ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πληρώνει ο Δήμος Γλυφάδας κατά απαίτηση

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΔΕΥΤΕΡΑ,8 Οκτωβρίου 2012.


Η Ενημέρωση των δημοτών στη Γλυφάδα πράγματι βρίσκεται στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ, άλλωστε δεν εξηγούνται  διαφορετικά μια σειρά ασαφών πληρωμών του δήμου Γλυφάδας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ πρός κάποια άτομα χωρίς να αναγράφεται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ο λόγος πληρωμών.

Συγκεκριμένα εντύπωση προκαλεί η πληρωμή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ κατά απαίτηση του Παπαγιάννη Ιωάννη πρόσφατα.

Ο Παπαγιάννης έλαβε 162.500.00 χιλ. ευρώ στις 25/09/2012 για την ειδική απαιτησή του απο τον ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ  χωρίς να αποσαφηνίζεται το ελάχιστο για τους λόγους της απαιτήσεως.

Ενδεικτικό παράδειγμα και ενα απο τα δεκάδες ποσά που καταβάλει ο δήμος χωρίς να υπάρχει ούτε ενας δημότης ΓΛΥΦΑΔΑΣ που να γνωρίζει τους λόγους καταβολής.
(Συγκεκριμένα υπάρχει η επανάλληψη των ιδίων κοινότυπων πρακτικών καταβολής εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ χωρίς ίχνος αποσαφηνισμού των λόγων καταβολής)

Ενας δήμος έρμαιο της ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ επιλεγμένων οι οποίοι σαφώς γνωρίζουν τι πληρώνουν και σε ποιούς, και θεωρούν οτι το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τους υπολοίπους δημότες, ενω δεν φροντίζουν να υπάρχει σωστή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ αποσαφηνίζοντας με λίγες λέξεις στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ τους λόγους ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΣΩΝ.

Και ενω αυτή είναι η δεδομένη καθημερινότητα στον Δήμο Γλυφάδας, οι προδομένοι δημότες παρακολουθούν τα πεπραγμένα συμπολιτών μας που δεν είναι άξιοι λόγου και αναφοράς πλέον... δεδομένου οτι εμπράκτος κατάφεραν μέσα σε δυο χρόνια να αποστρέψουν το σύνολο των δημοτών..... και ειδικά αρχικά εμάς.

Κυρίες και κύριοι διοικούντες υπάρχει έστω και ίχνος ευθιξίας όταν δεν υπάρχει καθόλου συνέπεια στον θεσμικό σας ρόλο; (Όταν ενας δημότης ΕΠΩΝΥΜΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ θέτει ενα ΑΙΤΗΜΑ η ΑΙΤΗΣΗ με συγκεκριμένο τρόπο και με απόλυτη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ενω το σύνολο συνεχίζει γνωστές πρακτικές ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ο κάθε συμπολίτης στην Γλυφάδα κρίνει και αξιολογεί τους διοικούντες, οι οποίοι φροντίζουν να ισχύουν φαινόμενα ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, και λοιπές αρνητικές πρακτικές οι οποίες είναι γνωστές πλέον στο σύνολο)

(Μετά απο σχεδόν δυο χρόνια υπάρχουν οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ακαταλληλότητας και εγκληματικής ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ, δεδομένου των ισχυόντων ....ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ, ΒΟΛΕΜΑ ΗΜΕΤΕΡΩΝ, ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ κατά παράβαση κάθε νομιμότητας κ.α. )

Συνειδητά πλεόν οι διοικούντες δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα και τον θεσμικό τους ρόλο, και ροκανίζουν τον χρόνο μέχρι να αποχωρήσουν χωρίς επιστροφή, διότι οι δημότες κρίνουν τα πεπραγμένα ΟΛΩΝ. Όταν αυταπόδεικτα δεν μπορούν να δείξουν συνέπεια ακόμα και στην περίπτωση του ανθρώπου που επώνυμα εχει συγκεκριμένα ΑΙΤΗΜΑΤΑ και είναι γνωστοί οι λόγοι, τι μπορούν να περιμένουν οι υπόλοιποι πλήν ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ και ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ;

