ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αρης Σπηλιωτόπουλος: Θα με πάρει ο Κυριακού στον ANT1 να λέω ειδήσεις ή τον καιρό;

ΔΕΥΤΕΡΑ, 3 Δεκεμβρίου 2012.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο Γιώργος Παπαδάκης ήρθαν σε αντιπαράθεση πρωί πρωί για τη βουλευτική σύνταξη. 


Από τη μία πλευρά ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως έχει καρτέλα ΙΚΑ, είναι αυτοδημιούργητος και δεν έχει πατέρα πολιτικό, οπότε νομιμοποιείται να κοιτάζει τον πολίτη στα μάτια και δεν δέχεται να μπω στο ίδιο τσουβάλι με όλους.

Από την άλλη πλευρά ο παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 είπε πως η σύνταξη του βουλευτή είναι πολύ μεγάλη και συγκεκριμένα διπλάσια από τη δική του, ο κ. Σπηλιωτόπουλός είπε «έχω μεν κατοχυρώσει δικαίωμα σύνταξης, αλλά αν δεν εκλεγώ την επόμενη τετραετία, στα 40 κάτι μου, που θα βρω δουλειά μέχρι τα 65; 
Θα με πάρει ο Κυριακού στον ANT1 να λέω ειδήσεις ή τον καιρό;».

*Tελικά διαπιστώνει ο κάθε συμπολίτης μας οτι αυτοί είναι οι ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ στη Χώρα μας, διότι και οι υπηρέτες των ομίλων πολιτικοί, και οι υπηρέτες των ομίλων εργαζόμενοι, προβληματίζονται ιδιαίτερα απο θέσεις που τους έχουν παραχωρηθεί για τον Ελληνικό λαό.

Ενδιαφέρονται αποκλειστικά για το ιδιοτελές τους συμφέρον.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αρης Σπηλιωτόπουλος: Θα με πάρει ο Κυριακού στον ANT1 να λέω ειδήσεις ή τον καιρό; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">