ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βασίλειος Μουλακάκης: Ανοικτή επιστολή στους συμπολίτες μου για την φερόμενη διαγραφή μου

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΣΑΒΒΑΤΟ,8 Σεπτέμβρη 2012.

Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Θέλησα να επικοινωνήσω μαζί σας, για να αποκατασταθεί η αλήθεια για τη φερόμενη διαγραφή μου από την παράταξη¨ ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ¨.
Ζούμε πρωτοφανείς  στιγμές αυταρχισμού με φίμωση του ελεύθερου λόγου στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η Πρόεδρος με τις ευλογίες του Δήμαρχου στερεί  το λόγο ή τον αφαιρεί στην καλύτερη των περιπτώσεων από Δημοτικούς  Συμβούλους,  όταν ακούγονται αλήθειες που θίγουν ή εμπεριέχουν μομφή για την Δημοτική αρχή. Κατά συνέπεια εγκαλείται για παράβαση καθήκοντος.
Λειτουργώντας έτσι  σε δύο συνεχή Δημοτικά συμβούλια δεν με άφησε επί προσωπικού θέματος,  της φερόμενης διαγραφής μου από την παράταξη ¨ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ¨ ,να εξηγήσω ότι  η απόφαση πάσχει νομικά, απόντος του πρακτικού συνεδρίασης της παράταξης.

Η Πρόεδρος και ο Δήμαρχος  ¨ήθελαν να μου κλείσουν το στόμα¨με λίγα λόγια. Να μην κάνω ολοκληρωμένη τοποθέτηση και αποδειχτεί  ρωτώντας έναν έναν και φέροντας  προ των ευθυνών  τους, τους Δημοτικούς Συμβούλους συναδέλφους μου στην παράταξη, ότι ποτέ δεν συνεδρίασαν  για διαγραφή μου.
Λέγοντάς σας πάντα την αλήθεια, σας διαβεβαιώ για άλλη μια φορά, ότι έχετε Δήμαρχο έναν αυταρχικό άνθρωπο,που λαμβάνει αποφάσεις μόνος του. Ούτε για τη διαγραφή μου δεν είχε την ευθιξία να αποφασίσει δημοκρατικά.  Ήθελε να αποφύγει την τοποθέτησή μου για να μην αποδειχτεί περίτρανα ότι αποφασίζει και διατάζει χωρίς τους νόμιμα εκλεγμένους Συμβούλους.

Αυτό όμως είναι μή νόμιμο κατά το νόμο Καλλικράτη διότι δεν ψήφισαν τα 2/3 των μελών της παράταξης. Για του λόγου το αληθές  ποτέ ο Δήμαρχος δεν μου κοινοποίησε το πρακτικό διαγραφής μου,αν και το αιτήθηκα. Απλά γιατί ποτέ δεν συντάχθηκε, ποτέ δεν έγινε συμβούλιο παράταξης για τη διαγραφή μου, ποτέ δεν απολογήθηκα κατά το Σύνταγμα της χώρας μας.

Επομένως η φερόμενη διαγραφή μου είναι παράνομη και άκυρη.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν δέχομαι να παρανομήσω κι εγώ και να μεταφερθώ σε έδρανο Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου.
Τώρα μερικοί μέτρ λάσπης, που για μένα δεν υφίστανται καν  και μπαινοβγαίνουν στο Δημαρχείο, ας κριθούν από εσάς για τις στρεβλώσεις που κατασκευάζουν και την παραπληροφόρηση που παρέχουν. Μόνο γέλιο προκαλεί το γεγονός ότι  ¨παρακαλάω για αυτά που έχασα να γυρίσω στην παράταξη¨.

Έχοντας δώσει τον όρκο του Δημοτικού Συμβούλου που υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον, θα δικαιωθώ νομικά για τη παράνομη διαγραφή μου και θα προσβάλλω την απόφαση της οικονομικής επιτροπής , στην οποία δεν ειδοποιήθηκα λόγω της φερόμενης  διαγραφής, για την εκταμίευση περίπου 9.000.000 ευρώ της απ ευθείας αγοράς οικοπέδων ΚΑΡΒΕΛΑ, από την οποία ζημιώνεται λόγω υπερτιμολόγησης ο Δήμος μας περίπου 3.000.000.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ.
 ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ.
ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΡΒΕΛΑ ΟΝΤΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΚΩΛΥΩΜΕΝΗΣ ΛΟΓΩ  ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩ.

Νομίζω και ο πιό αδαής καταλαβαίνει, ότι έντιμοι και αξιοπρεπείς άνθρωποι δεν θέλουν να είναι συμμέτοχοι και να χρεώνονται  αυτή την κάκιστη Συνδιοίκηση  με υπερτιμολόγηση χρυσών οικοπέδων, σπατάλη προμηθειών σε υπερδιπλάσιες τιμές, παραποιήσεις  διακύρηξης διαγωνισμού, καταπάτηση ιδιωτικού χώρου από το Δήμο, όλους τους εκφοβισμούς-εκβιασμούς που ζούμε ούκ ολίγους καθημερινά και πολλές  άλλες αυθαιρεσίες.
Και έντιμοι και αξιοπρεπείς είναι και όλοι οι συνάδελφοι της συμπολίτευσης .Μερικοί  δε από αυτούς  κατά πληροφορίες μου αλλά και παλαιότερες συζητήσεις  φέρονται  να καλοβλέπουν την πόρτα της εξόδου από  την παράταξη.


                                                        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ.ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ
                                               ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
                                          ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βασίλειος Μουλακάκης: Ανοικτή επιστολή στους συμπολίτες μου για την φερόμενη διαγραφή μου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">