ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου (40)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Έχοντας ως δεδομένο οτι οι αιρετοί  στη Γλυφάδα παρανομούν εις βάρος των δημοτών, ενω έχουν πάρει εντολή να διοικήσουν με σεβασμό στο Σύνταγμα, το νομικό πλαίσιο, και  με ευσυνειδησία να εκπληρώνουν τα καθηκοντά τους, καταγγέλω ως δημότης Γλυφάδας τους παρανομούντες, και ζητώ την καταψήφιση του προυπολογισμού ο οποίος δεν περιλαμβάνει τα αιτήματα του δημότη ο οποίος έδωσε την εντολή διοικήσεως του δήμου.

Kαλώ τους έντιμους συμπολίτες μας να παρευρεθούν στην εν λόγω συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, και να εκδηλώσουν την αντιθεση τους στο πρόσωπο και τις επιλογές αιρετών, που ενω τους εκλέξαμε, και τους αμοίβουμε, παρανομούν εις βάρος των δημοτών ώστε να συνεχίζεται σε μια πόλη ο σκοταδισμός, και επιτήδειοι παρανομούντες να νέμονται το δημόσιο χρήμα.

Γνωρίζετε ολοι οτι είναι Συνταγματικό δικαίωμα η Ενημέρωση των πολιτών, ενω σκόπιμα παρανομούν στον Δήμο Γλυφάδας ώστε να μην υπάρχει στην βάση που χρειάζεται. (Μαζική Ενημέρωση)

Οφείλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μου για το εξής: Υπήρχε και συνεχίζει να υφίστατε έντονη δυσαρέσκεια μελών κομμάτων που ανήκουν σε παρατάξεις στη Γλυφάδα, ακόμα και στην ιδέα του συγκεκριμένου Συνταγματικού δικαιώματος των πολιτών. (Θέλουν αποκλειστικά στεγανά γνωριζόντων και κομματικών μελών, που θα γίνονται οι κατέχοντες και διαχειριστές  του δημοσίου χρήματος... παρανομόντας εις βάρος των υπολοίπων δημοτών, και χωρίς κανένα επίπεδο μαζικής ενημέρωσης)

*Σήμερα στη τοπική μας κοινωνία υπάρχει η πλειοψηφία συμπολιτών μας που δεν κάνει χρήση του διαδυκτίου, ούτε φτάνουν οι τοπικές εφημερίδες σε αυτούς. (Είναι γνωστό σε εσάς οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν ώστε να μην υπάρχει κανένα τοπικό μαζικό μέσο στην ευρύτερη περιοχή, όπως και ποιοι είναι οι οφελημένοι)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com 



Αριθμός πρόσκλησης : 40

ΠΡΟΣ: Τον κ. Δήμαρχο
Τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

Kοινοποίηση :
Πρόεδρο ΤΟ.ΣΥ.Ν. Γλυφάδας
Δημοτική Αστυνομία

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε , σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 159 του Ν. 3463/06 (114 Α΄) σε συνδυασμό με τις σχετικές των άρθρων 266 και 267 του Ν. 3852/2010 (87 Α΄) σε ειδική συνεδρίαση, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15, την 27η Δεκέμβρη 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 7.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :


  • Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2013
  • Έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης του Δήμου έτους 2013
  • Έγκριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δράσης του Δήμου 2013-2014
  • Ψήφιση Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2013

Γλυφάδα, 21.12.2012

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Άννα – Φωτεινή Σάκκου

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου (40) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">