ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αποχωρήσεις απο την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΕΤΑΡΤΗ,5 Σεπτέμβρη 2012.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας είχαμε αποχώρηση αντιπολιτευομένων παρατάξεων οι οποίες δεν έμειναν για την ψήφιση των θεμάτων.

Συγκεκριμένα αποχώρηση είχαμε απο τον αρχηγό της μείζονος αντιπολιτεύσεως κ.Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τα μέλη της παραταξεώς του.

«Μόνο αισθήματα αποτροπιασμού προκάλεσε η στάση της διοίκησης στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του, που με προκλητικό τρόπο αρνήθηκε ακόμα και την ολιγόλεπτη παρέμβαση σε μέλος των εργαζομένων του δήμου, όπως και σε παρατάξεις να τοποθετηθούν με το επιχείρημα οτι είχε περάσει ο χρόνος ερωτημάτων, ενω είχε δωθεί ο περισσότερος χρόνος σε τοποθετήσεις του δημάρχου Γλυφάδας »

Έντονη δυσαρέσκεια υπήρχε και απο την πλευρά των ''Ανοιχτών Οριζόντων'' για την μη παραχώρηση χρόνου ώστε να τοποθετηθούν σε συγκεκριμένα ζητήματα που τέθηκαν κατά την χθεσινή συνεδρίαση.

Μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα οτι η δυσαρέσκεια για τον τρόπο τέλεσης των δημοτικών συνεδριάσεων βρίσκεται σε όλους τους αντιπολιτευομένους της πόλης μας, και θεωρώ οτι ο κ.Κόκκορης ως πολιτευτής ο οποίος είχε γίνει εμπνευστής τρόπων και μεθόδων βέλτιστης λειτουργίας της δημοκρατίας με προτάσεις όταν ήταν στην αντιπολίτευση, οφείλει να προστατέψει την δημόσια διαδικασία και το κύρος όλων των πολιτευομένων και των θεσμών. (Αντί της ολοένα φθίνουσας πορείας χρειάζεται μια τουλάχιστον ασφαλιστική δικλείδα)

Γνωρίζει ο κύριος δήμαρχος τις δικές του προτάσεις για κάλυψη των συνεδριάσεων, και για την δημιουργία μέσου στη Γλυφάδα.

Οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις δεν εχουν κάνει καμία υπέρβαση σύμφωνα με την δική μου κρίση, και πραγματικά οι τοποθετήσεις όλων εκφράζουν τους δημότες.

Η έκφραση των δημοτών πρέπει να είναι δεδομένη και απο την σημερινή διοίκηση η οποία οφείλει να τηρήσει σύστημα χρόνου για όλους τους ομιλητές, και να έχουν την δυνατότητα και δευτερολογίας, η τριτολογίας εαν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Y.Γ: Συγγνώμη απο όλους τους πολιτευομένους στη πόλη μας για την ειδική δική μου τοποθέτηση, (και οχι τις δικές τους τοποθετήσεις) ομως θεωρώ οτι υπάρχει μόνο μια οδός αναβάθμισης της συνολικής εικόνας ώστε να καλύπτονται όλοι, και να υπάρχει δημοκρατικό σύστημα και άμεση μαζική ενημέρωση των δημοτών.

Παραπέμπτω την σημερινή διοίκηση στο επόμενο άρθρο και εαν πραγματικά ενδιαφέρεται για τους δημότες της πόλης, πλήν απο σειρά κονδυλίων για πολλά και διάφορα, ας φροντίσει και το ποιοτικό επίπεδο της ενημέρωσης.

O ερασιτεχνισμός της Ενημέρωσης στο Δήμο Γλυφάδας

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αποχωρήσεις απο την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">