ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ψήφιση Προϋπολογισμού του ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Πέμπτη 27 Δεκέμβρη)

ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Γλυφάδα, 21.12.2012

Αρ.Πρωτ. 66181
Αριθμός πρόσκλησης : 40


ΠΡΟΣ: Τον κ. Δήμαρχο
Τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου


Kοινοποίηση :Πρόεδρο ΤΟ.ΣΥ.Ν. Γλυφάδας
Δημοτική Αστυνομία
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε , σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 159 του Ν. 3463/06 (114 Α΄) σε συνδυασμό με τις σχετικές των άρθρων 266 και 267 του Ν. 3852/2010 (87 Α΄) σε ειδική συνεδρίαση, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15, την 27η Δεκέμβρη 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 7.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

1. Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2013

2. Έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης του Δήμου έτους 2013

3. Έγκριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δράσης του Δήμου 2013-2014

4. Ψήφιση Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2013


Γλυφάδα, 21.12.2012

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Άννα – Φωτεινή Σάκκου.



Πραγματικά ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι μετά το σχέδιο προυπολογισμού του Δήμου Γλυφάδας για το 2013,  μπορούν να κρίνουν ποιοι διοικούν.

Θα ψηφιστεί προϋπολογισμός ο οποίος καλύπτεται απο τα χρήματα των δημοτών, και καλούνται οι δημότες να πληρώσουν, ενω σκόπιμα πρίν την δημιουργία του και πρίν την ημερομηνία αποφάσεων εχουν κατατεθεί ΑΙΤΗΣΕΙΣ που σκόπιμα δεν παρουσιάζονται στο δημοτικό συμβούλιο.

Μετά τις σκόπιμες ενέργειες παρανομιών εις βάρος των δημοτών να μην περάσουν στο δημοτικό συμβούλιο ΑΙΤΗΣΕΙΣ του δημότη Γλυφάδας, αποφάσισαν σήμερα την Ψήφιση Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2013.

Μια διοίκηση που ακολουθεί ενα συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο πλέον είναι γνωστό στους δημότες. Μετά την αποταμίευση των 4.500.000.00 εκ. ευρώ δεκαπενταύγουστο (όταν έλειπαν οι δημότες) κάνει επανάληψη χριστουγεννιάτικα με την ψήφιση ενός προυπολογισμού ο οποίος δεν τυνχάνει της αποδοχής των δημοτών.

Μπορείτε να δείτε οτι πλήν του 1.500.000 εκ. ευρώ που έχουν ως αμοιβές αιρετών, τοποθετούν επιπροσθέτως 360.000 χιλ.ευρώ ως δαπάνες αιρετών, 220.000 χιλ. ευρώ αντιμισθίες δημάρχου και αντιδημάρχων, και το σημαντικότερο όλων: Θέλουν 230.000 ως αντιμοσθίες αιρετών για συμπαραστάτη του δημότη, όταν είναι γνωστό οτι παρανομούν σκόπιμα ώστε να μην συμπαρασταθούν στον δημότη Γλυφάδας, και στη Γλυφάδα δεν υπάρχει συμπαραστάτης του δημότη.

Θέλουν 230.000 χιλ. ευρώ μπόνους οι επιτήδειοι,  που με τα ψέματα θέλουν ολο το χρήμα των δημοτών οι ΙΔΙΟΙ. (Δεν όρισαν συμπαραστάτη του δημότη στη Γλυφάδα ώστε να ''ταίζονται'' και απο αυτά τα χρήματα, ενω δεν πληρούν τις προδιαγραφές οι ίδιοι και δοκιμάστηκαν με σύνομες ενέργειες.) (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Σκόπιμα δυο χρόνια αιτήσεις και δυο χρόνια αναλγησία αμοιβομένων. Σήμερα σύνομα Αίτηση στον Δήμο Γλυφάδας, και οι επιτήδειοι παρανομούν ώστε να μην περάσει στο δημοτικό συμβούλιο.

Αυτά τα άτομα, αυτών των πρακτικών θέλουν και 230.000 ως αντιμοσθίες αιρετών.(Πως χαρακτηρίζεις τις πρακτικές αυτών των ατόμων;)

Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για  αυτα τα πρόσωπα. 

Εχετε υποχρέωση  οι αντιπολιτευόμενοι να προστατέψετε τους δημότες, και τη νομιμότητα στον Δήμο Γλυφάδας.

Εαν δεν υπάρξει παρέμβαση των αιρετών για την παρανομία απο πλευράς Δήμου Γλυφάδας σε αίτηση συγκεκριμένου χαρακτήρα  (Aρ. Πρωτ. 56577 Ημερ. 24 - 10 - 12)  θα υπάρξουν μηνύσεις. 

Όμως..... είναι συγκεκριμένη η άποψη που κομίζουν συνολικά οι συμπολίτες μας βάση αυτών των πρακτικών απο τους διοικούντες, οι οποίες χαρακτηρίζονται εγκληματικές για τους αιρετούς, και δεν είναι καθόλου τυχαίο φαινόμενο το 60% και περισσότερο απαξία των συμπολιτών μας
Στις επόμενες δημοτικές εκλογές ΔΕΝ θα ψηφίσουν οι περισσότεροι συμπολίτες μας και αυτο οφείλετε σε πρακτικές συγκεκριμένες προσώπων που συνδράμουν κάθετα στην απόλυτη απαξίωση των θεσμών και κάθε διαδικασίας που άπτεται του πολιτεύματος. (Έχουμε αδυναμία αντίληψης ποιοι φέρουν ουσιαστική ευθύνη; Eαν πράγματι υπήρχε ευθιξία απο την πλευρά της πολιτείας, έπρεπε οι κυβερνώντες να προστατεύουν τους πολίτες)

Όσων αφορά τους δημότες Γλυφάδας.... λογικό και φυσικό ουδέποτε να
αρθρώσουν έστω και μια λέξη οι περισσότεροι, όταν ούτε αυτοί διασφαλίζουν την ισχύ των θεσμών και των αυτονόητων όπως οφείλουν.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υστερόγραφο: Θυμίζω σε συμπολίτες μας οτι παρουσιάζουν δημόσια το
προσωπείο του υπεύθυνου εκλεγμένου και σημαίνοντος προσώπου, ενω
φροντίζουν αποκλειστικά και μόνον τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, και κάποιων
οικίων παραταξιακών, και διαπλεκομένων, εγκληματώντας εις βάρος των υπολοίπων. 

Απο ενα σημείο και μετά  επιπροσθέτως σκόπιμα  οι εγκληματούντες και παρανομούντες παραποιούν και τον χαρακτήρα αυτούσια των ισχυόντων, καταλογίζοντας την ευθύνη σε αυτούς που υπονομεύουν, ενω οι ίδιοι απο θεσμικές αμοιβόμενες θέσεις και με αρμοδιότητες δεν φέρουν καμία ευθύνη.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004  MONO KAΤΑΣΧΕΣΕΙΣ διότι υπήρχαν και υπάρχουν
ασυνείδητοι πολιτευόμενοι οι οποίοι είναι γνωστό σε ποια βάση δραστηριοποιούνται 
και λειτουργούν. 

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ.
(2012 και σύντομα 2013 χωρίς να υπάρξει ούτε μια ενέργεια πολιτευομένων οι οποιοι 
έχουν αξιώσεις απο τους δημότες)

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ψήφιση Προϋπολογισμού του ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Πέμπτη 27 Δεκέμβρη) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">