ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νίκη του Αχαρναϊκού 3-0 την Γλυφάδα

ΔΕΥΤΕΡΑ,26 Νοεμβρίου 2012.

Εύκολο απόγευμα είχε ο Αχαρναϊκός ο οποίος επιβλήθηκε με άνετο τρόπο 3-0 της Γλυφάδας και αναρριχήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας της Football League 2.

Δυνατός αποδεικνύεται ο Αχαρναϊκός στην έδρα του, που πήρε ένα ακόμα τρίποντο και αναρριχήθηκε στο βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα του Φώτη Θανέλλα επικράτησε με 3-0 της Γλυφάδας, χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα και με τον κόσμο του να στηρίζει για ακόμα μία φορά τη νέα αυτή προσπάθεια των «πράσινων».

Μόλις στο 14' οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου, ο Καλογερόπουλος με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στην εστία του Χώνου.

Πίεσαν οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη, αλλά ο Αχαρναϊκός βρήκε χώρους και έδωσε θριαμβευτικό τόνο στη νίκη του. Στο 73' ο Νιάρος από κοντά και με εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ της Γλυφάδας πλάσαρε σε κενή εστία. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Νεόφυτος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιαννόπουλος (Αρκαδίας).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Φ. Θανέλλας): Παγούδης, Μανάλης (75' Νυφαδόπουλος), Μαγγίνας, Αθανασόπουλος, Νταβαρίνος, Καλογερόπουλος (78' Δασκαλάκης), Νιάρος, Χριστόπουλος, Δημόπουλος, Αναστασίου, Νεόφυτος (87' Χαφούς).

ΓΛΥΦΑΔΑ (Β. Μάλλιος): Χώνος, Καρλιάμπας (85' Κόκκαλης), Κολοτούρος (71' Λύγκος), Σκάρος, Τσιρογιάννης, Μουστογιάννης (85' Ζαχαράτος), Καζαντζής, Κόντι, Χατζηισαΐας, Νικόλτσης, Καλογιάννης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νίκη του Αχαρναϊκού 3-0 την Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">