ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ευχαριστώ απο τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Γλυφάδας

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΔΕΥΤΕΡΑ,22 Οκτωβρίου 2012.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Γλυφάδας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους κοινωνικούς φορείς και συλλόγους (Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού, Σύλλογο Εργαζομένων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας, Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας) για τη συμπαράστασή τους στην προγραμματισμένη με δίωρη στάση εργασίας, στις 12 Οκτωβρίου 2012, κινητοποίηση των μελών του στο Δημαρχείο της Γλυφάδας.  

Τα προβλήματα είναι κοινά και πλήττουν κάθε εργασιακό χώρο του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, κάθε νοικοκυριό γι’ αυτό οι κινητοποιήσεις πρέπει να έχουν χαρακτήρα ενωτικό. Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Γλυφάδας θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται κάτω από αυτό το πρίσμα, όντας έτοιμος να συνδράμει σε κάθε αγωνιστική κίνηση που θα του ζητηθεί, προσπαθώντας παράλληλα να επιτυγχάνει μαζική συμμετοχή όλων των φορέων και στις δικές του κινητοποιήσεις.
 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
      Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας
  Λουκάκης Χρήστος                          Παπαδούδης Γιώργος
 
 
? Kάποιες φορές είναι προτιμότερο κάποιοι άνθρωποι να κρατούν την σιωπή τους. ('Αλλωστε μπορεί να γνωρίζει έστω και ένας ακόμα στην τοπική κοινωνία μας τι εστί επαναλαμβανόμενη ληστεία εις βάρος του πολίτη, και στη συνέχεια ξεπούλημα σε ημετέρους και συνετέρους;)
 
Eξαγόρασαν την σιωπή και συνείδηση των περισσοτέρων, και αποδεδειγμένα σήμερα στον δήμο Γλυφάδας όπως και εχθές διοικούν ανεύθυνοι εγκληματίες. 
 
Εαν κάποιοι εργαζόμενοι πλήττονται.... ας αναλογιστούν τι σημαίνει να εχεις επενδύσει όλα σου τα χρήματα, να έχεις δαπανήσει χιλιάδες ώρες, και στη συνέχεια ξεπουλημένοι απατεώνες να σου κλέβουν πλήν της προσωπικής σου περιουσίας και το μέλλον σου, και την ίδια σου τη ζωή.
 
ΝΤΡΟΠΗ για όλους τους δημότες οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που διοικούν στη ΓΛΥΦΑΔΑ, και ειδικά ο σημερινός δήμαρχος ο οποίος φρόντισε να ξεπουληθεί ολοκληρωτικά σε διαπλεκόμενα και λαμόγια όπως και να υπονομεύει υπέρ αυτών χωρίς ίχνος σεβασμού στον θεσμικό ρόλο που έχει.

Βέβαια η ανευθυνότητα είναι κοινή στο σύνολο των εκλεγμένων οι οποίοι ξέρουν μόνο να ζητούν θεσμικό ρόλο χωρίς να δείχνουν και την συνέπεια που χρειάζεται.
 
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Γνωρίζουν ΟΛΟΙ σήμερα ποιοι πολιτικοί και κόμματα καλύπτουν τους μεγαλοφειλέτες, καναλάρχες, τραπεζίτες, εργολάβους του δημοσίου, συνεργάζονται μαζί τους, και βάζουν τα εκατομμύρια πολιτών να πληρώνουν ΥΠΕΡ αυτών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ευχαριστώ απο τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">