ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Με στάχτη, εντυπώσεις, και λάσπη..... δεν πείθετε κανείς

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΕΜΠΤΗ,13 Σεπτέμβρη 2012.

Μια λιτή ανακοίνωση χωρίς ίχνος εμπάθειας η οποία είναι αυτούσια η άποψη που εισπράττω απο τα λεγώμενα συμπολιτών μας στη τοπική κοινωνία. 

Δώστε το ελάχιστο των αποδείξεων οτι όσα ακούγονται και γράφονται είναι ασύστολα ψεύδη και συκοφαντίες και το θέμα κλείνει.

Εαν δεν μπορείτε ενω ''τα έχετε βρει'' μεταξύ σας να υπάρξει έστω μια υποτιπώδης συνεννόηση και απάντηση στις επανειλημμένα  δημόσιες  κατηγορίες..... δεν πείθετε κανένα, και ουδείς ''τρώει την φόλα'' στη Γλυφάδα.

Καντίνες και παρανομίες, 2.500 χιλ. ευρώ τον μήνα, υπέρμετρο λιβάνισμα ενός... θάψιμο των άλλων κ.α. και προφανώς το σύνολο των δημοτών Γλυφάδας ούτε κρίνει..... ούτε στις επόμενες εκλογές θα δείξει εμπράκτως πως τιμάει άτομα των δυο μέτρων και σταθμών, και της συνολικής υποβάθμισης του επιπέδου που πρέπει να υπάρχει σε μια σύνχρονη πόλη που κάποιοι επιθυμούν έρμαιο των κολασμένων και παράνομων ορεξεών τους.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Ζαχαριάδη όταν δημόσια κατονόμαζα κάποιους σκουλίκια απο τα fm πρίν απο δεκαετίες για τακτικές όπως του παρόντος στη Γλυφάδα και πλήρωνα το μάρμαρο εσυ με την Φωνή του Δημότη τι έκανες;  (Δυο μέτρα και σταθμά)

Γνωρίζεις ποιός ήταν η φωνή του δημότη στη Γλυφάδα; (Η μήπως το καλό μέλος του κόμματος Κώστας Κόκκορης δεν γνωρίζει; Ούτε οι δημότες Γλυφάδας γνωρίζουν τις δημόσιες τοποθετήσεις και απόψεις μου για κάποιους πολιτικάντηδες που σε συνεργασία με υποστηρικτές υποβάθμιζαν το σύνολο για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα και οδήγησαν την Ελλάδα στο παρόν;)

(Προφανώς ουδείς γνωρίζει διαχρονικά τις παραγραφές  απο πρωθυπουργούς των οφειλών των μεγάλων Μ.Μ.Ε (Ραδιοτηλεοπτικών) μεγάλων εκδοτών και προμηθευτών, εφοπλιστών, ενω πληρώνει το σύνολο τα σπασμένα, η κλεμμένα)

Δεν κρίνεστε σήμερα ως βασικοί οπαδοί συνέχισης των ιδίων πρακτικών και τακτικών σε μικρογραφία στη τοπική μας κοινωνία;

Δώστε μια δημόσια διάψευση όλων των κατηγοριών αντί για στάχτη και εντυπώσεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με στάχτη, εντυπώσεις, και λάσπη..... δεν πείθετε κανείς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">