ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΛΗΣΤΕΙΑ: Θέλουν 230.000 χιλ.ευρώ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 Δεκεμβρίου 2012.


Πραγματικά ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι μετά το σχέδιο προυπολογισμού εξόδων του Δήμου Γλυφάδας για το 2013, και μετά τις σκόπιμες ενέργειες παρανομιών εις βάρος των δημοτών να μην περάσουν στο δημοτικό συμβούλιο ΑΙΤΗΣΕΙΣ του δημότη Γλυφάδας, μπορούν να κρίνουν ποιοι διοικούν.

Πλήν του 1.500.000 εκ. ευρώ που έχουν ως αμοιβές αιρετών, τοποθετούν επιπροσθέτως 360.000 χιλ.ευρώ ως δαπάνες αιρετών, 220.000 χιλ. ευρώ αντιμοσθίες δημάρχου και αντιδημάρχων, και το σημαντικότερο όλων: Θέλουν 230.000 ως αντιμοσθίες αιρετών για συμπαραστάτη του δημότη, όταν είναι γνωστό οτι παρανομούν σκόπιμα ώστε να μην συμπαρασταθούν στον δημότη Γλυφάδας, και στη Γλυφάδα δεν υπάρχει συμπαραστάτης του δημότη.

Θέλουν 230.000 χιλ. ευρώ μπόνους οι επιτήδειοι,  που με τα ψέματα θέλουν ολο το χρήμα των δημοτών οι ΙΔΙΟΙ. (Δεν όρισαν συμπαραστάτη του δημότη στη Γλυφάδα ώστε να ''ταίζονται'' και απο αυτά τα χρήματα, ενω δεν πληρούν τις προδιαγραφές οι ίδιοι και δοκιμάστηκαν με σύνομες ενέργειες.)

Σκόπιμα δυο χρόνια αιτήσεις και δυο χρόνια αναλγησία αμοιβομένων. Σήμερα σύνομα Αίτηση στον Δήμο Γλυφάδας, και οι επιτήδειοι παρανομούν ώστε να μην περάσει στο δημοτικό συμβούλιο.

Αυτά τα άτομα, αυτών των πρακτικών θέλουν και 230.000 ως αντιμοσθίες αιρετών.(Πως χαρακτηρίζεις τις πρακτικές αυτών των ατόμων;)

Δεν θέλανε να ορίσουν συμπαραστάτη του δημότη σκόπιμα, ώστε ένας ''ψιλικατζής'' Κώστας Κόκκορης να είναι δήμαρχος, πρόεδρος, συμπαραστάτης, εργολάβος, ''θεός'',  και πολλά άλλα ως ο ''φαταούλας τσιγγούνης μικροπρεπής'' που συνδιοικεί με έναν άλλο ανάλογων προδιαγραφών.

Αυτοί οι αιρετοί είναι απόλυτα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ για δημοσιές θέσεις.





Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για  αυτα τα πρόσωπα. Είναι εγκληματίες. Σκόπιμα εχουν συνεννοηθεί κάποιοι αιρετοί να πετύχουν την φυσική εξόντωση των δημοτών, ενω κάνουν διασπάθηση του δημοσίου χρήματος παρανομώντας και εξαπατώντας τους δημότες.

Εαν δεν υπάρξει παρέμβαση των αιρετών για την παρανομία απο πλευράς Δήμου Γλυφάδας σε αίτηση συγκεκριμένου χαρακτήρα  (Aρ. Πρωτ. 56577 Ημερ. 24 - 10 - 12)  θα υπάρξουν μηνύσεις. 

Εχετε υποχρέωση να προστατέψετε τους δημότες, και τη νομιμότητα στον Δήμο Γλυφάδας οι αντιπολιτευόμενοι.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υστερόγραφο: Eαν το ψηφίσουν ως εχει το προσχέδιο, επισύρει και αυταπάγγελτη εισαγγελική παρέμβαση.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΛΗΣΤΕΙΑ: Θέλουν 230.000 χιλ.ευρώ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">