ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι αθετημένες προτάσεις του δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΕΤΑΡΤΗ,5 Σεπτέμβρη 2012.

Την περίοδο που ο σημερινός δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης ήταν στην αντιπολίτευση και στην διοίκηση ο Ιωάννης Θεοδωρόπουλος, και συγκεριμένα το 2007 - 2008, ως αντιπολιτευόμενος είχε περάσει σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου προτάσεις για δημιουργία τοπικού μέσου και κάλυψη των δημοτικών συμβουλίων.

Μετά απο δυο χρόνια στον δημαρχιακό θώκο δεν υπάρχει τίποτα που να τεκμηριώνει οτι ο κ. Κόκκορης είναι τουλάχιστον συνεπής όσων ο ίδιος εντός της αιθούσης του δημαρχείου είχε προτείνει.

Ενα δημόσιο πρόσωπο το οποίο διαγράφει συμβούλους διότι τόλμησαν να έχουν προσωπική άποψη για κάποια ζητήματα, και θεωρεί οτι όταν μετέχεις μίας ομάδας πρέπει οτι διατάσει ο ''αρχηγός'' να ακολουθείται χωρίς δεύτερη κουβέντα η αντίθετες απόψεις, αποδεικνύεται οτι αθετεί τις δικές του προτάσεις και όσα πίστευε οτι πρέπει να υλοποιηθούν στη Γλυφάδα.

Εαν  κάθε δημότης πρέπει να ακολουθήσει την τακτική και πρακτικές του κ .Κόκκορη, πρέπει να του πει ευθαρσώς οτι είπε ο ίδιος στον κ.Μουλακάκη στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. <<Κύριε είσαστε αντίθετος με την διοίκηση, περάστε απέναντι>> Ακριβώς το ίδιο πρέπει να πουν ανοιχτά και ξεκάθαρα οι δημότες Γλυφάδας στον κ.Κόκκορη εαν συνεχίσει να αθετεί όσα ο ίδιος είχε πει σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου όταν ήταν στην αντιπολίτευση.

Κύριε Δήμαρχε Γλυφάδας η τοπική κοινωνία σχολιάζει την δημόσια συμπεριφορά σας όπως και άλλων με συγκεκριμένο σχόλιο << Δεν παίζονται>> και εαν κρίνουμε απο την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας, πράγματι η συνεδρίαση δεν παίζεται δημόσια.

Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα στη Γλυφάδα, να υπάρξει δημοκρατικό επίπεδο, και είναι βέβαιο οτι με εντυπώσεις δεν κερδίζει κανείς σήμερα, ειδικά με τις επικρατούσες συνθήκες στη χώρα μας και διεθνώς. (Δόθηκε επαρκής χρόνος ομιλίας σε συγκεκριμένους ομιλητές, και στο σημείο που οι παρατάξεις είχαν λόγους δευτερολογίας δεν δόθηκε καθόλου η δυνατότητα) 

(Ενα δημόσιο άμεσο και μαζικό μέσο θα παίξει ουσιαστικό ρόλο αναβάθμισης του ποιοτικού επιπέδου τέλεσης των δημοτικών συνεδριάσεων στη πόλη μας)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

*Περισσότερα απο την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας τις επόμενες ώρες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι αθετημένες προτάσεις του δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">