ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με γονική παροχή απέκτησε 56 ακίνητα!!!

ΤΡΙΤΗ, 11 Δεκεμβρίου 2012.

Τι σόι πόθεν έσχες είναι αυτό που δηλώνουν το έσχες, αλλά όχι το πόθεν; Οι δηλώσεις που υπέβαλλαν για το 2011 πρώην και νυν εθνοπατέρες προκαλούν για ακόμη μια φορά το κοινό αίσθημα. Την ώρα που οι Έλληνες βυθίζονται υπό το βάρος της φτώχειας και της εξοντωτικής φορολογίας, νέοι και παλιοί πολιτικοί αποκτούν αμύθητες και... αφορολόγητες περιουσίες, τις οποίες ναι μεν δηλώνουν, αλλά δεν μας λένε πώς τις απέκτησαν.

Πρωταθλήτρια είναι η Άννα Νταλάρα με 59 ακίνητα.

H Έλενα Ράπτη διαθέτει συνολικά 35 ακίνητα εκ των οποίων τα έξι είναι διαμερίσματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δύο εξοχικές οικίες στη Χαλκιδική, 13 αποθήκες, 4 καταστήματα (!) στους πιο πολυσύχναστους δρόμους της συμπρωτεύσουσας, 9 γραφεία και 1 οίκημα.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης  βουλευτής της ΝΔ με γονική παροχή απέκτησε από τους γονείς του 56 ακίνητα!!! Βέβαια σε αρκετά γραφεία εχει το 11% της ιδιοκτησίας.
Από το 2007 διαθέτει και ένα σκάφος αξίας 98.000 ευρώ! 


Δες ΕΔΩ την δηλωσή του απο τη Βουλή των Ελλήνων: 

Και στη συνέχεια μπορούν να εκπροσωπούνται απο αυτούς τους πολιτευόμενους  αρκετοί πολίτες που βιώνουν μια άλλη πραγματικότητα; (Σε ενα συγκεκριμένο θέμα κάνω διεύρυνση ώστε να δεις το συνολικό φάσμα επιπτώσεων)
  • Γίνετε σαφές βάση του παρόντος στη Γλυφάδα (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κατ' αποκλειστικότητα αναλαμβάνουν τη διοίκηση του δήμου τα 12 τελευταία χρόνια, και σε πολλές περιπτώσεις αναξιοκρατικά, παρανομώντας και υπονομεύοντας το σύνολο των δημοτών, και τη τοπική κοινωνία)
  • Ειδικά η σημερινή διοίκηση εχει καταλυση κάθε μορφή θεσμοθετημένων των Ο.Τ.Α, με ενα δήμαρχο ο οποίος κάνει οτι κατεβάσει το κεφάλι του.
  • Είναι λογικό να μην μπορεί να υπάρξει κατάλληλο πλαίσιο εκπροσώπησης των πολιτών στην Ελλάδα, όταν γνωρίζεις οτι αυτοί που ψηφίζουν συγκεκριμένους πολιτικούς ουδεμία οικονομική ταύτιση έχουν με αυτούς.
  • Στον αντίποδα οι ισχυροί οικονομικοί παράγοντες και παράλληλα κάτοχοι πολλών Μ.Μ.Ε χειραγώγησης του Ελληνικού λαού διαθέτουν οικονομική ισχύ ώστε να λαμβάνουν οτιδήποτε εις βάρος των υπολοίπων, και είναι γνωστό τι δημιουργήθηκε, και τι ισχυροποιήθηκε στην χώρα μας.
  • Τις συνέπειες διαπλοκής οικονομικών παραγόντων και πολιτευομένων τις βιώνουν καθημερινά εκατομμύρια πολιτών, όπως και την ελλειματική δημοκρατία που άτυπα ισχύει, ενω άλλα είναι θεσπισμένα.
Το εγκληματίες είναι ευνοικός όρος για αρκετούς που σχεδίαζαν εις βάρος των φτωχών με γνώμονα το όφελος διαπλοκής και οικονομικά ισχυρών, αυτό που πράττει σήμερα και ο Κόκκορης με την παρέα του στη Γλυφάδα. (κακοδιοίκηση)  (Γνωρίζουν αρκετοί συμπολίτες μας την διαδρομή του κάθε ενός όπως και τι εχει προηγηθεί, όπως και ποιοι είναι οι οφελημένοι ενω δεν τους γνώριζε κανείς, δεν τους είχε ακούσει κανείς, δεν γνωρίζαμε τίποτα απολύτως για τους περισσοτέρους, δεν υπήρξε το ελάχιστο της δημόσιας προσφοράς που είναι το σημαντικότερο στοιχείο επιλογής ατόμων για τα κοινά.)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Yστερόγραφο. Ειδικά σήμερα που περισσότεροι γνωρίζουν τι ίσχυσε και βάση ποιών σκοπιμοτήτων, δεν δικαιολογείται κανείς απο αιρετούς να κωφεύει,(ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ) ενω ο Κόκκορης παρανομεί με δόλο και σκόπιμα..... δηλώνοντας δημόσια οτι είναι  ΥΠΗΡΕΤΗΣ της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, και οχι στην εκπροσώπηση των δημοτών της Γλυφάδας.
  • Η Αλήθεια ποτέ δεν κάνει εναν άνθρωπο να ντρέπεται για αυτή οταν την χρησιμοποιεί. Ντρέπονται για την αλήθεια μόνο οι λωποδύτες, και είναι γνωστό οτι λωποδύτης γίνεσαι εύκολα, ειλικρινής και έντιμος γεννιέσαι.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με γονική παροχή απέκτησε 56 ακίνητα!!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">