ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με συνταξιούχους, χαμηλόμισθους, ενστόλους, δικαστικούς, πανεπιστημιακούς και γιατρούς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΕΜΠΤΗ,6 Σεπτέμβρη 2012.


Ήταν αναμενόμενο. Οι εργαζόμενοι που θίγονται από τις περικοπές και ό,τι περιλαμβάνει το πακέτο μέτρων, ύψους 11,5 δις ευρώ, βγήκαν στους δρόμους.

Η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με τους συνταξιούχους, χαμηλόμισθους, ενστόλους, δικαστικούς, πανεπιστημιακούς και γιατρούς, οι οποίοι θίγονται από τη σκληρή πολιτική της «εσωτερικής Τρόικας» και θα σηκώσουν στην πλάτη τους τα βάρη των οικονομικών αμαρτιών του παρελθόντος.

Πλέον, έχει δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό κοκτέιλ, με τις αντιδράσεις να είναι έντονες και τις κινητοποιήσεις των επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων να εντείνονται εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και της ψήφισης των μέτρων στη Βουλή. 

Oι κινητοποιήσεις ήδη προκαλούν πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου, παρότι ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι θα προχωρήσει στις περικοπές ακόμη και αν πληγεί πολιτικά. Παράλληλα, οι τριβές μεταξύ των πολιτικών αρχηγών είναι ορατές, καθώς κυριαρχεί ο φόβος αντάρτικου από μερίδα βουλευτών των τριών κομμάτων της συμπολίτευσης.

Έπεται και συνεχεία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με συνταξιούχους, χαμηλόμισθους, ενστόλους, δικαστικούς, πανεπιστημιακούς και γιατρούς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">