ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άννυ Καυκά: Μείωση τζίρου 35% καταγράφηκε στη Γλυφάδα

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΡΙΤΗ,4 Σεπτέμβρη 2012.




Tην παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 είχα αναρτήσει μια είδηση με τίτλο Εκπτώσεις:Μείωση τζίρου 50% στα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας που κυμάνθηκε μεσοσταθμικά καταγράφηκε  την περίοδο των θερινών εκπτώσεων, και οτι σε ανάλογα επίπεδα κυμαίνεται ο τζίρος και στη Γλυφάδα, και περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου Γλυφάδας.

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, Άννυ Καυκά έδωσε μια συνέντευξη στον Σκαϊ όπου αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούν στη τοπική αγορά της Γλυφάδας.


Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, Άννυ Καυκά με τον Βασίλη Λυριτζή και το Δημήτρη Οικονόμου στο ραδιόφων οτου ΣΚΑΪ. 

Μίλησαν για την αγορά της Γλυφάδας, τη πορεία των εκπτώσεων, τη μείωση της αγοραστικής δύναμης και τη κατακόρυφη αύξηση στον αριθμό καταστήματων εστίασης (70 νέα σε 6 μήνες) και προφανώς αποσπασματικές ενέργειες κάλυψης κάποιων τοπικών ζητημάτων θεωρούν κάποιοι συμπολίτες μας της δημοσιογραφίας οτι νοείται επίπεδο τοπικής ενημέρωσης.

Για όσο χρονικό διάστημα το σύνολο εκλεγμένων σε τοπικό επίπεδο δεν θέτουν το συγκεκριμένο ζήτημα ως αναγκαιότητα σε μια πόλη που δεν υπάρχει ούτε ενα άμεσο μαζικό Μ.Μ.Ε, και βάση του οτι θεσμικά είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνουν τους δημότες για το σύνολο των ζητημάτων, κρίνονται...... και ειδικά όταν υπάρχει τοπικό προηγούμενο και σειρά αιτήσεων και αιτηματών. 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Δεν ακούω καθόλου ραδιόφωνο μετά τα όσα έχουν τελεστεί σε τοπικό επίπεδο εις βάρος δημότη Γλυφάδας και την καθολικότητα απραξίας του συνόλου εκλεγμένων προηγουμένων ετών που ουσιαστικά ήταν το εφαλτήριο για όσα έχουν συμβεί. (Σαφώς οχι οτι εχει αλλάξει κάτι σήμερα όταν υπάρχει μια διοίκηση που γνωρίζει επαρκώς, εχει λάβει αιτήματα, και δεν υπάρχει ίχνος ενέργειας)

Όσοι προσπαθούν να περάσουν στο σύνολο οτι ενδιαφέρονται για τη τοπική κοινωνία και παράλληλα εχουν κληθεί επανελλημένα, προφανώς δεν είναι ανάλογων προδιαγραφών με τους εγκληματικά ανάλγητους περασμένων ετών; (Και σαφώς ουδείς γνωρίζει απο το σύνολο τι ισχύει στο χώρο τον Ραδιοτηλεοπτικό σε εθνικό επίπεδο και στο Ν.Αττικής ?)

Ειδικά ο σημερινός δήμαρχος Kώστας Κόκκορης εν γνώση του δεν τελεί κατά παράβαση του συνόλου των θεσμοθετημένων εγκληματική αμέλεια, όταν με δημόσια έκθεση μου ενημέρωσα το σύνολο και με αιτήσεις στον ίδιο; (Σημειώνω την τελευταία δημόσια δήλωση του κ.Μπενέτου και υποστηρικτή του κ.Κόκκορη:  «άγνοια νόμου δεν συγχωρείται» και κάποιοι θεσμικά έχουν συγκεκριμένο ρόλο στη τοπική κοινωνία) 

Η πιστή επανάληψη ενεργειών που έχουν γίνει επανελλημένα στο παρελθόν οδηγούν στο συμπέρασμα φαρσοκωμωδίας. (Τουλάχιστον 1000 ΑΙΤΗΣΕΙΣ με αριθμούς πρωτοκόλλου η χωρίς πρωτόκολλο, και χωρίς ίχνος ενέργειας σε ανάλογο αριθμό πολιτευτών και αρμοδίων)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άννυ Καυκά: Μείωση τζίρου 35% καταγράφηκε στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">