ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΒΟΜΒΑ-Τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο υφαρπαγής ψήφων δημοτικών συμβούλων στη Γλυφάδα?

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΕΤΑΡΤΗ,26 Σεπτέμβρη 2012.

Ο Δήμαρχος λίγο πριν την ψήφιση για την αγορά των οικοπέδων Παπαδημητρίου στο προσυμβούλιο της παράταξης είχε διαβεβαιώσει στην εισήγησή του ότι τα χρήματα στο λογαριασμό του «πρασινόσημου» διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για αγορά οικοπέδων και δημιουργία πρασίνου.
 
Για του λόγου το αληθές υπάρχουν μάρτυρες όλοι οι παρόντες στο συγκεκριμένο προσυμβούλιο και παραθέτω τα ονόματα των κ.Μπενέτου,κ.Αναλυτή,κ.Γιαννοπούλου που τυχαία επικοινώνησα για να το επιβεβαιώσω πριν το δημοσιοποιήσω.
 
Εάν αληθεύει η δήλωση του κυρίου Ταστάνη για τους παιδικούς σταθμούς βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο παραπλάνησης των συναδέλφων μου της Συμπολίτευσης και εμένα προσωπικά.Πρόκειται για κλοπή-υφαρπαγή της ψήφου όλων των έντιμων συναδέλφων μου με ηθική προέκταση και εσκεμμένη παραπληροφόρηση εξασφάλισης ψήφων για την εν λογω αγορά. Εκτός και αν δεν το εγνώριζε και ο ίδιος ο Δήμαρχός μας, οπότε πρέπει να μας το δηλώσει αν και δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα.
 
Παραθέτω αυτούσιο το συγκεκριμένο μέρος της δήλωσης του κ.Ταστάνη προς ενημέρωσή σας:
 
Μήπως εσείς κ. Αντιπρόεδρε κάνετε λάθος - και παραπληροφορείτε το λαό της πόλης μας - ότι τα κονδύλια που έχουν συγκεντρωθεί αποκλειστικά από τους δημότες για το «πρασινόσημο» μπορούν να διατεθούν μόνο για αγορά οικοπέδων για πλατείες και παιδικές χαρές;Σας θυμίζουμε λοιπόν – για να ενημερωθούν και οι δημότες για τα αστήριχτα επιχειρήματά σας - ότι τα χρήματα αυτά μπορούν να δοθούν και για αγορά οικοπέδων ή ακινήτων που να καλύπτουν και άλλες κοινωνικές ανάγκες του Δήμου μας όπως για σχολεία, παιδικούς σταθμούς, ΚΑΠΗ, κοινωνικά ιατρεία κ.λ.π.(σχετικές αποφάσεις 297/95 και 450/95, του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας).
 
Επειδή το θέμα είναι σοβαρό και στηρίζεται στη δήλωση αρχηγού Παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου όπως καταλαβαίνετε πρέπει να συζητηθεί στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο εκτός ημερησίας διάταξης διεξοδικά,να τοποθετηθούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και να λάμψει η αλήθεια.
 
Αν πρόκειται για ανακριβή δήλωση παρανόησης η άγνοιας του κ.Ταστάνη οφείλει να ζητήσει δημόσια συγνώμη από το Δήμαρχο και με τη σειρά μου κι εγώ που κακώς εγκαλώ το Δήμαρχο.
 
Σε αντίθετη περίπτωση όμως αν τα χρήματα από το «πρασινόσημο» μπορούσαν να διατεθούν και για άλλους κοινωνικούς σκοπούς βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο σκόπιμης παραπληροφόρησης-παραπλάνησης-κλοπής-υφαρπαγής ψήφου Δημοτικών συμβούλων. Διότι θα μπορούσαμε όπως υποστηρίζει και ο κ.Ταστάνης να έχουμε κάλυψη άλλων απαραίτητων κοινωνικών αναγκών.
                                        
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ. ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΒΟΜΒΑ-Τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο υφαρπαγής ψήφων δημοτικών συμβούλων στη Γλυφάδα? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">