ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει στο Europa League

SPORTS.
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 Αυγούστου 2012.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση έφερε 0-0 με τη Μάλαγα και αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ετσι, η ελληνική ομάδα περιμένει την κλήρωση της Παρασκευής για τους ομίλους του Europa League. 

Αυτό που σίγουρα δεν άρεσε στους φίλους του Παναθηναϊκού ήταν η εμφάνιση. Στον αγωνιστικό χώρο ήταν μία ομάδα διστακτική, χωρίς ουσιαστικά ευκαιρία σε όλο το ματς. Θυμίζουμε, ότι ο Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί 2-0 στο «Ροσαλέδα». 

Σισοκό και Χριστοδουλόπουλος δεν βρέθηκαν στην καλύτερη κατάσταση και η Μάλαγα έλεγχε απόλυτα το ματς και είχε αρκετές επικίνδυνες επισκέψεις στην εστία του Ορέστη Καρνέση. Η ισπανική ομάδα προκρίνεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της. 

Ο διαιτητής, Τομ Χάγκεν (Νορβηγία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κατσουράνη, Βιτόλο, Μαρίνο- Ουέλιγκτον, Καμπεγέρο. 

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Πίντο, Βιτόλο, Κατσουράνης (71' Μαρίνος), Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα (46' Μαυρίας), Φορναρόλι (73' Τοτσέ).

Μάλαγα:  Καμπαγέρο, Γκάμες, Μονρεάλ, Ουέλινγκτον, Ντεμικέλις, Τουλαλάν, Καμάτσο, Χοακίν (90'+1' Πορτίγιο), Ελισέου (88' Ντούντα), Ισκο, Φαμπρίς (63' Χουάνμι).
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει στο Europa League Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">