ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στη Γλυφάδα ρίχνουν στάχτη στα μάτια των δημοτών

ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 Δεκεμβρίου 2012.

Ατομα που έχουν επιλεγεί με συγκεκριμένο σχέδιο κατά του συνόλου, της προόδου, της δημοκρατίας, της αξιπρέπειας, και υπέρ μιας μερίδας παραταξιακών τους χρηματοδοτών και εργολάβων.

Αυτη είναι η πραγματικότητα σήμερα στη Γλυφάδα, και έχουμε αρκετές κινήσεις απο συμπολίτες μας που είτε κατέφυγαν στην δικαιοσύνη, είτε καταγγέλουν στη τοπική κοινωνία τα κακώς κείμενα.

Σήμερα είναι πασιφανές οτι η παράταξη του κ. Κόκκορη και ο ίδιος προωθήθηκε απο συγκεκριμένα πολιτικοοικονομικά κέντρα και συμφέροντα που δια της πλαγίας προσπαθούν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Γλυφαδιώτικου λαού με ψίχουλα και ψευτοέργα σε σχέση με αυτά που οι ίδιοι κερδίζουν εις βάρος του συνόλου των δημοτών, της προόδου, της δημοκρατίας, των θεσμών.

Σε απλά Ελληνικά: Δεν γίνετε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό σε επίπεδο ωφέλιμων έργων στη Γλυφάδα,  ενω υπάρχει μια τάση με ψίχουλα να εντυπωσιάσουν τους δημότες που πληρώνουν ενω δεν γνωρίζουν τι γίνονται τα χρηματά τους. (Δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδιαφέρων για αυτά που πρέπει να γίνουν όπως πρέπει να γίνουν σε κάθε συνοικία και για το σύνολο των δημοτών , και απλά γενικά λίγη στάχτη ώς καραμέλες σε πιτσιρίκια που εντυπωσιάζονται και δεν αντιλαμβάνονται)

Ενδεικτικό παράδειγμα όταν γίνετε πάρτυ εκατομμυρίων των δημοτών απο τον Κώστα Κόκκορη και εργολάβους οι κινήσεις στάχτης στα μάτια των δημοτών με μικροποσά της τάξεως των 20.000 χιλ ευρώ για δωρεάν wifi στις πλατείες του δήμου.
(Το υιοθέτησαν αρκετοί δήμοι και στη συνέχεια το εγκατέλειψαν διότι σήμερα δεν χρειάζεται, υπάρχουν οι ιδιώτες που παρέχουν μεγάλες ταχύτητες, άσε που όταν εγω έκανα αναφορές για τεχνολογικά ζητήματα δημόσια ΓΛΥΦΑΔΑ (ΓΛΥΦΑΔΑ FM Μόνο Κατασχέσεις Επανελλημένα) ο Κόκκορης και λοιποί δεν γνώριζαν τι εστί wifi.

Κίνηση ενυπωσιασμού ώστε το επίκεντρο των δημοτών να μην βρίσκεται στα εκατομμύρια που χορεύουν υπέρ εργολάβων και λοιπών. 

Και τέλος για ποιούς λόγους υπήρξε η παρανομία Κόκκορη στη δική μου ΑΙΤΗΣΗ που είχε προηγηθεί;  (Eίχαν προηγηθεί ΑΙΤΗΣΕΙΣ ακόμα και πρίν την εκλογή του, οπότε 1000% υπάρχει δόλος στις πρακτικές Κόκκορη)

