ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΟ ANTart

ΤΡΙΤΗ, 18 Δεκεμβρίου 2012.



Την 12η Δεκεμβρίου 2012 έγιναν  τα εγκαίνια του ANTart στα οποία θα παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του χώρου των τεχνών, των γραμμάτων, των media, του αθλητισμού, της πολιτικής φίλοι του ANTart και ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ.κ.Παύλος.
Η αλλαγή εγινε με την ΑΝΤart band διαμέσου του μουσικού δρόμου που ξεκινά από την jazz, περνά στην rock και φτάνει μέχρι το metal και όλα αυτά με την βοήθεια της λαϊκής μας μουσικής παράδοσης. Η ANTart band έχει φτάσει εκεί, όπου καμία άλλη μπάντα δεν πήγε ποτέ και γι’ αυτό ξέρει τα… μελλούμενα!

Ήρθε η ώρα ο Χάτζιδακις να συναντήσει τους Annihilator και οι Rammstein τον Θεοδωράκη. Ο Άσιμος να τραγουδήσει Pink Floyd και ο Μικρούτσικος να χορέψει Prodigy. Ήρθε το τέλος και η… αρχή. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα ήταν το μήνυμα του ΑΝΤart.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Τα μελλούμενα μόνο απο τον υποφαινόμενο λέχτηκαν δημόσια, και όπως λένε κάποιοι ελάχιστοι συντελεστές του κατεσχεμένου επανελλημένα ΓΛΥΦΑΔΑ FM απο τους υπηρέτες της διαπλοκής, είμαστε πιο μπροστά απο όλους τους άλλους (Όσα λέχτηκαν και ξεκίνησαν ΕΔΩ αποτελούν πραγματικότητα που ακολουθούν σήμερα οι άλλοι.... πλήν ελαχίστων) γι'αυτό συσπειρώθηκαν πολλοί υποκριτές και απατεώνες εναντίον της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

*Όσων αφορά τον Μητροπολίτη Παύλο κάνω μια επισήμανση. Ο Χριστός είπε οτι οι νέοι πρέπει να χαίρονται και να διασκεδάζουν μάλλον πλήν του ιδίου. Ο ίδιος πρέπει να σταυρώνεται καθημερινά και εις τους αιώνες των αιώνων, ώστε λωποδύτες, υποκριτές, ψεύτες και απατεώνες να χαίρουν εκτιμήσεως, προνομίων, και πολλών άλλων, και σε καθεστώς συσπείρωσης να διαβάλουν σκόπιμα το σύνολο παραποιώντας ακόμα και τα αυτονόητα. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΟ ANTart Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">