ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το δημοτικό συμβούλιο της Γλυφάδας και ο περιορισμένος χαρακτήρας θεμάτων

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΕΜΠΤΗ, 15 Νοεμβρίου 2012.


Εχθές κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας τέθηκε το μείζον ζήτημα των εργαζομένων του δημού  με αρκετές απόψεις και προτάσεις απο το σύνολο των εκλεγμένων και παρατάξεων.
 
Επι του συγκεκριμένου θέματος θα ασχοληθούν εκτενώς και λεπτομερώς άλλοι οπότε θα αρκεστώ σε αυτά που για ειδικούς λόγους μάλλον ποτέ δεν θα απασχολήσουν το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, ούτε και τους αιρετούς μας, και τουλάχιστον προσωπικά θεωρώ οτι είναι τα σημαντικότερα διότι οι ανθρώπινες ψυχές όπως και η κοινωνική πολιτική είναι απείρως ανώτερα απο οποιοδήποτε έργο.
 
Χψρίς πολλά λόγια παραθέτω δυο φωτογραφίες ενός ζητήματος το οποίο όσο περνάει ο χρόνος θα γίνετε όλο και αυξανόμενο και στην Γλυφάδα.
 
 
Είναι μια απο αρκετές περιπτώσεις που ποικίλουν στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, και είναι βέβαιο οτι ούτε ο δήμος Γλυφάδας, ούτε οι αιρετοί, ούτε ο δήμαρχος, ούτε οι εργαζόμενοι του δήμου στην κοινωνική υπηρεσία, ούτε καν οι δημότες έδωσαν ούτε θα δώσουν την απαιτούμενη προσοχή, διότι ο κάθε ένας όπως και το σύνολο έχουν τα δικά τους σημαντικά ζητήματα και προβλήματα, η αναλγησία όλων περισσεύει..... και άτυπα αρκετοί μάλλον εχουν την επιθυμία σε μια τέτοια θέση να βρεθούν αρκετοί...... ώστε αυτοί να ξεχωρίζουν.
 
Μπορεί να ξεχωρίζουν όμως παράλληλα θα τους χαρακτηρίΖΟΥΝ.
 
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το δημοτικό συμβούλιο της Γλυφάδας και ο περιορισμένος χαρακτήρας θεμάτων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">