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ που τα καθορίζουν τα συμφέροντα που υπηρετεί ο Κώστας Κόκκορης. (Κλήθηκε να λειτουργησει σύνομα και παρανομεί)
  • Μπορούσα και μπορώ ακόμα και το συγκεριμένο έργο να το ολοκληρώσω με 5.000 ευρώ για ΟΛΗ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ και ΟΧΙ μόνον WIFI με τον κορυφαίο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ επαγγελματικό εξοπλισμό, και είμαι ειδικός επιστήμονας. (ΓΙΑΤΙ δεν αξιοποιεί τους ΔΗΜΟΤΕΣ ο ΚΟΚΚΟΡΗΣ;)
  • ΜΟΝΟ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ενω ΓΙΝΕΤΕ ΧΩΡΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ εις βάρος του συνόλου, και οτιδήποτε υπερ κοστολογείται.
Διαπιστώνει έστω και ένας συμπολίτης μας οτι ο Κώστας Κόκκορης εκπροσωπεί τους δημότες Γλυφάδας, η φροντίζει να είναι ΟΚ στον θεσμικό ρόλο που έχει;

Συγκεκριμένα έχουμε την πρόσφατη καταγγελία του Βασίλη Μουλακάκη με τον δεκάλογο της Ντροπής στη Γλυφάδα.
  • 1. ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗΣ-ΕΠΙΤΑΓΕΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
  • 2. ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ  ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΠΟ ΠΕΠΟΝΗ
  • 3. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ
  • 4. ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ PARKING ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ
  • 5. ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ
  • 6. ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ-ΣΠΑΤΑΛΗ ΣΕ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ
  • 7. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΙΑΤΡΕΙΟ-ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΛΠ
  • 8. ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΙ-ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ  ΣΕ  ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ
  • 9. ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ  ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
  • 10. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΦΙΜΩΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ.

Έχουμε την πρόσφατη καταγγελία απο τον δημοτικό σύμβουλου Τάσου Ταστάνη.

Η Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας καταγγέλλει στο λαό της Γλυφάδας την απαράδεκτη πολιτική της δημοτικής αρχής του κ. Κόκκορη που αντί να μεριμνά για την επίλυση των επειγουσών αναγκών των πληττομένων από την βάρβαρη πολιτική λιτότητας και τα δυσβάστακτα μέτρα της «τρόικας εσωτερικού», βιάζεται να προωθήσει στα αδηφάγα επιχειρηματικά συμφέροντα την δημιουργία υπόγειων και επιφανειακών χώρων στάθμευσης, παραδίδοντας με την μέθοδο των ΣΔΙΤ σε ιδιώτες μια επικερδή δραστηριότητα που μάλιστα θα αναπτυχθεί σε Δημόσιο Δημοτικό χώρο. 

Είναι βέβαιο ότι οι μνημονιακοί Δήμαρχοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα, ούτε από ερείπια ούτε από φτώχεια και εξαθλίωση, δεν τους αγγίζει καμία ανθρωπιστική και κοινωνική κρίση . Τους ενδιαφέρουν μόνο οι μπίζνες, οι επενδύσεις και οι αγορές. Γι' αυτούς το πάρτυ  συνεχίζεται και βρίσκονται κονδύλια για να βολευτούν εργολάβοι, ή πρώην στελέχη του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ όπως στην περίπτωση των γκαράζ με ΣΔΙΤ της Γλυφάδας. 

Έχουμε τις προσφυγές στην δικαιοσύνη απο την κ. Αθηνά Λυγνού και τον κ. Δημήτρη Καραπάνο, όπως επίσης και προσφυφές άλλων συμπολιτών μας που είτε τρομοκρατούνται απο τον δήμαρχο, είτε υπονομεύονται με κάθε παράνομο και αθέμιτο μέσο.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά απο εγκληματικές η τρομοκρατικές οργανώσεις που λειτουργούν εις βάρος της κοινωνίας, όταν υπάρχουν ανάλογες πρακτικές κάτω απο ενα καθεστώς βιτρίνας, και πολιτικοοικονομικών συμφερόντων. (Τα μεγαλύτερα εγκληματα γίνονται απο πολιτικοοικονομικά κέντρα και πολιτευόμενους, και σαφώς απο καμία τρομοκρατική η εγκληματική ομάδα)

Εσείς οι συμπολίτες μας μπορείτε και κρίνετε το σύνολο. Ποτέ μην κρίνεις με επιείκια πολιτικοοικονομικά συμφέροντα.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στη Γλυφάδα ρίχνουν στάχτη στα μάτια των δημοτών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">