ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ποια είναι η απάντηση του δημάρχου Γλυφάδας για τις υπερτιμολογημένες αγορές

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΣΑΒΒΑΤΟ,8 Σεπτέμβρη 2012.

Υπάρχει η διαπίστωση δημόσια οτι ο δήμαρχος Γλυφάδας δεν δίνει καμία απάντηση σε οσα δια μέσω δημοσιευμάτων βλέπουν το φώς της δημοσιότητας.

Ωφείλω να πω οτι ο δήμαρχος ενω εχει δώσει απαντήσεις εντός του δημαρχείου σε συνεδριάσεις οξύτατων τόνων, τις περισσότερες φορές αγνοεί οτι πρέπει να δίνει και μερικές δημόσιες απαντήσεις σε οσα κατηγορείται απο τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις.


Εαν προσωπικά ως δημόσιο πρόσωπο καλύπτεται να δίνει απαντήσεις δια μέσω μόνο συγκεκριμένου ατόμου, προφανώς αγνοεί τις ποικίλες αντιδράσεις που αφήνει σε όλους τους δημότες και χώρο για σχολιασμό.


Σε πρόσφατο δελτίο τύπου της αντιπολιτεύσεως  οι κατηγορίες πρός την σημερινή διοίκηση και τον δήμαρχο είναι σαφείς και εύστοχες.



Δελτίο τύπου Μαζί για τη Γλυφάδα: « Ο Δήμος Γλυφάδας αγοράζει με διπλάσιο κόστος από το κανονικό»


Ο δήμαρχος Γλυφάδας στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σαφώς έδωσε  μια απάντηση στην αντιπολίτευση, την οποία αν και ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται να δώσει δημόσια ως απάντηση σε όσα κατηγορείται εγω οφείλω να περάσω.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος στην επεισοδιακή συνεδρίαση απάντησε μετά απο ερώτημα του κ.Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με το εξής επιχείρημα: O δήμος Γλυφάδας δέχεται μια σειρά απο προσφορές τις εξετάζει και εγκρίνει την πλεόν συμφέρουσα.

Επίσης πρόσθεσε εαν ο κ.Βαρβιτσιώτης εχει προμηθευτές που μπορούν να παρέχουν χαμηλότερες τιμές απο αυτές που έγιναν και έχουν εγκρίνει, να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς του δήμου Γλυφάδας και να κάνουν χαμηλότερες τιμές.

Σε αυτό το σημείο που έπρεπε να υπάρξει δευτερολογία απο την αντιπολίτευση η πρόεδρος δεν δέχτηκε δευτερολογία και υπήρξαν οι αποχωρήσεις.

Η δήλωση του δημάρχου Γλυφάδας αφήνει χώρο για σειρά σχολίων διότι σχηματίζονται σειρά απο ερωτηματικά. Εαν η παράταξη του κ.Βαρβιτσιώτη εχει προσωπικούς προμηθευτές όπως άφησε να εννοηθεί ο δήμαρχος Γλυφάδας, προφανώς εχει και η παράταξη του κ.Κόκκορη, και είναι ενας βασικός λόγος που ολα στον δήμο Γλυφάδας αγοράζονται υπερτιμολογημένα.

Η τακτική που ακολουθείται απο την πλευρά του δημάρχου είναι αθέμιτη.

Αν και σκόπιμα το συγκεκριμένο ζήτημα προσπαθούν στη τοπική κοινωνία να το παρακάμψουν ως ασήμαντο, είναι βέβαιο οτι είναι περισσότερο σημαντικό απο πολλά άλλα που προβάλλονται.

Διαβάζοντας τους όρους που θέτουν σε σειρά διαγωνισμών οργανισμών τοπικής αυτοδιοικήσεως υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες όταν η αγορά αποβαίνει επιζήμια των δημοτών.

Και συγκεκριμένα: 

<< Η Επιτροπή Αξιολόγησης των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού με αιτιολογημένη γνωμοδότησή της, μπορεί να προτείνει:
Ματαίωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού και επανάληψη του>>

Aπλά πρός γνώση των συμπολιτών μας μετά την διαπίστωση σειράς υπερτιμολογημένων αγορών στο δήμο Γλυφάδας και μετά την δήλωση της αντιπολιτεύσεως.

«Πρέπει επιτέλους ο δήμος Γλυφάδας να δείξει ότι σέβεται τα χρήματα των πολιτών του. Είναι από τους πιο εύπορους Δήμους και δεν τους παρέχει σχεδόν καμία κοινωνική υπηρεσία, κανένα έργο πνοής και καμία υποδομή σε σχέση με άλλους Δήμους»


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ποια είναι η απάντηση του δημάρχου Γλυφάδας για τις υπερτιμολογημένες αγορές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">