων ετών. 

Δυστυχώς η υλοποίηση του εγχειρήματος της συμπόρευσης δεν εξαρτάτε από εμάς. Εμείς και οι Γλυφαδιώτες φίλαθλοι είχαμε και έχουμε την διάθεση να πορευθούμε με το ιστορικό γαλανόλευκο σήμα στο μέρος της καρδιάς.
Αν οι συμπαίκτες μας του ΕΘΝΙΚΟΎ μπορούν να ξεπεράσουν τα διαδικαστικά που φρενάρουν το ιστορικό για μας εγχείρημα εμείς παραμένουμε παρόντες όχι για να ξεπουλήσουμε την ομάδα μας και τις αρχές μας αλλά να γίνουμε συνοδοιπόροι του ιστορικού πειραιώτικου οράματος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Eίναι πολύ δύσκολο να βρεθεί αγοραστής για την ομάδα ΒΙΚΤΩΡΑ ΡΕΣΤΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">