ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τον λόγο εχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΚΥΡΙΑΚΗ,30 Σεπτέμβρη 2012.


Μετά και τη νέα δήλωση του κ.Ταστάνη αποδεικνύεται περίτρανα ότι τα 11.000.000 ευρώ από το ¨πρασινόσημο¨μέρος των δημοτικών τελών μπορούσαν να διατεθούν για κοινωνικές ανάγκες όπως παιδικούς σταθμούς,σχολεία,δημοτικό-κοινωνικό ιατρείο κλπ.

Αντί αυτών σπαταλήθηκαν 9.000.000 ευρώ για πλατεία, με την αγορά των οικοπέδων στην περιοχή Καρβελά τη στιγμή που ήδη με δωρεές τελειοποιήθηκαν δύο μεγάλες πλατείες. Μάλιστα 450 παιδιά συμπολιτών μας έμειναν εκτός των δημοτικών σταθμών,άλλα παιδιά μας κάνουν μάθημα σε προκάτ αίθουσες και παλιά βιοτεχνία και ο δήμος μας είναι ο μόνος χωρίς κοινωνικό ιατρείο.

Αν τα συγκεκριμένα χρήματα, μέρος των δημοτικών τελών που πληρώνουμε όλοι οι Γλυφαδιώτες, προορίζονταν μόνο για πλατεία πρασίνου, ίσως ήταν δικαιολογημένη μια τέτοια αγορά, αλλά όχι σε αυτή την υπερτιμημένη αξία και με αμφισβήτηση των τίτλων.

Πριν ψηφιστεί η εν λόγω αγορά,την οποία καταψήφισα για τους παραπάνω λόγους,ο Δήμαρχος διαβεβαίωνε και ήταν απόλυτος ότι τα χρήματα αυτά διατίθενται μόνο για οικόπεδα πρασίνου.Προφανώς γιατί "ήθελε πολύ την συγκεκριμένη αγορά¨και δεν εξυπηρετούσε να υπάρχουν αντιρήσεις δημοτικών συμβούλων που λογικά θα ήθελαν βάσει των κοινωνικών αναγκών του δήμου μας (παιδικό σταθμό,σχολείο,ιατρείο) άλλου είδους διάθεση των χρημάτων των δημοτικών τελών.

Οι συμπολίτες μας ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης όμως ας σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και ας καταγγείλουν τον εμπαιγμό,την απαράδεκτη μεθόδευση του Δημάρχου που τους παραπληροφόρησε,τους παραπλάνησε και στο τέλος υφάρπαξε την ψήφο τους για τη χρυσή αγορά στη Γλυφάδα.

Αν τα λεγόμενά μου εμπεριέχουν έστω και μία ανακρίβεια ας βγουν δημόσια να με εγκαλέσουν.
Αν όμως λέω την ωμή αλήθεια ας ρωτήσουν τη συνείδησή τους και ας πράξουν τα δέοντα.
Δώσαμε τον όρκο του Καλλικράτη.Είμαστε όλοι έντιμοι και θέλουμε τη διαφάνεια.Όλα στο φως.


ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ. ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τον λόγο εχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">