ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Χρυσή Αυγή ιδρύει συνδικάτο ταξί για τη δωρεάν μεταφορά Ελλήνων!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,30 Νοεμβρίου 2012.

Τα πρώτα της ανοίγματα στον συνδικαλιστικό χώρο αποφάσισε να κάνει η Χρυσή Αυγή καθώς με ανακοίνωσή της προαναγγέλλει την δημιουργία ενός  «νέου εθνικού συνδικαλιστικού οργάνου για τους οδηγούς ταξί». Η ιδρυτική διακήρυξη θα γίνει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, στις 17:00, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, το νέο συνδικαλιστικό όργανο θα αναλάβει τη δωρεάν μεταφορά αναξιοπαθούντων Ελλήνων, ενώ οι οδηγοί-μέλη του θα εφοδιάζονται με καύσιμα από πρατήρια που δεν απασχολούν μετανάστες.

«Ο κλάδος των Ελλήνων οδηγών ταξί πλήττεται βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης, τους λαθρομετανάστες που τους παίρνουν παράνομα τα μεροκάματα, αλλά και την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, η οποία έχει καταστήσει το επάγγελμα άκρως επικίνδυνο», αναφέρει η ανακοίνωση. 

Παρόντες στην ιδρυτική συνδιάσκεψη θα είναι ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Ιωάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης.

*Αναμενόμενο σύμφωνα με δεδομένα που γνωρίζουμε αρκετοί απο το παρελθόν, και στη συνέχεια ενα τηλεοπτικό κανάλι ώστε να γίνετε χειραγώγηση  των Ελλήνων, και στη Γλυφάδα του *σκοταδισμού με τον Κόκκορη δήμαρχο.

(Είναι γνωστές οι μέθοδοι, όπως και οι φυσικοί δημιουργοί της αναπαραγωγής φαινομένων του παρελθόντος)

Ειδικά η διοίκηση του παρόντος και ο Κώστας Κόκκορης θα φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για όσα μεθοδεύονται εις βάρος της τοπικής κοινωνίας, δεδομένων των πρακτικών που ακολουθεί. (Οι δημότες κρίνουν και θα κρίνουν)

Θυμούνται ακόμα οι παλαιότεροι κάτοικοι τα γραφεία της ΕΠΕΝ στη Γλυφάδα και στην Τερψιθέα την δεκαετία του 80, και επίσης γνωρίζουν την συνεργασία Κόκκορη προεκλογικά με μερίδα ακροδεξιών, και βασικό ζητούμενο της χρυσής αυγής είναι η ''επαναφορά'' όσων ίσχυσαν κατά το παρελθόν στη τοπική κοινωνία. (Οι καρατζαφερικοί κ.α. που συνεργάστηκαν προεκλογικά με τον κ.Κόκκορη σήμερα με ποιούς συντάσσονται;)

Η σημερινή διοίκηση δεν συντάσσεται με τους δημότες, και το λυπηρό σήμερα είναι οτι σύμφωνα με το πλαίσιο συνδιοίκησης φροντίζουν τα οφέλη ακροδεξιών. (ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ) 
(Τουλάχιστον εγω πήρα τις αποδείξεις που ήθελα, και σαφώς όσοι συμμετέχουν ως οπαδοί του σκοταδισμού και αντίθετοι στην πρόοδο πρέπει να είναι πολυ υπερήφανοι!!!)


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Χρυσή Αυγή ιδρύει συνδικάτο ταξί για τη δωρεάν μεταφορά Ελλήνων! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">