ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στην δικαιοσύνη ο Κώστας Κόκκορης για το Νεκροταφείο

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΕΜΠΤΗ,4 Οκτωβρίου 2012.



Η νομιμότητα στη Γλυφάδα φαίνεται να πήγε… διακοπές, καθώς σε αναδασωτέα περιοχή, ξεφύτρωσε εν μία νυκτί μια Παρασκευή νεκροταφείο, με ισχυρή δύναμη της δημοτικής αστυνομίας να φυλάσσει το χώρο. Σύμφωνα δε, με καταγγελίες, χρησιμοποιήθηκε βία κατά πολιτών που διαμαρτυρήθηκαν για τη δημιουργία του νεκροταφείου.

 Μηνυτής στην υπόθεση αυτή είναι ο συμπολίτης μας Αναστάσιος Γιαννακόπουλος.

Το νεκροταφείο εγκατέστησε ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Κόκκορης, και μάλιστα με τις «ευλογίες» του οικείου μητροπολίτη Παύλου ο οποίος μετέφερε στο σημείο προκατασκευασμένη εκκλησία.



Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Γλυφάδας υπέβαλε μεταξύ άλλων αίτημα για ανεύρεση τέτοιου χώρου μόλις μία ημέρα (την Πέμπτη) πριν την επιχείρηση κατάληψης της αναδασωτέας έκτασης.

Η 32η Ανακρίτρια έχει χρεωθεί την δικογραφία και αναμένεται η κλήτευσή του δημάρχου Γλυφάδας προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για το παράνομο Νεκροταφείο.

Σημειωτέων οτι εκτός του Αναστάσιου Γιαννακόπουλου εχει προσφύγει και ο  Ηλίας Κωτούλας απο το Δασαρχείο Πεντέλης για παράνομη καταπάτηση του Υμηττού ο οποίος εχει χαρακτηριστεί δασική έκταση και προστατευόμενη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στην δικαιοσύνη ο Κώστας Κόκκορης για το Νεκροταφείο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">