ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κώστα Κόκκορη περιμένω το επόμενο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΡΙΤΗ,6 Νοεμβρίου 2012. Επαναδημοσίευση ΠΕΜΠΤΗ 8 Νοεμβρίου.
 
Τόσο απλά και συνειδητοποιημένα πρός το άτομο που ζήτησε λαϊκή εντολή στη Γλυφάδα, δεν ήταν απο μεγάλα τζάκια, δεν θα πρόδιδε τους δημότες, και σίγουρα εαν δεν υπήρχαμε κάποιοι άνθρωποι συγκεκριμένα, και με συγκεκριμένες ενέργειες, άλλος θα πλαισίωνε την θέση του δημάρχου.

Κάποια θέματα δεν χρειάζονται παραιτέρω εξηγήσεις, και ενα και σημαντικότερο ο θεσμικός ρόλος του ατόμου που ζήτησε την λαϊκή εντολή..... ενω δεν τον υποστήριζε κανείς απο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο στην Γλυφάδα...... πλήν ενός.

Γνωρίζει το άτομο των δυο μέτρων και σταθμών που σήμερα βρίσκεται στην θέση του δημάρχου οτι δεν είχε και πολλές πιθανότητες εκλογής, άλλωστε πρίν κλείσουν οι κάλπες στη Γλυφάδα, πέντε λεπτά πρίν κλείσουν, ήταν έντρομος για το αποτέλεσμα.... και ως δια μαγείας βρέθηκε στην θέση του δημάρχου με συγκεριμένο θεσμικό ρόλο, και με τριάντα ψήφους διαφορά.
(Ο πρόλογος για κάποια φιλαράκια του που έκαναν απεγνωσμένες προσπάθειες να πείσουν για την διαφοροποίηση του απο ανεύθυνους προκατόχους)

Τέλος, το θέμα είναι οτι κατέθεσα μια αίτηση σύνομα στον ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, εχει περάσει η εβδομάδα που διακαιούμε απάντησης, φρόντισα να είναι δημόσια και με πλήρη διαφάνεια, και δίνω προθεσμία άλλη μια εβδομάδα ώστε να ακολουθηθεί η σύνομη διαδικασία.
(Δικαιούμε σύνομα την ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας, του συνόλου των εκλεγμένων, και αναμένω την διαδικασία)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Αναμένω παράλληλα με χιλιάδες συμπολίτες μας να διαπιστώσω για άλλη μια φορά (μετά απο σύνομη διαδικασία ΑΙΤΗΣΕΩΣ) την ανευθυνότητα η μη που διέπει εκλεγμένους στη Γλυφάδα, ώστε όσοι κρίνουν στην τοπική κοινωνία να έχουν ενα έναυσμα περεταίρω για ορθά συμπεράσματα.

*Άλλωστε εαν δεν περάσει σύνομα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ώστε να λάβουν γνώση ΟΛΟΙ θα είμαι εκεί και θα το περάσω ο ίδιος.

 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κώστα Κόκκορη περιμένω το επόμενο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">