ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΠΕΜΠΤΗ,29 Νοεμβρίου 2012.

"ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ  Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ"

Ο  Γυμναστικός Σύλλογος Γλυφάδας, σε συνεργαςία με το Σωματείο Δρομεων Κύπρου "Περικλής Δημητρίου" και στο πλαίσιο του προγράμματος της Ε.Ε. "Νεα Γενιά σε Δράση" και για το χρονικό διάστημα 11 - 25 Νοεμβρίου 2012 διοργανώνει το πρόγραμμα με τίτλο 
"Προώθηση του εθελοντισμού και ενεργός συμμετοχή των νέων στα κοινά μέσω του 
αθλητισμού"

Στο πλαίσιο του προγράμματος νέοι  αθλητές / τριες του προγράμματος άθλησης ΑΜΕΑ  που λειτουργεί  καθημερινά  17.00-18.00 στο 6ο Δημοτικό Στάδιο Ζέρβα-Άλσους-Τατάκη συμμετείχαν στο κλασσικό μαραθώνιο τησ Αθήνας την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, με την εθελοντικη βοήθεια μελών των δυο σωματείων  - Γ.Σ. Γλυφάδας και "Περικλή Δημητρίου".




Αγωνίστηκαν μαζί, μοιράστηκαν εμπειρίες και τερμάτισαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο μαζΊ !!!

Την Κυριακη 18 Νοεμβρίου 2012 νέοι του Γ.Σ. Γλυφάδας και "Περικλής Δημητρίου" μοιράστηκαν με την συμμετοχη ατόμων με αναπηρία μια ακόμα σημαντική εμπειρία: επισκέφτηκαν το Μουσείο της Ακρόπολης.  Οι νέοι των σωματείων μας λειτούργησαν ως ξεναγοί, συζήτησαν και αντάλλαξαν ιδεες και απόψεις μαζί τους και λειτουργησαν σαν κοινή ομάδα που μοιράζεται τις ίδιες ανησυχίες και προκλήσεις. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με καφέ στο χώρο του Μουσείου.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">