ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Και δαρμένος και φταίχτης

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΚΥΡΙΑΚΗ,2 Σεπτέμβρη 2012.


Σε μια κοινωνία σκόπιμων διαστρεβλώσεων και εντυπώσεων ώστε να υπάρχει αποκλειστικό όφελος πλαισιωτών οι οποίοι δεν φροντίζουν να είναι συνεπείς των υποχρεώσεων τους και του ρόλου που έχουν, φέρνει αποτέλεσμα ανάλογο του τίτλου.

Οι πολίτες δημότες σε αρκέτες περιπτώσεις αισθάνονται και ''δαρμένοι και φταίχτες'' ενω είναι συνεπείς των υποχρεωσεών τους, και η ασυνέπεια βρίσκεται σε αυτούς που ζήτησαν τη λαϊκή εντολή και σήμερα διοικούν.

Επιπροσθέτως έχουμε σε τοπικό επίπεδο αντιπολιτευομένους οι οποίοι γνωρίζουν οτι αυτο ισχύει σε πολλαπλά επίπεδα και ουσιαστικά, και πραγματικά είναι απορίας άξιο οτι έχουν ουδετεροποιηθεί χωρίς σε σειρά ζητημάτων μείζονος σημασίας, να ασκούν αντιπολίτευση και να κατατοπίζουν τον κόσμο.

Ο δημότης Γλυφάδας είναι και ''δαρμένος και φταίχτης''  σε οτιδήποτε, χωρίς να ανοίγουν τα στόματα ειδικά αυτών που έχουν συγκεκριμένο ρόλο και γνωρίζουν.

Πρόσφατα διαπίστωσα οτι αρκετοί πολιτευόμενοι - άσχετα του χώρου στον οποίο ανήκουν -   αποστέφονται και γίνονται οπαδοί των δυο μέτρων και σταθμών.

Όποτε κυρίες και κύριοι συμπολίτες..... κανένας να μην εχει την ελάχιστη αντίδραση και διαμαρτυρία όταν θα υπάρχει αποκλειστικά και μόνο επανάληψη όσων ισχύουν σήμερα, απο μια διοίκηση που ουδέποτε ήταν συνεπής έναντι των δημοτών, και απλά ξαφνιάζει με επιλογές που επιφέρουν σχόλια, καταγγελίες, προσφυγές, δημόσια έκταση απο τηλεοράσεων με αρνητικό αντίκτυπο για ολόκληρη τη τοπική κοινωνία, και πολλά άλλα.

Αυτοί που διοικούν και οφείλουν να παραδειγματίζουν δεν μπαίνουν σε καμία διαδικασία ενημέρωσης του συνόλου για σειρά ενεργειών που αφορούν τα χρήματα των δημοτών, και όταν κάποιοι κάνουν αυτο που επιτάσει η ορθολογική, βρίσκονται πάντα οι καλοθελητές που παίρνουν το μέρος των ισχυρών με αποτέλεσμα να βρίσκεται ο κάθε συνειδητοποιημένος άνθρωπος και δαρμένος και φταίχτης δημόσια.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com 

Υ.Γ: Όταν ενα άρθρο η κείμενο δημοσιοποιείται απο οποιοδήποτε μέσο (τηλεόραση,ραδιόφωνο, εφημερίδα, περιοδικό,site,blog κ.α) μπορεί ο κάθε ένας ελεύθερα όπου και να ανήκει να το διαβάσει να το δει να το ακούσει. Όταν οι πολιτευτές  έχουν άποψη, η θέλουν να κάνουν αντιπολίτευση για ενα ζήτημα, το κείμενο και η θέση τους αν δεν πρόκειται για αποκλειστική συνέντευξη πρέπει να δίνετε μόνο σε κάποιoν συγκεριμένα... η σε όλους; (Όταν αυτο θα ισχύσει απο το σύνολο, θα υπάρξει και διαπίστωση σημαντικών διαφοροποιήσεων.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Και δαρμένος και φταίχτης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">