ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεντροφύτευση στις καμένες εκτάσεις του Υμηττού

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
TETAΡTH, 14 Νοεμβρίου 2012.

Ο Δήμος Γλυφάδας προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να πάρουν μέρος σε δενδροφύτευση στις καμένες εκτάσεις του Υμηττού στο τέρμα της οδού Ανθέων στην Άνω Γλυφάδα την Κυριακή 18 Νοεμβρίου και ώρα 10:00.

Η δενδροφύτευση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Γλυφάδας, της Διεύθυνσης Αναδασώσεων Αττικής  τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αττικής ''ΏΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ'' και της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθήνας.

Συνολικά θα φυτευτούν 1000 νέα φυτά σε μια έκταση που δεν έχει δυνατότητες για φυσική αναγέννηση. Βασικοί αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Νοτίου Υμηττού, ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ''ΑΝΙΜΑ'', ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας και η Τοπική Εφορία Προσκόπων Γλυφάδας και Βούλας.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μέρος ενός συνολικού σχεδίου αναδάσωσης, που έχει ξεκινήσει στην περιοχή της Γλυφάδας και η οποία θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι στη βαθμιαία αποκατάσταση και ανάπλαση των καμένων εκτάσεων του βουνού.

Στο σημείο της δράσης θα υπάρχουν εθελοντές που θα ενημερώνουν τους συμμετέχοντες για τη διαδικασία φύτευσης και θα παρέχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

«Ώρα για Δράση»
Τηλ.:6939200262
Website: www.oragiadrasi.gr 

Τέλος, τους αγνώμωνες όπως και τους ανθρώπους των δυο μέτρων και σταθμών ουδείς νοήμων τους αποδέχεται, ούτε θα τύχουν αποδοχής του κόσμου σε ευρεία κλίμακα, και ο νοών νοείτο.
*(Άλλωστε σε μια χώρα καθολικά κομματικοποιημένου Κράτους πελατειακού χαρακτήρα, όπου κάθε έννοια αξιοκρατίας ομοιάζει με ονειρο θερινής νυκτός, και η ΔΙΑΠΛΟΚΗ όπως και η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ οργιάΖΟΥΝ, και καθημερινά αυτοί που δημιούργησαν  το ΜΠΑΧΑΛΟ προσπαθούν να πείσουν οτι άλλαξαν νοοτροπία και συμπεριφορά, και απο την άλλη εχουν ψηφίσει οτι πρέπει να μπούν φυλακή όσοι έκαναν ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ και ΕΞΥΠΗΡΕΤΉΣΕΙΣ με το αζημίωτο, και να τους κατασχεθεί η προσωπική τους περιουσία.... ενω δεν γίνετε ΤΙΠΟΤΑ, κάθε πολίτης στην ΕΛΛΑΔΑ γνωρίΖΕΙ, και τα γνωρίΖΕΙ ΟΛΑ για ΟΛΟΥΣ, και σαφώς τους κρίνει με τον καταλληλότερο τρόπο. Αλλωστε έχουν ζωφερό ΜΕΛΛΟΝ και οι ''καταδίκες'' τους πλησιάΖΟΥΝ)

ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ........ασυνείδητων ένθεν και κείθεν, που σχεδόν στο συνολό τους έχουν μια ''ταρίφα'' ώς πόρνες, και σαφώς οχι ώς πολιτευτές.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Μόνο Κατασχέσεις Απο Υπηρέτες της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
(ΣΚΑΪ TV, ΣΚΑΪ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM,  ΜΕΛΩΔΙΑ FM, RED FM, Μ.Κ.Ο (Πολλές ξεπουλημένες συνειδήσεις) και απο την άλλη το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Ελλάδας που έκαναν κουρελόχαρτο ξεφτιλισμένοι ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ..... ένθεν και κείθεν)


 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεντροφύτευση στις καμένες εκτάσεις του Υμηττού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">