ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λήστεψαν μαθήτριες με απειλή μαχαιριών στη Γλυφάδα

ΔΕΥΤΕΡΑ,26 Νοεμβρίου 2012.

Βράδυ σαββάτου σημειώθηκε  ληστεία  με απειλή μαχαιριών στη Γλυφάδα  σε πέντε μαθήτριες που είχαν πάει στο κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσουν μια κινηματογραφική προβολή. 

Πιο συγκεκριμένα δυο δεκαοκτάχρονοι ακολούθησαν τις μαθήτριες που περπατούσαν.. και σε ενα κακοφωτισμένο σημείο τις πλησίασαν  ο ένας απο μπροστά και ένας απο πίσω και με την απειλή μαχαιριών ζήτησαν και πήραν τα κινητά απο τις πέντε μαθήτριες καθώς και χρήματα.

Οι μαθήτριες επιστέφοντας έντρομες στα σπίτια τους ενημέρωσαν τους γονείς τους οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.. και η απάντηση των τοπικών αστυνομικών αρχών ήταν οτι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα διότι δεν έχουν περιπολικά.
Γίνετε σαφές οτι στη τοπική κοινωνία  οι κακοποιοί δρούν και κυκλοφορούν ανενόχλητοι, ενω η σημερινή διοίκηση του δήμου Γλυφάδας δεν φροντίζει να αντιδράσει με τον ενδεδειγμένο τρόπο απαιτώντας απο την πολιτεία σε μια πόλη 100.000 κατοίκων να υπάρχει πλήρης ετοιμότητα και προστασία των πολιτών.

Ακόμα και στο κοινοβούλιο πρόσφατα όταν ο πρόεδρος της βουλής χρειάστηκε να αναφέρει Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έσκασε στα γέλια γνωρίζοντας τις περικοπές και ουσιαστικές ελλείψεις υποδομής.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
ΥΓ: Σας θυμίζω οτι στο παρελθόν κατά την τέλεση κατασχέσεων του ΓΛΥΦΑΔΑ FM (τοπικού πολιτισμού) υπήρχαν τέσσερα  αυτοκίνητα της αστυνομίας και πάνω απο 10 ένστολοι ενω για τους κακοποιούς σήμερα στην ίδια πόλη δεν υπάρχει ούτε ενα περιπολικό.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λήστεψαν μαθήτριες με απειλή μαχαιριών στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">