ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Kατασκευή πίστας προδιαγραφών Formula 1 στη Δραπετσώνα

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΣΠΟΡ
ΠΕΜΠΤΗ, 9 Αυγούστου 2012.

Μετά το σύνολο των προτάσεων μου σε μια πόλη διχασμένων και χωρίς κανένα αποτέλεσμα διότι είναι γνωστό τι ισχύει,  η σημερινή κυβέρνηση δια μέσω του Κωνσταντίνου Τζαβάρα μεταφέρει το σχέδιο πίστας F1 στην Δραπετσώνα μετά τις ενέργειες του δημάρχου Δραπετσώνας-Κερατσινίου.

Προσωπικά πλήν των δικών μου δημοσιεύσεων και προτάσεων ώστε να υπάρξει έστω και σε ενα ζήτημα η σύμφωνη γνώμη του συνόλου πρός όφελος της ευρύτερης περιοχής και του συνόλου, δεν διαπίστωσα το ελάχιστο απο πλευράς πολιτευτών. (Και μετά έχεις κάτι έμμισθους Ζαχαριάδηδες να σου περνάνε την καταλληλότητα του ακατάλληλου)
Όποιος θέλει ανατρέχει σε παλαιότερες δημοσιεύσεις και διαπιστώνει.(Άλλωστε τι να περιμένεις απο τον γιό του τσοπάνη που υπονόμευσε τον δημότη με εντοπιότητα;)

Mια και μοναδική ευκαιρία υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή για ουσιαστική ανάπτυξη και έχουμε το σύνολο των διχασμένων και ανέτοιμων να δώσουν μια μάχη απο τις θέσεις που κατέχουν. (Όσο θα διαπιστώνεις... θα τους πληρώνεις και η μομφή είναι για όλους σε τοπικό επίπεδο μιας διαλυμένης κοινωνίας.)

Άσχετα απο το όποιο αποτέλεσμα όσων αφορά την Δραπετσώνα και το θέμα πίστας προδιαγραφών Formula 1, έχουμε το σύνολο των αποδείξεων πλαισιωτών οι οποίοι είναι βολεμένοι... και δεν παρέχουν απο τις θέσεις που κατέχουν τίποτα ουσιαστικό για τη μετεξέλιξη.

Απορώ ειδικά με τους νέους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την λειτουργία των πολιτισμών σε άλλες χώρες, πως ανέχονται τη συνέχιση στερεότυπων μηδενικής προσφοράς στο σύνολο... και τη μετεξέλιξη.(Γνωρίζεις σχεδόν το σύνολο των εκλεγμένων όλων των παρατάξεων στη Γλυφάδα. Αυτό που δεν γνωρίζεις είναι οτι δεν εχει υπάρξει ούτε ίχνος δικής τους προτάσεως) 

Θέλουν την εκλογή τους, θέλουν προνόμια, θέλουν τα χρήματα του συνόλου, και παρέχουν αέρα κοπανιστό όσων αφορά την μετεξέλιξη της ευρύτερης περιοχής και τοπικής κοινωνίας, και σου δίνω την ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Γνωρίζεις να εχει κάποια ΙΣΤΟΡΙΑ η Δρεπετσώνα με μηχανοκίνητο σπόρ, κόντρες, η αγώνες; Η γνωρίζεις δεκαετίες τι συμβαίνει στην ευρύτερη δική σου περιοχή, και με εκατοντάδες άρθρα στο σύνολο των Μ.Μ.Ε; (Aκριβώς οτι ίσχυσε απο τους διεύθαρμένους μπουρτζόβλαχους στα ερτζιανά, το ίδιο σε όλους τους τομείς) 
Το λιγότερο ΝΤΡΟΠΗ στο σύνολο βάση των αυταπόδεικτων καπηλίας και ευθείας προσβολής των παραδόσεων μιας τοπικής κοινωνίας, και της ευρύτερης περιοχής.
(Σημαίνει σε απλά Ελληνικά.....ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ)

To θέμα της κατασκευής πίστας προδιαγραφών Formula 1 στη Δραπετσώνα φαίνεται πως απασχολεί έντονα την Ελληνική Κυβέρνηση.

