ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΡΙΖΑ:''Ο κ. Σαμαράς δεν διεκδίκησε τίποτα''

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,7 Σεπτέμβρη 2012.

''Ο κ. Σαμαράς δεν διεκδίκησε τίποτα'', αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, μετά τη συνάντησή του με τον Χέρμαν Βαν Ρομπάι.


Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως ''δεν αποτελεί πλέον είδηση ότι σε μία ακόμα συνάντηση με ευρωπαίο αξιωματούχο...
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως ''δεν αποτελεί πλέον είδηση ότι σε μία ακόμα συνάντηση με ευρωπαίο αξιωματούχο, ο κ. Σαμαράς δεν διεκδίκησε τίποτα και αρκέστηκε να επαναλαμβάνει μονότονα ότι θα τηρήσει απαρέγκλιτα τις δεσμεύσεις του μνημονίου, που αποδεδειγμένα καταστρέφουν την κοινωνία και τη χώρα''.

''Του υπενθυμίζουμε, ωστόσο, ότι οι μνημονιακές υποχρεώσεις δεσμεύουν αποκλειστικά τον ίδιο και την κυβέρνησή του και όχι το λαό'', καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Y.Γ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB:  Αυτό το ''δεν διεκδίκησε τίποτα'' μου θυμίζει τις τακτικές - πρακτικές- των δικών μας τοπικών ''αρχόντων'' - δημάρχων - οι οποίοι υποτίθεται όπως δηλώνουν δημόσια οτι λειτουργούν με γνώμονα τα συμφέροντα των κατοίκων, ενω υπηρετούν τα συμφέροντα όλων των άλλων εκτός της Γλυφάδας. ΒΛΕΠΕ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

*Όταν στην αρχή γινότανε ο διαμοιρασμός δημοσίων αγαθών - συχνοτήτων - δεν διεκδίκησαν τίποτα για την Νοτιοανατολική Αττική, όταν τους ζητήσαμε ως δημότες στήριξη,,,, μας έκλεισαν τις πόρτες, και δημόσια δηλώνουν οτι φροντίζουν το συμφέρον των δημοτών. (Ακόμα και σήμερα χωρίς να τίθεται το ζήτημα στο τραπέζι (σε ενα δημοτικό συμβούλιο ώστε να διαπιστώσουμε τις απόψεις των εκλεγμένων) κλέινουν την πόρτα ενω υποτίθεται οτι ενδιαφέρονται για το συμφέρον των δημοτών της τοπικής κοινωνίας ?

Eιδικά για τον σημερινό Δήμαρχο Γλυφάδας, Κώστα Κόκκορη, εαν μέχρι το τέλος της δημαρχιακής θητείας δεν ολοκληρώσει το βασικό αίτημα δημότη και κατ' επέκταση μείζον ζήτημα δημοκρατίας των νοτίων προαστείων, να ξεχάσει την μετέπειτα πολιτευτική μετεξέλιξη. (Εαν στο βάθος του εγκεφάλου του έχει στο μέλλον να θέσει υποψηφιότητα για Βουλευτής, θα διαπιστώσει.............................................................)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΡΙΖΑ:''Ο κ. Σαμαράς δεν διεκδίκησε τίποτα'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">