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πληρώνει ο Δήμος Γλυφάδας κατά απαίτηση αρκετών για πολλούς και διαφορετικούς λόγους,  ενω διαχρονικά οι ΑΙΡΕΤΟΙ μας εχουν ΑΔΥΝΑΜΙΑ προσαρμογής και εναρμονισμού στον ΘΕΣΜΙΚΟ τους ρόλο, και ειδικά στην μοναδική περίπτωση ΔΗΜΟΤΗ ο οποίος ΑΙΤΕΙΤΑΙ δημόσια και είναι γνωστοί οι λόγοι, όπως και το προεκλογικό πρόγραμμα μίας παράταξης και ενός δημάρχου που δεν τηρείται σε κανένα σημείο. (Πρόσφατα δώθηκαν 15.000.00 ευρώ πληρωμής σε συνεργαζόμενο του δήμου ο οποίος θα πρότεινε ευρωπαϊκά προγράμματα ώστε να υπάρξει ΑΝΑΠΤΥΞΗ, όμως η προσωπική μου εντύπωση είναι οτι στον δήμο Γλυφάδας δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ, ακόμα και όταν οι δημότες είναι σαφείς πρός όσους έλαβαν την λαϊκή εντολή)

ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ... και ενω εχουν φροντίσει με ρουσφετάκια και παχυλούς μισθούς συγγενικά πρόσωπα και παραταξιακούς φίλους να πλαισιώνουν, υπονομεύουν ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ την μοναδική πρόταση που είχε και εχει πιθανότητες ΒΙΩΣΗΜΟΤΗΤΑΣ λόγω συγκεκριμένων χαρακτηριστικών της ΤΟΠΙΚΗΣ μας ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. (Υπηρετείται συγκεκριμένα οικονομικά κέντρα, και ειδικά διαπλεκόμενα στη τοπική κοινωνία, να έχετε και το θάρρος να το ΔΗΛΩΣΕΤΕ δημόσια, και να αναλάβεται αυτούσια την ευθύνη.)

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 
ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ πλαισιώνουν θέσεις του Δήμου αμοιβόμενοι ενω φρόντισαν και φροντίζουν την υπηρέτηση ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ εντός των ορίων της ΠΟΛΗΣ μας.

(Μπορούν έστω και μια φορά να δηλώσουν ΔΗΜΟΣΙΑ ποιός είναι ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στη ΓΛΥΦΑΔΑ, οι κύριοι και κυρίες που φροντίζουν σε ετήσια βάση να χρηματοδοτούν συλλόγους πολιτιστικούς ώστε να υπάρχουν οι ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ όλων των άλλων περιοχών πλήν των ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ της ΓΛΥΦΑΔΑΣ;)

Δήμαρχε Γλυφάδας ΤΌΛΜΗΣΕ ΤΟ !!! (Όταν αποκαλώ κάποιους πατριδοκάπηλους γνωρίζω τι εννοώ, και θεωρώ και οι υπόλοιποι...γιατί η ΓΛΥΦΑΔΑ είναι η δική μου ΠΑΤΡΙΔΑ σε αντίθεση των ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ)


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. (Φρόντισε αναγνώστη να είσαι εφοδιασμένος με το σύνολο της γνώσης ώστε να κρίνεις δίκαια ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ της χώρας σου που ενω τα έτρωγαν ΜΑΖΙ με τον ΠΑΓΚΑΛΟ υπηρετούσαν συνολικά και συνεχίζουν να υπηρετούν μια ολιγαρχία του κεφαλαίου εξοντώνοντας κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ και ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΥΤΤΑΡΟ)

Υ.Γ: Σε δυο χρόνια θα αποχωρήσετε ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ του συνόλου των δημοτών και της πόλης μας, δεδομένου οτι δεν μπορείτε να είστε συνεπείς ούτε στον ελάχιστο βαθμό του θεσμικού σας ρόλου, και οι δημότες κρίνουν. (Εαν υπάρχει δική μου παράβαση, η λάθος δώστε δημόσια ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, σε αντίθετη περίπτωση υπάρχουν σκοπιμότητες, και εγκληματική ανευθυνότητα διοικούντων, και θα λογοδοτήσουν όλοι.)

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πληρώνει ο Δήμος Γλυφάδας κατά απαίτηση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">