Σίγουρα μια τέτοια επένδυση εφόσον ευoδωθεί -κάτι που κάθε άλλο παρά εύκολο είναι βάσει του τρόπου που λειτουργεί το ελληνικό κράτος- θα αποτελέσει ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε όπου η λέξη ανάπτυξη ακούγεται ως κάτι ουτοπικό, δημιουργώντας πολλές θέσεις εργασίας και βοηθώντας σημαντικά στην αναβάθμιση της περιοχής και την αύξηση του τουρισμού.
Το θέμα είναι ότι για να προχωρήσει το project «DielpisFormula1» θα πρέπει πραγματικά να το πιστέψουν οι κυβερνώντες και να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα προκύψουν.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Τζαβάρας μίλησε για το θέμα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινό ΑΝΤ1», χωρίς ωστόσο να πει κάτι ουσιαστικό, παρά μόνο ότι για να φτάσουμε στο σημείο να πούμε ότι το project προχωράει θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή...
Ας δούμε αναλυτικά τι είπε ο κ. Τζαβάρας:
Για τη δημιουργία πίστας Formula 1 στη Δραπετσώνα: «Δεν υπάρχει καλύτερος τόπος για να αναπτυχθεί ένα επιχειρηματικό σχέδιο σαν κι αυτό, παρά σε μια κατοικημένη περιοχή, η οποία βρίσκεται λόγω της κρίσης σε πολύ μεγάλη ύφεση και από εκεί είναι που θα ξεκινήσει ένα αναπτυξιακό σχέδιο, όπως είναι αυτό, το οποίο θα δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας, θα δημιουργήσει κίνητρα για να γίνει η περιοχή προορισμός τουριστικός και μέσα απ' όλη αυτή τη διαδικασία θα υπάρξει ανάπτυξη».
Για το αν έχει μελετηθεί και αν υπάρχει μακέτα: «Το γεγονός ότι έχουμε μνήμες από προσπάθειες, οι οποίες ξεκίνησαν, δε σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε το εγχείρημα. Δεν ξέρω αν πρέπει να βάλουμε το θέμα σε επίπεδο μακέτας, υπάρχει σε επίπεδο σχεδίου και βέβαια αυτοί που ήρθαν και με συνάντησαν είναι μια ομάδα πρωτοβουλίας αποτελούμενη από αξιόλογους ανθρώπους, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δραπετσώνας-Κερατσινίου. Έχουν έρθει σε επαφή με τον ισχυρό άνδρα της Formula 1, κ. Ecclestone, ο οποίος έχει εκφράσει θετική γνώμη».
Για το πόσες θέσεις εργασίας υπολογίζει πως θα δημιουργηθούν: «Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να σας πω με ακρίβεια πόσες θέσεις εργασίας, όμως θέλω να είναι αρκετές εκατοντάδες».
Για το αν έχει υπολογιστεί το ύψος επένδυσης: «Δεν έχουμε φτάσει μέχρι αυτό το σημείο. Είναι μια μελέτη, που εμφανίζει ακριβώς σε σχέδια τις διαδρομές, από πού θα περάσει. Είναι ουσιαστικά μια προμελέτη, η οποία θα πρέπει να τύχει της εγκρίσεως του κ. Ecclestone για να συνεχιστεί αυτό το σχέδιο».
Για τις κλιματολογικές συνθήκες και τις φωνές όλα αυτά τα χρόνια για δημιουργία πίστας F1:«Μπορεί να έχουν ωριμάσει οι συνθήκες, λοιπόν, έπειτα από τόσα χρόνια. Μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή κατάληξη».
Για το πότε υπολογίζει να έρθει η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας: «Μη βιάζεστε ακόμα».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Kατασκευή πίστας προδιαγραφών Formula 1 στη Δραπετσώνα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">