ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στηρίζουμε την πρόταση των εργαζομένων του Δήμου μας

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,16 Νοεμβρίου 2012.

Κατά την τέλεση της χθεσινοβραδινής συνεδριάσεως του δημοτικού συμβουλίου στη Γλυφάδα, ο εκπρόσωπος των νέων ζήτησε τον λόγο ώστε να εκφωνήσει  την στήριξη πρός την πρόταση των εργαζομένων, ενω μια απαράδεκτη πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αρνήθει όπως συνήθως.

Είναι γνωστό ποιές είναι οι επικρατούσες συνθήκες  στο δήμο Γλυφάδας, ο οποίος εχει περιπέσει σε μια αυθαίρετη διοίκηση, που δεν σέβεται κάν την αρχή της Δημοκρατίας και της ισότιμης συμμετοχής.

Ιδίας όμμασι εχω διαπιστώσει επαναλλημένα την φίμωση συμπολιτών μας, ενω παρέχετε απλώχερα ο χρόνος σε δευτερολογίες και τριτολογίες αρκετών.

Θεωρώ οτι γίνετε κατάχρηση λειτουργίας στα δημοτικά συμβούλια της πόλης, και η ανισότητα  είναι πασιφανής και δεδομένη σε όλους.

Παραθέτω την άποψη του εκπροσώπου της νεολαίας απο το ελεύθερο βήμα του Γλυφάδα web.

 

                                                                        Γλυφάδα, 15 Νοεμβρίου 2012


«Στηρίζουμε την πρόταση των εργαζομένων του Δήμου μας»

Το προσωπικό του Δήμου Γλυφάδας παρείχε, ανέκαθεν, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς όλους του δημότες. Τις περισσότερες φορές, μάλιστα , εργάζεται και προσφέρει  υπό αντίξοες συνθήκες. Οι εργαζόμενοι του Δήμου Γλυφάδας, παρά τις διαρκείς περικοπές που υφίστανται, συνεχίζουν να ανταποκρίνονται σε ύψιστο βαθμό σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την πόλη μας, έχοντας ως βασικό γνώμονα λειτουργίας τους, την αγάπη τους προς αυτήν.

Στην κρίσιμη συγκυρία που διανύουν οι περισσότεροι Δήμοι της χώρας, εξαιτίας των περικοπών που προβλέπουν οι πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στα δίκαια και αυτονόητα αιτήματά των εργαζομένων.
  
Είμαστε εμφατικά μαζί τους, επειδή, πολύ απλά, υπηρετούν με συνέπεια έναν εύρωστο, οικονομικά αυτάρκη και με μηδαμινά χρέη και ελλείμματα Δήμο .

Είναι δεδομένο ότι δικαίωμα στην εργασία πρέπει να έχουν όλοι οι υπάλληλοι. Και εκείνοι με σχέση εργασίας αορίστου, αλλά και εκείνοι με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου. Και εκείνοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού, αλλά και εκείνοι με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου. Δικαίωμα στην εργασία , όμως, είχαν και έχουν και οι εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, που τα τελευταία χρόνια βρέθηκαν στο δρόμο. Δικαίωμα στην εργασία είχαν και έχουν οι εκατοντάδες ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Γλυφάδας, που, λόγω της υφιστάμενης ύφεσης , οδηγούνται διαρκώς σε λουκέτα.

Δικαίωμα στην εργασία και στο όνειρο έχει -και πρέπει να έχει πρωτίστως- το 60% των σημερινών νέων της πόλης μας, που σήμερα βρίσκεται στην ανεργία και διακατέχεται από μια διαρκή απαισιοδοξία για το μέλλον.

Καταθέτω την πρόταση και την προτροπή προς όλους τους φορείς του Δήμου μας να ενσκήψουμε και σε αυτές τις κατηγορίες των συμπολιτών μας. Καταθέτω την πρόταση και την προτροπή να επιδείξουμε ίδια ευαισθησία και παρεμβατικότητα  για όλους  τους συμπολίτες μας, όλων των εργασιακών ομάδων.  Η διαχρονική, συστηματική και συλλογική συνεισφορά όλων, εξάλλου, ήταν και είναι ο βασικός παράγων που κατέστησε την πόλη μας οικονομικά αυτάρκη και αυτοδύναμη.


Με εκτίμηση,

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΑΝΤ. ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΒ. ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στηρίζουμε την πρόταση των εργαζομένων του Δήμου μας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">