ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμαρχε είσαι Ψεύτης !!!

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,16 Νοεμβρίου 2012.

Κυρίες και κύριοι συμπολίτες, δεν εχω μάθει να μασάω τα λόγια μου, να υποκρίνομαι, να ψεύδομαι, η να συκοφαντώ.

Ο κ. Κόκκορης έδωσε το σύνολο των αποδείξεων ακαταλληλότητας, διότι δεν αναλαμβάνει ούτε τα στοιχειώδη του θεσμικού ρόλου που έχει.... και ζήτησε απο τους δημότες Γλυφάδας.

Εκτός απο ανεύθυνος εκλεγμένος.... ο οποίος ακολουθεί τακτικές δυο μέτρων και σταθμών, σήμερα έδωσε και την απόδειξη οτι είναι Ψεύτης.

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σε ενα ''διάλλειμα'' που ο κ.Κόκκορης κατέβηκε απο τα έδρανα, του θύμισα την ΑΙΤΗΣΗ που εχω καταθέσει σύνομα στον Δήμο Γλυφάδας, και ο ίδιος μου ζήτησε να του πούμε κατ' ιδίαν σήμερα Παρασκευή 16/11/2012.

Πήγα το πρωϊ στο δημαρχείο, ζήτησα συνάντηση, και αρνήθηκε να τον επισκεφτώ στο γραφείο. Δεν επέμεινα διότι δεν εκβιάζω καταστάσεις, οπότε σας κάνω γνωστό ποιός ανεύθυνος και λίγος για δήμαρχος στη Γλυφάδα εχει εκλεγεί.
(Αδιαφορώ πλήρως για την ποιότητα του χαρακτήρα αυτού του ψεύτη, και θα προσφύγω νομικά με σαφή κατηγορία πρός το πρόσωπο του δημάρχου Γλυφάδας βάση της ΑΙΤΗΣΕΩΣ και της στάσης εκέγμένου δημάρχου με συγκεκριμένο θεσμικό ρόλο)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com 

Υ.Γ: Γνωρίζουν σχεδόν όλοι στη Γλυφάδα ποιός είναι ο κάθε ένας απο εμάς και κρίνουν, όπως θα κρίνει και η δικαιοσύνη τα πεπραγμένα μας.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμαρχε είσαι Ψεύτης !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">