ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίθεση του Ολυμπιακού κατά του Γιάννη Αλαφούζου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,30 Νοεμβρίου 2012.

Ανακοίνωση με την οποία στηλιτεύει τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, εξέδωσε ο Ολυμπιακός.

Στην ανακοίνωση η πειραϊκή ΠΑΕ εκτιμά ότι η ένταση βαίνει αυξανόμενη εξαιτίας των δηλώσεων του κ. Αλαφούζου, ενώ υπογραμμίζεται ότι αποτελεί συνειδητή επιλογή η μη απάντηση στις προκλήσεις του και επισημαίνεται ότι ο ίδιος θα φέρει την ηθική αυτουργία σε ενδεχόμενα επεισόδια στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.
Η ανακοίνωση: «Το τελευταίο διάστημα όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι γίνονται μάρτυρες μιας ολοένα αυξανόμενης έντασης που προκαλείται από τις συνεχόμενες δηλώσεις και θέσεις του Γιάννη Αλαφούζου. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνειδητά δεν απαντά στις προκλήσεις του για να μη συμβάλει επ΄ ουδενί στη δημιουργία και του παραμικρού επεισοδίου.
Τον καλούμε να συμμορφωθεί, να αναλογιστεί τις ευθύνες της θέσης του και να συνειδητοποιήσει επιτέλους τις συνέπειες των πράξεών του. Τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει ότι για οποιοδήποτε επεισόδιο και αν δημιουργηθεί στον επικείμενο αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό, υπεύθυνος θα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος με τη μέχρι σήμερα στάση του θα είναι ο ηθικός αυτουργός».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίθεση του Ολυμπιακού κατά του Γιάννη Αλαφούζου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">