ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καίει τα χρήματα των δημοτών

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΕΜΠΤΗ,18 Οκτωβρίου 2012.



Πραγματικά δεν χρειάζονται σχόλια σε δεδομένες περιπτώσεις της πραγματικότητας, εκει που ακόμα και ο λαϊκισμός ως ενέργεια είναι λίγος ώστε να χαρακτηρίσεις κάποιες καταστάσεις.

Τώρα εαν με ρωτήσει  κάποιος ποιοι λόγοι οδηγούν ενα δήμαρχο να εχει μια λειτουργία αποπριπτέα που θα καταδίκαζε κάθε λογικός και εναρμονισμένος με τον θεσμικό του ρόλο.... προσωπικά ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.

Αυτό που γνωρίζω είναι εν συντομία όσα αναγράφονται στο αστείο βιντεάκι, και ενα διπρόσωπο υποκριτή ο οποίος ενω εχει τελέσει τερατουργήματα μέχρι σήμερα..... εχει ενδοιασμούς για μια φορά στη ζωή του να αποτινάξει όσα αρνητικά κουβαλάει και να λειτουργήσει ως δήμαρχος μιας πόλης, αντι να ''καίει'' τα χρήματα των δημοτών.

Οι δημότες κρίνουν.....και έτσι ακόμα και οι ελάχιστοι μειοψηφούντες του 40% των προηγούμενων εκλογών σίγουρα σήμερα αντιλαμβάνονται πλέον με τι έχουν να κάνουν.(Εχουν να κάνουν με ενα δήμαρχο Γλυφάδας, η ενα υπονομευτή των δημοτών;)

Συνεχίστε την εξαπάτηση και την πλήρη ανυπαρξία σας σε οτιδήποτε τοπικού χαρακτήρα, συνεχίστε τα δυο μέτρα και σταθμά, άλλωστε σε δυο χρόνια έχουμε εκλογές και εσείς θα αποτελείται ΠΑΡΕΛΘΟΝ και μάλιστα αρνητικού χαρακτήρα.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καίει τα χρήματα των δημοτών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">