ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Bραδινή έξοδος Τάμτα-Φουρέιρα στην Γλυφάδα

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,12 Οκτωβρίου 2012.


Νέες, ωραίες και πολλά υποσχόμενες είναι η Τάμτα και η Ελένη Φουρέιρα, που εκπροσωπούν τη νέα γενιά καλλιτεχνών.
 
Οι δυο φίλες το βράδυ της Πέμπτης έκαναν μια κοινή βραδινή εμφάνιση στο opening του Balux House Project, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και φωτογραφήθηκαν.
 
Αυτή την περίοδο η Τάμτα εμφανίζεται μαζί με τον Νίκο Βέρτη στο νυχτερινό κέντρο Fantasia ενώ η Ελένη Φουρέιρα, αφού ολοκλήρωσε τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Thalassa με τον Γιώργο Μαζωνάκη, προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν που θα τη βρει στο Αθηνών Αρένα μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τον Στέλιο Ρόκκο.
 
Υ.Γ: του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Τι θα λέγατε Τάμτα, Φουρέιρα να τραγουδήσετε μαζί μια επιτυχία του χειμώνα; (Αν δεν υπάρχει κόλλημα απο τις δισκογραφικές επικοινωνήστε.)
 
Ο ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ,
Γιάννης Κουρδομένος,
 
*Εαν δεν υπάρξει επικοινωνία το εκλαμβάνω ως καβάλημα καλαμιού, γιατί εχω εμμονή να κάνω ενέργειες πέρα των δεδομένων και καθιερωμένων, σπάζοντας κάθε κατεστημένο σε όλους τους τομείς. (Το νέο αίμα με προχωρημένη άποψη, η της συντήρησης και επανάληψης στερεότυπων;)

*Mέχρι σήμερα εχουν δοκιμαστεί πολλές και πολλοί όπως ο Πλούταρχος και η Παπαρίζου οι οποίοι έδωσαν εξετάσεις και απέτυχαν τουλάχιστον για εμένα, για τους υπολοίπους είναι η αφρόκρεμα η στην κορυφή.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Bραδινή έξοδος Τάμτα-Φουρέιρα στην Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">