ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: Έχουν στο μυαλό τους περαιτέρω απαξίωση της συμμετοχής των πολιτών

ΤΕΤΑΡΤΗ,28 Νοεμβρίου 2012.

Καλούμε την Αντιπολίτευση (το σύνολο της) να πάρει πρωτοβουλίες προκειμένου να σταματήσει η απαξίωση των θεσμοθετημένων οργάνων.

Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου κληθήκαμε (τηλεφωνικά) σε συνεδρίαση εν όψει του νέου προϋπολογισμού (2012).
Ο κανονισμός λειτουργίας προβλέπει συγκεκριμένα πράγματα σχετικά με την ¨ Επιτροπή Δημόσιας Διαβούλευσης ¨ και τον τρόπο λειτουργίας.


Τίποτα απολύτως από αυτά δεν συνέβη. Ενώ πέρυσι ο Δήμαρχος ζήτησε πίστωση χρόνου για την καλύτερη λειτουργία της παραπάνω επιτροπής ως νέου θεσμού στα πλαίσια του νέου Νόμου, δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Αποτέλεσμα μπάχαλο…

Σύγχυση αρμοδιοτήτων, αποπροσανατολισμός των αντιπροσώπων, κλακαδόροι γιατί  έχουν στο μυαλό τους και περαιτέρω απαξίωση της συμμετοχής των πολιτών στα δρώμενα του Δήμου. 


2 χρόνια μετά την εκλογή της νέας Δημοτικής Αρχής ο Δήμαρχος δεν έχει καμία δικαιολογία.

Η ευθύνη για την επιτυχία ενός νέου εξαιρετικά σημαντικού θεσμού που επιδιώκει την ενίσχυση της συμμετοχής είναι αποκλειστικά στον Δήμαρχο.

Για τους παραπάνω λόγους ο επικεφαλής της ¨Πολιτών Κοινωνία η Άλλη Γλυφάδα¨,Βασίλης Τσατσαράγκος κατήγγειλε αυτή τη στάση της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου και ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ

Τέλος, καλούμε την Αντιπολίτευση (το σύνολο της) να πάρει πρωτοβουλίες προκειμένου να σταματήσει η απαξίωση των θεσμοθετημένων οργάνων.

Βασίλης Τσατσαράγκος

Επικεφαλής της ¨Πολιτών Κοινωνία¨




Υ.Γ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Kάθε μέρα που περνάει σε αυτη την τοπική κοινωνία... γίνετε σαφές η πλήρης διάλυση σε οτι εχει θεσμοθετηθεί και υφίστατε σε κάποιο βαθμό οπουδήποτε αλλού πλήν της Γλυφάδας. (Απο τον Νίκο Πλουμπίδη μέχρι σήμερα μόνο προδοσίες)


Δεν υπάρχουν ούτε δικαιολογίες, ούτε μπορούν να υπάρξουν ισχυρισμοί για το σύνολο των αυταπόδεικτων, και ειδικά για την συμμετοχή κάποιων γνωριζόντων στα κοινά της τοπικής κοινωνίας... με στόχο αποκλειστικά την πλήρη διάλυση σε όλους τους τομείς, ώστε να εξυπηρετηθεί το ιδιοτελές τους συμφέρον απο δημόσιες θέσεις θεσμικού χαρακτήρα.


Η αδράνεια όλων και ο ωχαδερφισμός είναι πασιφανή και παγιωμένα στην πόλη του σκοταδισμού και του ελλείματος πολιτισμού.


Γνωστές σε όλους οι συνταγές αποπροσανατολισμού και συκοφάντισης των πάντων, απο άτομα αμφιβόλου προδιαγραφών που ουδέποτε έχουμε διαπιστώσει την δημόσια προσφορά τους στη τοπική κοινωνία, ώστε να υπάρχει η απαξία στο σύνολο, η αποστροφή, και να εξυπηρετούνται τα ιδιοτελή τους συμφεροντά.


Είναι γνωστό ποιοι αποκομίζουν επι του παρόντος, όπως και οι ''στρατηγικές'' τους, ώστε να μην γράψω τι ακριβώς πράττουν.

(Άλλωστε όλοι και όλες γνωρίζουν τα αίτια διότι ανάλογα άτομα στο παρελθόν έβαλαν τις βάσεις)

Κάποιοι συμπολίτες μας παρακάμπτουν ηθελημένα, βάση σκοπιμοτήτων (πολιτικών) βασικά δεδομένα της πόλης μας, και των δημοτών. (Προσωπικά επαναλλημένα ζήτησα, αιτήθηκα, σεβασμό στον θεσμικό ρόλο αιρετών και ειδικά του δημάρχου ο οποίος λειτουργεί απο δημόσια θέση αυθαίρετα και με αυθάδεια)


Σήμερα υπάρχουν και οι αποδείξεις ακαταλληλότητας, ανευθυνότητας, και με δόλο καταστρατήγισης του θεσμικού ρόλου απο άτομο πλήρως ακατάλληλο για δημόσιο αξίωμα, ο οποίος λειτουργεί εκδικητικά έναντι των δημοτών, αν και ο ίδιος βαρύνεται για την δημόσια μεταχείριση που έχει.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: Έχουν στο μυαλό τους περαιτέρω απαξίωση της συμμετοχής των πολιτών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">