ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αντώνη Σαμαρά να αποκατασταθεί η νομιμότητα στον Δήμο Γλυφάδας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Ενας Πρωθυπουργός εαν θέλει να καταστεί αξιόπιστος δεν πρέπει να είναι των δυο μέτρων και σταθμών.

Καλώ δημόσια τον σημερινό Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να φροντίσει προσωπικά να μην υπάρχουν κακώς κείμενα στον Δήμο Γλυφάδας.

Σήμερα στον Δήμο Γλυφάδας υπάρχουν αιρετοί οι οποίοι παρανομούν συστηματικά κατά των δημοτών, των θεσμών, των κανονισμών των Ο.Τ.Α, του Καλλικράτη, με αποτέλεσμα η πλειοψηφία των δημοτών να απαξιώνει κάθε δημοκρατική διαδικασία και να μην επιθυμεί καμία επαφή και συμμετοχή με τα κοινά.

Αποδεδειγμένα έχουμε μια παράταξη συγγενών και γνωστών, οι οποίοι έχουν καταλύσει κάθε σύνομη διαδικασία διοικήσεως του δήμου, και παρανομούν εις βάρος των Συνταγματικών δικαιωμάτων των συμπολιτών μου και εμού προσωπικά.

Η ζημία που γίνετε σε μια τοπική κοινωνία 100.000 χιλ. πολιτών μακροπρόθεσμα είναι ανυπολόγιστη. (Αρκεί να αναλογιστεί κάθε συνειδητοποιημένος άνθρωπος ότι: Πέραν του 60% συμπολιτών μας δεν μετέχουν στις δημοτικές εκλογές και απαξιώνουν το σύνολο των πολιτευομένων, και αυτο είναι απόρροια της διοικήσεως που αναλαμβάνουν κάποιοι ανεύθυνοι καταλύοντας κάθε σύνομη διαδικασία, και ισοπεδώνοντας κάθε θεσμικό και συνταγματικό δεδομένο.)

Θεωρώ μετά τις ενέργειες μου σύνομων ΑΙΤΗΣΕΩΝ πρός τον δήμο Γλυφάδας και τους αιρετούς, και την αποδεδειγμένα παρανομία τους ώστε να μην ισχύσουν τα συνταγματικά και νόμιμα, καθώς επίσης τις μεθόδους διασπάθησης του δημοσίου χρήματος, τις ενέργειες εξαπάτησης των δημοτών για συμπαραστάτη του δημότη που δεν έχουν ορίσει στη Γλυφάδα ενω αξιώνουν 230.000 χιλ. ευρώ, τις επανελλημένα ενέργειες παρανομιών απο εναν δήμαρχο που επ' ουδενί εκπληρώνει ευσυνειδητα τα καθηκοντα του, και που επηρεάζει αρνητικά το σύνολο των δημοτών με αρνητικές επιπτώσεις ακόμα και στο μέλλον των θεσμών  σε ανυπολόγιστο βαθμό, πρέπει:

Nα υπάρξει άμεσα αυταπάγγελτη εισαγγελική παραγγελία.

  • Δεν δικαιολογείται μια κυβέρνηση η οποία υποθάλπει συστηματικά παρανομούντες - που έχουν καταγγείλει συνολικά οι αντιπολιτευόμενοι και παραταξιακοι τους - οι οποίοι συνδράμουν στην απόλυτη απαξία των θεσμών. Μοναδική περίπτωση σήμερα σε Ο.Τ.Α πανελλαδικά τα τοπικά ''φαινόμενα'' εγκληματιών, με  προσχεδιασμένο στόχο κατά των θεσμών και των δημοτών σποκλειστικά για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα.
  • Υποχρέωση δικη μου να υπάρχει δημόσια η αλήθεια. Στη συνέχεια εαν υπάρχει υποχρέωση κυβερνητική να διασφαλίσει τα αυτονόητα δεν είναι ζήτημα το οποίο θα κρίνω εγω. (Θυμίζω όμως οτι συγκεκριμένα άτομα στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας - χωρίς εντοπιότητα - εχουν ισοπεδώσει οτιδήποτε θεσμικά και συνταγματικά ισχύει, δεδομένης της απαξίας και αποστροφής πέραν του 60% συμπολιτών μου απο την εκλογική διαδικασία 'ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ')
  • Τέλος πάντα είναι πολυ εύκολο να χαρακτηρίσεις τον καταγγέλων με όσους χαρακτηρισμούς επιθυμείς, και να ''κλείσεις'' το μάτι.... η να εθελοτυφλείς σε αυτούς και αυτά που γκρεμίζουν στην συνείδηση του συνόλου θεσμούς, αυτονόητα, και κεκτημένα εκατονταετιών. Βέβαια υποχθόνια η ζημία διευρύνεται και οι επιπτώσεις για το μέλλον του συνόλου είναι σαφείς, άσχετα εαν δεν μπορείς να τις δείς. (Οί ίδιοι άνθρωποι που σήμερα κατευθυνόμενοι απο αυτούς τους εγκληματίες, χλευάζουν, ειρωνεύονται, η οτιδήποτε άλλο, - και σαφώς ως σοβαροί άνθρωποι δεν υπολογίζουν καθόλου τον χρόνο που περνάει - και με παρωπίδες βλέπουν όσα τους παρουσιάζουν δια μέσω έμμισθων, σταδιακά θα βιώσουν και θα βιώνουν τις επιπτώσεις)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Θα διαπιστώσετε  όταν θα ασχοληθεί με την Γλυφάδα ο Ιστορικός του μέλλοντος οτι θα γράψει για την μεγαλύτερη και μοναδική αλλοίωση κάθε θεσμοθετημένου συνταγματικού δεδομένου, όπως και σχεδόν στο 100%  αλλοίωση αρνητικά των χαρακτηριστικών του τοπικού πολιτισμού που πέτυχαν καιροσκόποι και ανεύθυνοι πλαισιωτές. (Στο σύνολο τους χωρίς εντοπιότητα) (Σε σημαντικό βαθμό τα προαναφερόμενα έχουν ειπωθεί και γραφεί σε ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδες.
  • Ότι γράφεται μένει. Bέβαια το μέλλον μπορείς να το αλλάξεις σήμερα, το παρελθόν δεν αλλάζει με κανένα τρόπο η μέθοδο.
  • Άλλωστε μη ξεχνάς οτι για το δεδομένο αρνητικό παρόν δούλεψαν συστηματικά συγκεκριμένα κέντρα και άτομα, και εαν αρκετοί είχαν επίγνωση και σύνεση θα το είχαν αποτρέψει.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αντώνη Σαμαρά να αποκατασταθεί η νομιμότητα στον Δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">