ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΡΟΣΟΧΗ : 38η Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου (18.12.12)

ΠΕΜΠΤΗ, 13 Δεκεμβρίου 2012.

Μετά απο δυο χρόνια κακοδιοίκησης του δήμου Γλυφάδας, με εναν δήμαρχο ο οποίος κατάφερε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να τον σχολιάζουν αρνητικά οι περισσότεροι, έρχετε η κρίσιμη μέρα των σοβαρότερων ζητημάτων.

Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος,  Έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος, Έγκριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δράσης,  Ψήφιση Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2013.

Έχουμε το φαινόμενο μιας μνημονιακής διοικήσεως, και ενός δημάρχου ο οποίος είναι πλήρως ταυτισμένος με τους κυβερνώντες, όπως και μερίδα της αντιπολιτεύσεως που υπογράφει το σύνολο όσων επιλέγονται.

Προσωπικά οφείλω να σας θυμίζω οτι υπάρχει μια διοίκηση που κατευθύνεται απο έναν ανεύθυνο παρανομούντα, άρα ονομάζεται κακοδιοίκηση, και ως δημότης με απόδειξη της κακοδιοικήσεως και παρανομιών είς βάρος των δημοτών, πρέπει να είμαι σαφής περιμένοντας υπευθυνότητα απο τους αντιπολιτευόμενους.

Κάποιοι αιρετοί όπως ο παρανομούντας εις βάρος των δημοτών κ. Κόκκορης, πρέπει να γνωρίζει οτι απο την στιγμή που παρανομεί είς βάρος των δημοτών (μετά απο σύνομες αιτήσεις στον Δήμο Γλυφάδας χωρίς ενέργεια της διοικήσεως) οι δημότες δεν είναι υπόχρεοι να καταβάλουν δημοτικά τέλη. (Τα δημοτικά τέλη καταβάλονται ώστε να υπάρχει υπηρέτηση των δημοτών και έργο υπέρ αυτών, και οχι παρανομίες και υπονομεύσεις με δόλο απο αιρετούς εις βάρος αυτών)

Τονίζω το συγκεκριμένο αναμένοντας απο την αντιπολίτευση στη Γλυφάδα να προτείνει την απαλλαγή των δημοτών απο τέλη όσο υπάρχουν παρανομούντες όπως ο κ. Κόκκορης.(ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ να εχει απαιτήση και να στηρίξει το δίκαιο και σύνομο υπέρ των δημοτών)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

  • Yστερόγραφο: Δεν πληρώνω πλέον ούτε σέντ τέλη πρός τον Δήμο Γλυφάδας όσο ο Κόκκορης παρανομεί μετά απο σύνομες αιτήσεις που κατατέθηκαν στον Δήμο χωρίς να περάσουν στο δημοτικό συμβούλιο.
  • (Ο αιρετός είναι υποχρεωμένος να περάσει την εντολή του δημότη στο δημοτικό συμβούλιο ασχέτως τι θα αποφασίσουν οι σύμβουλοι σε τοπικά ζητήματα δημοτών. Ο κ.Κόκκορης εχει καταλύση κάθε σύνομη και θεσπισμένη διαδικασία και υποβαθμίζει ακόμη και τα αυτονόητα)
  • (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ  ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ στη τοπική αυτοδιοίκηση, καλύτερα να Αυτοοργανωθούν και να Αυτοδιοικούνται οι δημότες δημιουργώντας ενα αυτόνομο σύστημα τελών. Είναι προτιμότερο και σαφώς θα πληρούνται καλύτερα τα ''θεσπισμένα και σύνομα'' διότι με τον Κόκκορη δεν υπάρχει αυτοδιοίκηση,  υπάρχει ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ)
  • Ακόμα και εαν χαρακτηριστεί ακραία η γραφική διαδικασία πρέπει να θυμίζουμε σε αρκετούς οτι δημότες με δεκαετίες καταβολής τελών σε μια πόλη έχουν πληρώσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ενω το μόνο που υπάρχει απο πλευράς αμοιβομένων αιρετών (διοικούντων) είναι παρανομίες και αναλγησία είς βάρος των δημοτών.
  • ΓνωρίΖΕΙΣ γιατί πληρώνεις αιρετούς και τέλη εφόρου ζωής;
  • (Συγγνώμη για όσους ενοχληθούν... όμως πρέπει να γίνει συνείδηση του συνόλου η απαλλαγή απο ανεύθυνους με θεσμικό ρόλο, και ειδικά αμοιβόμενους που ενω αξιώνουν απαίτηση αμοιβής τους, δεν δείχνουν κανένα σεβασμό στα θεσπισμένα και τον ρόλο που έχουν)
  • ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΗ αυτής της μορφής τοπικής αυτοδιοίκησης, με τέτοιου είδους πρακτικές όπως του κ. Κόκκορη να το δηλώσετε πρίν τις επόμενες εκλογές στους συμπολίτες μας.(Ο κ.Κόκκορης σήμερα διευρύνει την απαξία και την αποστροφή των περισσοτέρων απο τα κοινά και τους πολιτευομένους)

38η Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου (18.12.12)


Αγαπητοί   Συνάδελφοι,
Σας  προσκαλούμε  σε  ειδική συνεδρίαση,  που  θα  γίνει   στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15, την 18η   Δεκέμβρη 2012,  ημέρα  Τρίτη  και ώρα  19.00  μ.μ. για να συζητήσουμε  και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:


  • 1.  Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2013
  • 2.  Έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης του Δήμου έτους 2013
  • 3.  Έγκριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δράσης του Δήμου 2013-2014
  • 4.  Ψήφιση Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2013




Γλυφάδα, 12.12.2012
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Άννα – Φωτεινή Σάκκου

37η Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου (17.12.12)





Γλυφάδα, 12.12.2012
Αρ. Πρωτ.    64738
Αριθμός Πρόσκλησης: 41
ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη  της Oικονομικής Επιτροπής

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,
Σας καλούμε σε συνεδρίαση, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15,την  17η Δεκεμβρίου  2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα  12.30 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

  • 1. Προσχέδιο  του  Ετήσιου Προγράμματος  Δράσης του Δήμου  έτους 2013 (απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής).                                                                                                             
  • 2. Προσχέδιο Προϋπολογισμού  του Δήμου οικ. έτους 2013 (απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής)


Ο  Δήμαρχος - Πρόεδρος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΡΟΣΟΧΗ : 38η Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου (18.12.12) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">